Bunlar orjinal rapalamı yoksa çakmasımı acaba onu bilmek lazım.. malum çinlilerin yapmadığı iş yok eğer orjinal ise tabiki alınabilir. http://www.aliexpress.com/item/Grea...Eye-Minnow-Fishing-Lures-baits/671470671.html tanesini 1.99 dan satıyolar
http://www.aliexpress.com/item-img/...Eye-Minnow-Fishing-Lures-baits/671470671.html Resimlere yakından bakıldığında bana orjinal gibi gelmedi ama yinede fiyat uygun. Kırmızılıklar gaga kısımlarında düzgün şekilde görünmüyor, taşmalar var biraz.
Evet Erhan sahte bunlar.. yani rapala çakması internette orjinal rapala resimlerine bakınca belli oluyor.. 2dolara kim orjinal rapala verir..
Şöle bir laf vardir arkadaşlar hatirlarsaniz ÇİN MALI !! Bu kadar yani boşuna düşünmenize gerek yok çin mali dediğimiz ürünler çok ucuzdur çabuk bozulur ve gerektiği gibi iş yapmaz Ama güzel duruyolar değilmi bende kandim aldim bunlara ama 2 ayi geçti gelmedi daha sipariş veripte eline geçen arkadaşim olıursa bende haberdar olmak isterim
ben daha önce aldım yaklaşık 3 hafta sürüyor kargo süresi. Görüntü olarak çok hoş sahteler ama hiç biriyle daha siftah yapmadım
Önümüzdek sene boğazda, o sahtelerle bir şeyler tutabileceğine pek kanaat etmiyorum şahsen. Bu sene balık bol, ciddi bol ve bunun seneye de süreceğine hiç bir umudum yok. Ki seneyede böyle olursa, tavsiyem sahte yerine pipet, anten kablosu filan stoklaman olacaktır.
Boğazda kullanacaksan, ya sarıkanat vuracak ya palamut. Bunlar zaten sahteye bakmaz pek, seçici değillerdir öyle. Hele böyle bol olunca. Ama benim merak ettiğim iğneleri? Zira böyle ucuz şeyler öyle berbat iğnelerle geliyor ki, yolda 10 balık vurarsa, ancak bir tanesini yakalayabiliyor ortalama.
Zati mantik olarak baktiğinda çin insanciklari ne yapar sahtesini yaparlar Yozuri Rapala Daiwa ne bilim bu gibi markalar bu sahteleri yapim aşamasinda bir çok testten geçiriyorlar yüzüşünden üzerindeki boyaya kadar Bu marka ürünlerin yüzüşü suda kaymalari ve haraketleri bile çok farklidir. zira çin insani sadece görünüm olarak bunlara benzeyen bişi yapmişlar ne bilim bişi diemicem ama emin olun önümüzdeki sene bu balik zor yani bu sene çöp atsan gelicek bi balik vardi ama önümüzdeki sene bu şekilde olucağini pek zannetmiyorum o zaman kaliteli rapalalar zor iş yapacak ve bu ve bunun gibi rapalalarda çöpe gidicek sanirim..
Ya ben "sahte iş yaparmı" dan ziyade dumur vaziyetinden kurtulmaya çalışıyorum. Sırf bir tek üçlü iğneye o parayı veriyoruz burda.
İğneleri içler acisi abi ya benim bu seneki favori oscar sahteleriminki bile daha iyi onlardan Ki ben onlara kesinlikle güvenmem değiştiririm hemen. Ama bu seçici deiller olayina katilmiyorum Zira bazi sahteler ve bazi renkler her zaman çok daha iyi iş yapmiş ve daha verimli olmuşlardir bunu bir çok kez ve her sene yaşamişizdir.
Onu aslen, bu sene için böyle düşünmek lazım, haklısın. Bu sezon bu hayvanlara, defalarca "Yahu lüfer neslinden kendine saygısı olan hiç bir balık, bu yemi yemez" dediğimi hatırlıyorum. Ama aslen lüfer ve palamut gene pek seçici değildir. Bilhassa lüfer. Fakat, mesela, o anki suda görünmeyecek bir renk atarsanız, mesela balık dipten yukardadır, siz sırtı siyah filan bir şey atarsanız, göremez, göremeyince seçme gibi bir şansı da olamaz haliyle. Bu yüzden elbette bazı sahteler bazen diğerlerinden daha iyi iş yapar, daha görünürdür vs. vs. Ama seçici balık, sahtenin yüzüşüne, aksiyonuna vs. bakar, görür, beğenmez. Levrek mesela, kıyıya kadar takip eder, emin olmak ister yeneceğinden.
Bu sene yemimiz bittiğinde ortada kalan kilçiklari takip balik yakaladiğimiz zamanlar oldu bu seneyi kesinlikle bende saymiyorum. Ve levrek olayina girmiyorum dahi o levreği ben şuana kadar hiç bir şekilde sahte ile kandiramadim Hoş pek spin olayindan anlamadiğimdanda olabilir yozurilerimide beğenmemiş yada tekniğimi gerçekçi bulmamişta olabilirler.. gerçi toplasak hayatimda 10 saat spin çalişmamişimdir Ama önümüzdeki seneden itibaren bi V system alip biraz zaman harcama gibi bi niyetim var. Bakalim kismet
Serdar bey merhabalar. Bende gebzede ikamet etmekteyim tanışıp görüşmek isterim sizinle. Ozelden cep numaranızı yazarsanız sevinirim.
Ben malların orjinal çan çun marka olduğuna eminim şahsen. Orjinal değil, ancak, mesela markası yozuri görünür ama, yozuri ürünü olmazsa, o zaman geçerli bir durum olur.