seyit sabit dur beraber gidecez ustanın yanına bak bensiz gidersen varyaaaa anladın sen onuhihi sahtenin biri senin anlaştık ama beraber gidecez ona göre.yarın öğle saatinde bir transferim var ertesi günümde dolu.perşembe günüm boş.bi kadir abime soram müsait ise perşembe tamamdır bu iş:thumb:
örnek verdiğin yere bak yavv orası ile burası birmi açılmamış gül gibidir diye düşünüyorum kıbrıs mekanlarını..ya bizimkiler
Abi sorma üşütçem sonunda.adamlar kol gibi levrekleri kova ile melanur ları papuç gibi sargozları yakalıyolar facebook da paylaşılarda alta yorum yazanlar nerede avladın saat kaçta avladın yem neydi takım neydi diye geniş geniş soruyolar adam da rahaaat rahat anlatıyo bende okuyum kafayı üşütüyorum:laughing:
o taraflarda balıklar huzurlu yanı başımızdaki yunanistan da..kıyıdan kol gibi palamutlar..trofe sinaritler..akyalar..levrekler..gridalar bla bla bla işin ilginç tarafı bunları deniz sakinkende..yaz ayındada tutabiliyorlar demekki başına buyruk bohçacılığa izin verdirmiyorlar ki.. kıyıdan balık avı verimli geçiyor dün şahsın biri şöyle grida yavrularını tutuyorlar çok kızıyorum..küçük ispendekleri tutuyorlar kıyım yapıyorlar diye yakınıyordu.bize uzak bir meradan bahsediyordu...bir ara onların takımlarının yanına vardım...kovada parmak kadar mırmırlar,karagözler.vs vs..vardı..daha ilginç olanı..3 tane makinalı takım hazır bekletiliyordu... misina ucunda... büyük 3lü kanca vardı kurşunlu...çarpma yapıyorlarmış meğersem..buda o açıklamadan sonra garip geldi bana açıkcası
Abi duyduğum kadarıyla italya ve yunanistan kıyılara hurda arabalar dömüş hep...haliyle onların döküldüğü mesafede malum ağ dökülemiypr.ağ dökülemeyince balık kıyıda hem avlanıyor hem yavruluyor hem yuvalanıyor.yani çok iyi oluyor.beton ağ ve trol tuzakları filan ne arasan varmış.bizim sefil devlet görevlilerimiz anca anca bu konuya el atmaya başladı söveceeem olmicak.ben bu bahsettiğin uğursuz pis herifleri yukarıya havale ediyorum.bi gün bedelini öder onlar.:thumb:
evet yarın sabah suyuna gelebilecekmisiniz yosam sahteleri vermem öndeki benim..simli oje ile rütüşlemiştim turna sonrası.. diğerlerinden bir tanesini 1 kere kullandım..iğneleri başka sahtelerde takılı idi,,ondan ötürü çizik iğneler...