Yine tebrikler yine tebrikler... ama bu sefer oltanın midye takılmış şekilde bir fotosunu istiyoruz. tabii raporların devamınıda
Evrim Kardesim. Daha 5 dk once uye oldugum formumuzda ilk okudugum mesaj seninki idi. Ne iyi etmisim de uye olmusum dedim. Tesekkurler.
Tarcan abi midyenin takılışını yarın veya öbürsü gün fotoraflarla tek tek anlatıcam...Bu yöntemle avlanmak istiyosanız ama kamış kullanmıcaksınız, çünkü balığın dokunuşlarını hissetmek oldukça zor çünkü bütün midye olduğu için balık ağzına alıp kıtır kıtır oynuyo oda çok hafif hissediliyor..Öyle güm diye asılma durumu bulunmamakta.. Ünal abi denemekte yarar var inşallah oralardada bu sistem tutar...Fakat kamışla avlanıyorsanız olmaz el hassasiyeti istiyor biraz....
yasi abi en kısa zamanda midyenin nasıl takılacağını takıldıktan sonra bi kaç işlem daha var onları anlatıcam...Yardımcı olabilirsem bu konuda size ne mutlu bana ....RAtgele Mert kardeşim bu sorunun cevabını bir çok kişi merak ettiği için fotoraflı bir anlatım yapıcam...balığın nasıl yemle oynadığı ,elde nasıl hissedildiğini falan vs...
Tebrikler. Maşallah siz çipra canavarı olmuşsunuz. Daha nice bol balıklı avlar yapnız temennisi ile afiyet olsun.
Bin kere maşallah. helal olsun. devam. dört gözle düzeneğinin fotosunu bekliyorum. ben çanakkalede midye ile deniyorum ama küçük karagöz yada kaya balıkları geliyor. dip oltası deniyorum çanakkae dalgalı. senin yöntem ile dalgalı çanakkalede iş yapacağım mı çok merak ediyoru. şu an afyondayım çanakkaleye az kaldı. burda zorunlu misafirlik olayı var saatler geçmek bilmiyor. çarşamba çanakkale yolu var. perşembe sabahı günün ilk işığında oltamı denizle buluşturmaqk için sabısızlanıyorum. ben tatlı suda balık avlamasını iyi bilirim. yılda bir denize giderim. 1 yıl boyunca hayalini kurarım. bu nedenle bana yardımcı olacak önerileri ile destek verecek arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun derim
maşallah maşallah muhteşem bir av güncesi yaşamışsınız tebrik ediyorum sizi balıklar teknedenmi alındı acaba sevgili Evrim'cim?
tebrikler tommasi, harika gümüş tabaklar ve harika fotoğraflar. bu fotoğrafları çeken makine ve lensi merak ettim doğrusu, sakıncası yoksa söyleyebilir misin acaba? böyle nice avlara dilerim.. sağ işaret parmağındaki kesik galiba, hangisinin eseri??
Super... Ben de izne çıkıyorum. Umarım sizlere güzel derya kuzuları ve av hikayeleri sunarım. Bu arada tekrar hoş geldin.
Valla helal olsun kardesim, Allah nazardan saklasin. Yorum yazmak icin fotografli anlatimini bekledim ama gecikince daha fazla dayanamadim. Seni fotografli anlatima zorlamak icin bir kac soru da ben sorayim. Okudugum kadariyla midyenin cinsi belli degil hala, bildigimiz kara midye midir bu? Midye dolma icin kullanilan yani. Bir de bunu salarken balik atliyor mu yoksa dibe yatirip mi bekliyorsun? Sorularima cevap verirsen cok sevinirim, hatta fotografli anlatim bir an once olsa da biz de kendi bolgelerimizde denesek. Tekrar tebrik ederim. Devamini dilerim.
Harika bir av. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Çok güzel bir av olmuş. Sanırım av tekniğiniz de literatüre geçecek cinstern. Fotoları bende merakla bekliyorum...
Çok güzeller Evrim eline sağlık,kullandığın yöntem burada da sık kullanılan bir yöntem.Karagöz ve kikla avında kullanıldığına şahit olmuştum.Tebrikler