sağol kardeş teşekkür ederim bende montun üstüne giyeceğim o sebebden dolayı 1 numara büyük aldım seneyede giyeyim diye
Eh, bunlara da hayırlı olsun diyelim tabi. Kazasız-belasız av günlerinde gönlünce balıklarla vuslatına inşallah.
sağol Nuri abi ilk tutduğum balık sizin olsun bakalım ne çıkacak bu sabah suyuna niyetlendim 3:30 da yattım 4:30 da kalkacaktım kalkamadımyarın sabah suyuna inşallah
Rapala Max Rap'ın 11 cm liği yok mu? 13 cm bana büyükmüş gibi geliyor. Bir de hangi modelini alayım gündüz avı için?
max rap ın 11cm liği var,benim tercihim fayu kodlu olan,burda 11cm liği var,ayu kod yazıyor, fiyatlarıda epey artmış ben 23 tl ye almıştım kışın avlandığınız yer çok aşırı derin deyilse riversea nin su üstü sahteleri ile başlangıç yapabilirsin, mekanda levrek varmı yokmu öğrenmek istiyorsan mutlaka su üstü sahteleri dene.... http://www.balikmarketim.com/?urun-39498-RAPALA-MAX-RAP-11-cm-SIRTI-SUNi-YEM.html
Yaşımızı başımızı aldık, öyle çocuk işi balıklarla beni kandırmayasın. Şöyle esaslı, misal 4-5 kg.lik trofeler getirirsen o zaman kabul ederim. Sağolasın dostum düşünmen bile yeter, gönlünce ve tadında avlar olsun inşallah. Saati de kurmayı unutma.
bu sefer kesin kalkacağım abi abi 4 5 kiloluk levrek atladı da benmi salmadım suya atlasın peş peşe 2 ci 3cü leri dahi salarım
Dostum,yeni malzemelerin hayırlı uğurlu olsun.Özellikle yeleğe bittim,hatta ben de gaza geldim bu gün bir kemeraltı ( av bayileri orada) yapacağım galiba . Bu arada unutmadan, bizim için son diye birşey yok hihi hihi
sağol dostum eyvallah unutmadan söylüyeyim,yeleğin kumaşı ince deyil şu dönemlerde ben sadece yeleği giyip meraya gidiyorum,malum çok sıcak ortam,3 aylık yaz günleri dışında her daim giyilebilinir, evet bizim için son diye birşey yok galiba bu sabah suyu raporu: levrek kulliyen yok olmuş 7 8 kez akya yavrusu takip etti,bilimum kefal takibi aldım bu gidişle kefale atçek yapacağım kaşık arkasına boru kurdu at çek kefal raporları açacağım gibi
Her sonun bir başlangıcı vardır.... :yield: Hayırlı olsun kadir abi..... kayalara çarpa çarpa eskisinler, yelek elbezi olana kadar kullanmak nasip olsun inşallah...
evet bencede çekilir ama artık sona doğru geldiğimi söylüyebilirim bu gün bayyi den 2 tane silikon aldım biri kurt diğeri küçük balık ama para vermedim dükkan için malzeme aldım üstüne attı farklı bir silikon,kuyruğu o biçim gövdeside suda yan yatmaz düz yüzerse varyaa şuan için tek olumsuz tarafı boyunun küçük oluşu ayrıca farklı bir sahtenin üstünde daha çok yoğunlaşıyorum merada,çeşitlerini çoğaltabilirim sağol kardeşim eyvallah sağol kardeşim eyvallah kışın bol bol kayalara çarptırırım merak etme yelek el bezi olmaz zira yapısı sert olsa olsa çantaya çevrilebilinir usta bir terzinin elinde
abi bu gece dinleneceğim yarın öğle molası 2 saat kestireceğim o günün gecesi saat 4:30 da atçeke gideceğim sistem böyle işliyor şuan bende tabbi arada bir gündüz gittiklerimide saymazsak