Kadir bu gidişle sen sonu bulamayacaksın. İnşallah bunların hepside güzel trofeler yakalar,bizimde gözlerimiz şenlenir. Eğer birgün at çekten sıkılırsan bunlarla bayii açarsın olur biter.
sağolasın sanada rasgele dostum sonu bulamayız farklı ekipmanlarla da o zevki tatmalıyız ben onların ilacını biliyorum ,zor olanı ile av yapmak dahabi zevk veriyor kolay av yöntemiminden zevk almıyorum, ben zevk için bu balığın peşine düşüyorum,havalıya ciddi oranda ara verdim su kenarında hayat var sağolasın kardeşim eyvallah bol trofe getirir inşallah her 2 trofeden biri iade suya o vakit
avburada. aga sen vicdanlı düşünmüşsün misli olarak iskarmoz tutmuşluğum var,diğer balıkları hesaba katmıyorum
abi levrek diye bir balık yok tatili uzattıkça uzatıyor havalar bozmadı gitti bu gün tüm hevesim gaydı gitti su kenarına gelince cam gibi suidk poyraz yatırmış denizi,,balık neyim tutamadım bu gün ufak 1 2 vuruş dışında trofe boyutta her balık makuldür abi illa levrek olacak diye bir kaide yok balık olmayınca... bende kedi beslemeye karar verdim en soldaki vardı,pisi pisi dedim 3tane sarı kedi çıka geldi en sona o kaldı side de pisi pisi diye çağır limanda kedi korosu kurarsın ben bunu bildiğimden fazla sesli çağırmadım Uploaded with ImageShack.us
Kadir kardeşim merhaba. Sen de ki bu azime gıpta ediyorum. Hedefe ulaşmak için hiç bir masraftan kaçınmıyorsun. Herhalde bekarsın bu kadar rahat harcama yaptığına göre. Ben kılı kırk yarıyorum malzeme alırken, hanımdan nasıl saklayacağım diye Bu arada bahsettiğin mekana 3 haftadır cumartesileri akşam üzeri gidiyorum, yeni edindiğim malzemelerle at çek te kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Henüz kayda değer bir balık alamadım. Gelenler levrek ve baracuda yavrusu ve hepsini geri salıyorum. Mekanda bayağı popüler olmuş, akşam üzeri oldu mu atçek yapacak yer kalmıyor. Sana bir sorum olacak, atçek için aldığım 2,70 boyunda lineaffe marka kamışın 2. seferinde halkasının biri kırıldı. Bana tavsiye edebileceğin bir marka var mı, Manavgat'ta bulabilirmiyim ? ya da netten mi alayım. Kullandığım kamışı buradan almıştım. Alırken atarına da dikkat etmemişim. 40 gr. atarı varmış. Kamış atarının önemi oldukça fazla olsa gerek, neye göre kamış alırken dikkat etmem gerekir. Rastgele...
levrek mi hani nerdeidk tarif ettiğim mekansa ben oraya bu aralar sadece kedi yemlemek için gidiyorum akşam iş çıkışı,epeydir o bölgeye atçek e gitmiyorum evet söylediğin gibi o mekanın okunu çıkardılar,milletin ağzında turna yaygara olmuş dilden dile dolaşıyor, 5 10 küçük turna tutduk ,60yaşındaki yaşlı kadın kendine sahte yapmış ertesi gün harcamaya gelince,ben yaptığım hobinin tadını çıkaranlardanım, bekarım ama kedilerim var 5 6 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı kadar sokak hayvanlarına masraf ediyorum,dolaysıyla eşit sayılırız kamış tavsiyem okuma alumina dır, cengizbalıkçılığı ara,270 olacaktı ellerinde,fiyat olarak cazip,ana bayii olduğu için arada komisyon masrafı yok,indirimli alıyorsun,son aldığım okuma v sistem 3mt kamışı yaklaşık 26tl daha hesaplı aldım,diğer sitelere göre, telefonda almak istediğini belirt onlar hesap numarası veriyor,sende adres filan.. manavgat da kamış alma,kamış sorunca teleskopik gösteriyorlar 40grama varan atarada fazla takma, bende 20 40gr atarlı kamış var,10 40 okuma v sistem,10 40 okuma alumina, 3 25 atarlı remixom kamış, bu remixon un atarı diğerlerine göre düşük,ama diğer kamışlarla da aynı mesafelere ulaştırabiliyorum küçük sahteleri http://www.cengizbalikcilik.com.tr/asp/product/222/OKUMA-ALUMINA-SPIN-KAMISLAR
slm kadir kardeş sanmıyorum son olacagını çünkü yeni favoriler çıkıyor gelde dayanabilirsen alma bende bu ürünü siteden takip ediyordum daha yeni geldi hemen almışsın sende 564 568 569 573 bende bu renkleri çok tuttum ama ilk önce 568 nolu rengi temin ettim bana göre serinin en favori rengi geldi diğerlerinide sıraya koydum
abi bu serinin çoğu renkleri bende mevcut ben burda 565 e banko veriyorum diğerlerine nazaran peşinden 569 diyorum ve onu alıyorum