Arkadaşlar Bu Sene Ankarada Baliğa Giden Var Mi ? Ben Bu Günlerde Gitmeyi Düşünüyorum Nerelerden Balik Çikiyo Kurtboğazi Çanilli Vs Balik Çikiyom U Öğrenmek Istedim Gidenler Varsa Cvp Yazarlarsa Sevinirim...
selam öncelikle aramıza hoş geldin bu aralar en güzel balık köprüköyden çıkıyor çanılıya giden arkadaşlarda var ama çok fazla çıkmıyor , bu arada imza bölümüne adını ve doğum tarihini yazarsan iyi olur bu site içerisindeki üyelerin yapması gereken bir konudur özen gösterirsen seviniriz
slm aramıza hpş geldin ben bu sezon köprüköy pasalı eymir mogan a gittim ama sans sıfıra sıfır elde var sıfır malesef .............
kızılırmak ta çok su var.Bu aralar bir şey yok.1 Ay sonra başlar.Şimdilik köprüköy iyi .Gidenler söylüyor.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.kızılırmakta bu aralar levrek iyi çıkıyor.yanlız mutlaka canlı yem kullanın
merhaba arkadaşlar merhabalar. aranız yeni katıldım ve çok yeni balıkçıyım. tabii lise yıllarında çankırı şabanözünde tuttugumuz sazanları saymazsak. bu köprüköy nerdedir nasıl gidilir. yada artık agustostayız. ankarada kalmışmıdır balık. nereyi tavsiye edersini. teşekkürler..
öncelikle yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, bana sorarsanız,turna için daha erken,eylül ekimden sonra,bu yaz çok sıcak geçti.şu sıralar fazla çıkmaz,
hosbulduk fatih bey. sizinle aynı muhitte oturuyoruz anlaşılan. ben bu işe yeni merak salan birisi olaraktan ankaralı balıkçı abileirmiz ve arkadaşlarımızla güzel vakit geçirip yardımlaşacagımız kanısındayım.
hafta sonu çankırı ili çerkeş ilçesindeydim. anlatıldıgı karadıyla eskiden çok balık çıkarmış göletlerinde. ancak bu gidişimde 2-3 saat kadar kaldım gölet civarında. sordum soruşturdum. pek iyi balık alamıyorlar. ama büyük sazanlar var. göletler bakımsız kaldıgı için heryeri yosunlar baglamış. yosunların arasındaki boşluklardan alınan balıklar ise küçük. ciger ile avlanan da var hemur ve makarna ilede. sanırım dip oltası atılsa da gelecek olan bir büyük sazanı çekmek çook zor olur. o kadar yosun var ki. sanırım igneyi takımı alıp götürür. bu aralarda giden varmı çerkeşe bilmiyorum ama bilgilerini paylaşmak isterim.