bu sezonki en büyük çupram

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kayral tarafından paylaşıldı.

1. Yenerbey31

Yenerbey31 Levent AKSOY

Favori Kamış:
    Seytan oltasi
    Guzel bir cipura tebrik ederim:thumb:

2. erence10

erence10 ismail

Çupra çok güzel tebrik ederim. Körfezde olması ona ayrı bir güzellik katıyor. Ayrıca bizim içinde umut kaynağı oluyor çıkan her bir balık. Daha bol ve daha güzel avlara inşaallah.

3. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Herkese teşekkür ederim arkadaşlar daha büyüğü size denk gelsin.

Edremit Körfezi Balık avı açısından sıkıntılı bir bölgedir.Aşırı avlanma, kirlilik
    ve çarpık yapılaşma (3 ayda mantar gibi biten yazlıklar) balık popülasyonunu azalttığından balık yakalamak iyice zorlaştı.Rastgele bir yere gidip olta atarak balık yakalama (daha doğrusu büyük balık yakalama) şansımız çok az.1-2 gün önceden dalga durumu ,rüzgar takibi yaparak balık olabilecek meralara gitmeye çalışıyorum ama yinede çoğu zaman boş geliyorum :) .Sahilde olup olta atmak hiç birşey yakalayamasamda beni dinlendiriyor.

Yorumların ve davetiyen için teşekkür ederim Vedat Abi.4 kişilik bir grubumuz var, deniz soğudumu beraber balığa çıkarız ve haftaya sezonu açıyoruz.Av grubuna katılmayı çok isterim fakat arkadaşlarımı bırakıp düzenli katılım sağlayamam ama eğer uygun görürseniz o tarafa yolumuz düşecek olduğunda 2-3 gün önceden size telefon eder bilgilendiririz.Sizde uygun olursanız beraber olta atmayı çok isterim, Saygılarımla..