Arkadaşlar nehirde kullanmak için şişme bot arıyorum. 2 veya 3 kişi bineceğiz duruma göre.. Güvenli mi bu bot? Profesyonel Cruiser 3000 Bot 3 Kişilik Profesyonel Cruiser 3000 Bot 3 Kişilik 005 Tamir kiti hediye 1 dakikada tekrar indirebilirsiniz.Şişirebilirsiniz. Emniyet sübaplı Çift yastıklı Türkçe Kullanım klavuzlu Güvenlik İpi Hediye Özel katman taban. Kürek kilidi 3 kişilik taşıma kapasitesi vardır.Biri ön tarafında, biri de arka tarafında olmak üzere 2 adet oturma minderi mevcuttur. Seyahat esnasında tutunmayı sağlayan halkalarla muhafazalı çepeçevre ip takviyesi yapılmıştır. 4 ayrı bölmeli şişme özelliğine sahiptir. Herhangi bir yırtılma durumunda kullanılmak üzere dayanıklı tamir malzemesi (tamir kiti) içermektedir. 4 adet kürek takma portu bulunmaktadır. Hızlı şişirip havasını boşaltmak için valf vidalarına sahiptir. Ön tarafından çekmek için dayanıklı tutma yeri mevcuttur. Özel ergonomik dizayna sahiptir.Toplam taşıma kapasitesi 210 kg. dır. GS onaylıdır. CE belgesi vardır. Piyasada bulunan ucuz ve gerçek taşıma kapasitesinin 2 katı gösterilen ürünlerle kıyaslamayın. ve Gerçek değerlere itibar edip can ve mal kaybınızı önleyiniz.Bu taşıma kapasitesi TÜV tarafından onaylanmış olup en emniyetli şekilde belirlenmiştir. et kalınlığı 0,45 mm olup özel alt yapısı ile piyasada bulunan diğer sıradan ürünlerin 0,65 kalınlığı ile eş değerdir. Ölçüleri : 262 cm x 145 cm ölçülerine sahiptir.
Mustafa kardeş.. Buna birde 5`lük motor takarsan vaysa uçurur valla.. Şaka şaka..Aman deyim girme böyle şeylere..Heleki nehirde kullanacakmışsın.. Ha bu bota binmişsin ha üfleyerek şişirdiğin balona..Bana göre bir farkı yok..
abi 88TL fiyatı var. Bulduğum 3 kişilik botlardan en ucuzu bu ne dersin alayım mı yoksa kıyıdan devam mı
Ayağın yere sağlam bassın..Senin veya birlikte bineceğiniz arkadaşlarının hayatı 88 TL`den daha kıymetlidir..Boşver..Siz gene kıyıdan devam edin..
Şaka gibi. Arkadaşım, 3 kişi değil tek kişiyle bile, kıyıya bağlı olsa da binilmez. Hayatınız 88 tl den ucuz ise bilemem. Kıyın paraya 2. el motor takılabilen cinsten sağlam bir bot alın. İleride bakarsın bir de küçük bir motor ayarlarsın.
abi bahsettiğiniz ürünlerin fiyatları ne kadar? Irmakta kullancam ve ırmak çok sakin,duru.. 2 kişi bineceğiz
Sahibinden.com 'a gir. deniz araçları altında bot bölümüne gir. fiyat yazısının üzerine tıkla, fiyatları küçükten büyüğe göre sırala. tek tek bak. 1000 tl ye de var daha fazlasına da. hadi kolay gelsin.
abi baktım zaten ama bugün hep araştırdım hep bu tür botlar var. benim aradığım bot 150tl yi geçmemeli çünkü bütçe sıkıntılı bu nasıl ? http://www.avmarketi.com/asp/product/10817/REMIXON-FISHING-BOAT-300-MT
Alacağın ürüne en az 350 tl vermen lazım güvenebilmen için alt limit budur; http://www.yabanavmalzemeleri.com/default.asp?git=9&urun=1049 veya http://www.makdis.com/site/page.asp?dsy_id=31401 üst limit yok zaten...
bende yorum yazayım.resimdeki bot(azrail) resmen yüzen bir tabut.biri binsede öyle suyun dibini boylasam diyor.
Mustafacım bu bütçe ile sen sakın ama sakın bot işine girme.Canından olursun.Sitede aratırsan Voyager 500 maceram adlı bir yazım var.Şu anki fiyatı 200 lira.Senin resimlerini verdiğin bottan çok daha güvenli görünüyor.Fakat yaşadığım tehlikeleri anlatamam. Ya paran olacak adam gibi bir bot alacaksın ki bu iş çok ciddi. Yada ALMAYACAKSINNNN. Bunun lamı cimi yok.Olsunda illa olsun mantığı canına mal olabilir.Senin hevesini anlıyorum.Ayni duyguları bende yaşadım.Fakat sen başkalarının tecrübelerinden faydalan ki onlardan daha akıllı olasın. Bütçenin yettiği bu botlar ancak kıyıda çocukları içine bindirip,ebeveyn gözetiminde onları eğlendirmek için kullanılır.Rüzgarda seni bu botların nereye atacağı belli olmaz.Kıyıya bile ulaşamazsın.Ayağa kalkamazsın.Ben Gemlikten bununla açıldım, neredeyse ya İmralı adasından çıkacaktım yada Beşiktaştan.Allahtan başka bir tekne gördü beni ve kıyıya kadar ıskartaya aldı.
kıyıdan kıyıdan devam et derim Mustafa deniz tamam da....tatlısuda botta olmak hep rahatsız etmiştir beni.
Bu bottan vazgeçtiğin iyi olmuş . Bunun benzerine tek kişi çarşaf gibi denizde bindim ortası çöktü (61 kiloyum) . 3 kişi binsen bu botluktan çıkar, deniz altı olur . Bence iyi bir olta takımı kur. Bugün biraz fiyat araştırması yaptım, 150-200 TL'ye güzel bir takım kurulur.
Sevgili kardeşim, Uyarıları dikkate almana çok sevindim. Her ne kadar tanışmasak da, Seni ne kadar sevdiğimizi ve yardımcı olmaya çalıştığımızı anladın sanıyorum. Biraz daha sabredip iyi bir aletle başlarsan biz de seviniriz. Sana güzel ve bereketli avlar dilerim.