tebrikler Onur abi o koca agiz kac kg geldi baya buyuk görunuyor..burda beni delirtmeye calisiyorsun heralde 2 aydan fazladir gitmedim baliga gerci artik gidemem de havalar sogudu 8-9c suan balik dibe cekilmistir..paylasim icin tesekkurler
Fazla söze gerek yok aslında balıklarda balıkçıda kendini belli ediyor zaten inşallah daha güzelleride nasip olur oltana tebrikler ve paylaşım için teşekkürler
Onur harika balıklar bunları yakalaması kimbilir ne zevklidir bize heralde bu kış yeter ellerine sağlık büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
arkadaslar hepinize tek tek tesekku ediyorum kocaagiz 78cm 4,5kg yi biraz geckin .Hollanda da bu yil yakalanmis en buyugu.Ayrica bu fotografi uygun bir zamanda gonderip yarismaya katilmayi ducunuyorum odulu ise olta takimi. size bir sorum olucak levrekge benzeyen siyah renkli olan baligin Turkiye deki adini bilen varmi?kefalde ise rekorumu egale ettim .kocaagizi salmo marka sahte balik ile tuttum.ayrica ilk yilan baligimida yakaladim(ufak ama ilk)tek hayalim turna ve sudakta Hollanda rekorunu kirmak oda bir gun olucak insallah. eger merak ettiginiz sormak istediginiz birseyler varsa rahatlikla sorun arkadaslar yardimci olmaya calisirim.sadece baligi niye agzindan pense ile tuttun zarar verir vb... gibi sorulara cevap vermem.merka edenlere baliklari geri suya saldim. Baligi Tutmak Yemekten Daha Zevklidir.Birakin Buyusunler