Bu Vatoz Tam 10 Kg Geldi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozkan01 tarafından paylaşıldı.

1. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Arkadaşlar ya sizin ağzınızın tadı kaçmiş yada benimki çok hassas. Bu balıların etinde bolca AMONYAK vardır yani sidik kokar. Bunu gidermek içinse soğuksu yada un limonda bekleterek çözüm bulurlar. Aç kalmışsanız yenir de balık keyfi için bence olmaz. Doğu kıyılarında bunu et balığı,sapan balığı,gitar balığı gibi isimlerle satarlar floto çıkarıp 1 e 1 oranında etle kıyma yapıp köfte olarak kızartırlar. Anlayacağınız çok matah eti yok. Nen körpe köpek balığının flotosunu tercih ederim de bunu yemem. Yakalanması genelde paragat ta çok olur dip oltası olmadan kolay gelmez yakalaması zordur çok devebelenir dibe yapışmayı iyi bilir. Rasgele

2. akrep07

akrep07 hakan KURT

ellerinize sağlıkkkk:):):):):)

kuzen sanıyorum seninle beraber olan, daha doğrusu balıkları tutan ağabeyim.. :rolleyes: :) ne kadar imreniyorum sizlere biliyormusun, bazan kızıyorum kendime, tayin döneminde neden adana yazmadım diye.. cinsi ne olursa olsun, önemli olan o müthiş zevki tatmanız;) seni çok iyi tanırım, eğer bırakılacak cinsten balık olsa hiç düşünmez torunlarımız için doğal hayatı korumak adına serin sulara bırakırdın.. iyi bakın kendinize:) sizi seviyorum:)