Kardeşim naaptın sen yaa, valla dağıttın beni.Neredeyse sahile koşturup at çek yapacağım.Çok güzel bir video,ellerine sağlık...
Demek böyle yakalanıyor bu balık, sahteye çıldırmış gibi saldırıyor ne açgözlü bi hayvan bu Abi çok güzel bi video eklemişsin bende daha yeni gördüm yakaladığın balıklarda böyle zıplıyordu dimi
3,15'e dikkat van stall spining makina 800$ amerika satış fiyatı http://www.cabelas.com/product/Van-...tt=van+staal&WTz_l=Header;Search-All Products
Bir makaraya sekizyüz dalır verecek babayiğitler vardır belki ancak biz garibanlar seksen liraya seksen takla atarken, böyle uzaktan seyrederiz sadece.
Buda daha önce bu konudan aldığım hatta çaldıgım bir videoydu teşekkürler .. Buradada bu canavarların arada uğradıgı bi yer biliyorum hatta geçen gün bi abim 5 tane yakalamış. o bölgeye takılanların hepsi ne hikmetse illede rapala skitter pop kullanıyorlar ve her sahtede inanılmaz izler var bende şimdi yana döne rapala skitter pop mullet arıyorum büyüğünden..
su üstü sahtelere aynen böyle saldırıyor...tok olsa bile sadece saldırmak için saldırıyor...çok gördüm akyaka da kefalleri levrekleri bölüm yürüp gittiklerini...onları da martılar yiyordu...
kesinlikle super bir video, içim gitti vallaaa hele de bu haftasonu 4 ayrı plan yapıp 4üne de gidiş iptal olunca tamamen çökmüş bir şekilde 2 gündür forumu okuyup keyiflenmeye çalışıyorum, tutulanlara bakıp iç geçiriyorum, tüm hafta boyunca ctesi akşamını hayal edip spin takımlarımı tekrar tekrar kontrol edip henuz hiçbirini hayırlayamadığım tüm sahteleri yerleştirdigim cantamı kapının önüne hazır etmiştim ama kısmet diilmiş... bu arada fatih bey ,turgay beyin(modena) bana makina almam için oneride bulundugu siteyi size ozel mesaj olarak yolladım,orda aradıgınız skitter pop var,büyük boy...
Bende denk gelmiştim levreklerin 3 ü birden havaya sıcradı ve sanırım biri 2 parça düştü Bu merhametsizlerle en yakın zamanda bi düello yapmak istiyorum.. İlyas Bey teşekkür ederim. En yakın zamanda orayı kurutacağımdan şüpheniz olmasın baska sevdiğiniz ve almak isteyen varsa uyarıyorum şimdiden haber veriniz ve alsınlar. geçen gün gelmiş 2 saat içinde 50 tanesi satılmış bulundugum yerde.. arkadaslara kendime bikaç almak şart oldu bu marifetli oyuncaklardan..
Bu demek oluyor ki gözümüz yakında kofana görecek. Rast ve iri gele. Garnımız et görecah, sicah çorbe içeceyiz.
inşallah Nuri Abi işleri toparlama derdine düştüm Şu sıralar, yoksa hiç esnetmem günde giderim, nerede ise arar bulurum sırf senin için Jigginge çok fena kafayı taktım ben asıl şu sıralar ne olacak bilmem halimiz.. Elde erik yok, kolda koruk yok ne yapacaz bilmem..
Video Gosterisi Mukemmel, Ama Emir Sengezer Arkadasimin Dedigi Gibi, Baligi Bilincsizce Yapanlara Onlem Almiyanlarin Da Kulaklarini Herhalde Butun Amator Balikcilar Cinlatma Degil Zonklatmasi Gerekir Diye Dusunuyorum. Ilgilileri De Ilgilenmeye Davet Ediyorum.