buda benim yaptığım uzak atışlar için

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında ferhat_78 tarafından paylaşıldı.

1. ferhat_78

ferhat_78 ferhat özgür

Favori Kamış:
    shımano tribal
    Favori Makine:
    shımano
    Güzel düşünmüşün kardeşim,daha önceden bizimde aklımıza geldi bilardo eldiveni ama oltamızı atarken misina sürtünmeden dolayı kumaşı zamanla parçalayabilir düşüncesiyle vazgeçtik.Eğer kendin yapabilirsen vaya başkasına yaptırabilirsen işaret parmağınla tuttuğun yere ince bir deri parçası diktir ve ozaman nekadar sürtünürse sürtünse dahi kolay kolay birşey olmaz.

Uploaded with ImageShack.us

Bende bundanda var daha önceden almıştım ama bu balık sevdası bize harşeyi yaptırıyo.

Son düzenleme: 13 Ocak 2011
  2. OMMG

OMMG OKAN

Bilardo eldiveni ve deri güzel bir kombinasyon oluşturabilir :) :)

3. ferhat_78

ferhat_78 ferhat özgür

Favori Kamış:
    shımano tribal
    Favori Makine:
    shımano
    Arkadaşlar İstanbulda oturan var ise bunun bi benzerini istoçtan temin edebilir.mc balıkçılık ve kısıkta var.Bülent arkadaşımızla kontrol ettik gayet kullanışlı ve fiyat açısındanda uygun.

4. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

aslın da epeydir bu bilardo eldiveni aklımdaydı fakat işleve sokamadığımdan sadce bende fikir olrak geziceğine bilenler ve okuyanların yapabileceğini düşünerek, hemde istanbul gibi illlerimde izmirde felan denenerek sonuç ve fikir alına bileceğinden koca ankarada sadece fikir olmakla yetiniyor :D

5. JiqSaW

JiqSaW SAMET

En İyi Avı:
    189kg Shark (Creatures of the deep game)
    ben flaster kullanıyorum hem çantamda flaster bulunuyor nezaman lazım olacağı belli olmuyor surf atışta da parmağa bir iki tur sarınca gerçekten çok fark oluyor. yara bandı da olabilir tabi :)