Buda gurbetten.. 31.07.2011 (ALMANYA/FRANKFURT)

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Satocan58 tarafından paylaşıldı.

1. Satocan58

Satocan58 Sadik Günes

Favori Kamış:
    Silverman Silver Flash Power Wave Boat
    Favori Makine:
    Balzer RSL 630
    En İyi Avı:
    13 yasinda 10 kilo Sazan..
    Evetttttt...Buda benim ilk raporum. Uzun zamandir takip etmeme ragmen pek aktif degildim forumda..Insallah bundan sonra bol bol resim atarim..

Pazar günü bacanakla evde yanliziz. Hanimlar memleketteler. Iki sap ne yapalim diye düsünürken dedim haydi baliga gidek. Is yerinden bi arkadasda sürekli baliga gidek diyodu. Hatta 3 4 gün öncede gidip uygununundan bir takip yapmistim ona...

Saat 12:30 da suya vardik. Burdaki avlak ticari avlak, dogal avlakta avlanmak icin belge lazim, bendede onu yapmaya zaman yok ama yine en azindan burasi var. Hic yoktan iyidir. Gelelim avimiza.. Yem olarak önceleri solucan ve kurt denedigimden düne kadar pek bisey getirememistim. Ama ona bak, bunu izle, onun attigi yeri izle derken 3 4 kerenin birikimini koydum ortaya. Önce gittim alabalik icin üretilen beyaz yemden aldim. Bende 3 4 renk vardi ama koyu renk oldugundanmidir nedir bisey vurmuyordu oltaya...Gittim en beyazindan aldim. Oglum dedim bugün senin günün olmali...Cünki en son gidisimizde 4 kisi idik ve hic biri daha ne balik tutmayi biliyorlardi nede takim yapmayi. Hepsinin takimini yapip verdim ellerine, hepsi birer ikiser tuttu ben bos geldim. Is yerinde anlat anlat güldüler, hatta öyle gülüyorduki birisi gözlerinden yas geliyordu.)) Konusmayin üleyyyn dedim, daha biriniz kanca baglamayi bilmiyonuz...Dün yine onlardan biri vardi, hatta en basarilisi(sözde)..

Siftahi hayatindan ikinci kez eline olta alan bacanak yapti...Sonra ben, yine ben, yine ben, sonra bacanak ve yine yine yine ben...hihi Artik seytanin bacagini kirmistim. Gecen hafta benle dalga gecen eleman ordan oraya dolaniyo oltayla. Sinirlenmiski o bicim:D Lan dedim artis konussana, gecen ay dalga geciyodunuz...Bu artik atisini nasil yaptiysa kamis cat diye ortadan ikiye bölündü..Kötü de degildi aslinda. DAM in teleskop kamisiydi ve sazan icindi. Buna benim en kötü takimi verdim, git dedim tut biseyler, yoksa yarin dilimden kurtulamazsin..Aksam 6 oldugunda sepette 8 tane ala vardi. Toplam 4 kilo civarinda...Diger eleman arkasina baka baka ayrildi gölden...

Gölün yaninda gördügüm bir aygir. Güzel hayvandi. Epeyde iriydi...
    Bacanak pusuda beklerken...
    Göllerden bir tanesi...Bizim avlandigimiz bölüm..
    Benim is yerindeki eleman..Sazliklarin arasinda pusuda...Ama bosuna..Kendini usta balikci sanmaya baslamisti..Iyi oldu.:) :)
    Alman alalari.))) Nami deger BACH FORELLE...

2. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    tebrikler abicim,daim olsun:)

3. Satocan58

Satocan58 Sadik Günes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Balzer RSL 630
    En İyi Avı:
    Ama sivasta olsun sefa.))) Burdaki sazanlarda is yok. 10 kiloluk sazanar parende atiyo yanimizda, ama oltayla ilgilendikleri yok. Yayinlar yine öyle..Mersin baliklari var bi alt gölde, akvaryum baligi gibi, nerdeyse kiyiya gelip yem ver diye gözümüze bakiyolar ama oltaya gelince tik yok...

4. sefatoyer

sefatoyer Sefa

En İyi Avı:
    Levrek 3.400,Kofana 42 cm.,Sazan 7.300,Kaba Lüferler,Palamutlar..
    öyle avcılık tat vermez be abim,gel sivasta balıkçılığa doy:)

5. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Keşke fotoğrafları daha yüksek boyutta kaydetseydiniz.
    Görsel açıdan daha güzel olucaklardı.
    Bu arada tebrikler bir dahaki sefere daha iyileri nasip olur inşallah..

6. Remmal38

Remmal38 Ahmet

Daima böyle bereketli avlar dilerim.
    Eger kismet olursa ayni avlaga bi dahakine beraber gitmek isterim ?
    Frankfurt un neresinde bu avlak ?

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    almanya ve sazan deyince milli sazan avcımız ercan kara beyefendi geldi aklıma yaban tv takip eden abiler kardeşler bilir :)

8. korsann52

korsann52 cemil

selam, cok enteresan iyi av yapmissiniz saat 12.30 da oraya vardiginiza ragmen bende mainz de oturuyorum biz arasira limburg tarafina gidiyoruz ala baliga ama saat 11 den sonra saatte 1 balik anca tutuluyo biz 12 de avi bitirip eve dönüyoruz. sizin gittiginiz göl neresi?

9. Satocan58

Satocan58 Sadik Günes

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Balzer RSL 630
    En İyi Avı:
    biz usingen wernborn a gidiyoruz. pazar gunu hava kapali idi sansimiza birdd baliklar manyak vuruyordu. dahabl buyuk tutmuslugumda var orda ama resim crkmemistim. hatta 13 14 yaslarinda bi cocugun 6 kiloluk cektigine sahit oldum.