Sevgili Dostlar Iki Sene Öncesine Kadar Piyasalarda Bulunan Yeşil Bug Ariyorum.bildiğimiz Alabalik Ve Tatlisu Kefalinde Kullanilandan Meps(kelebek) Azicik Farkli Metal Kismi Sinek Kanadini Andiriyor Iğne Kismi Tüylü(kisiğin Katoloğunda Resmi Mevcut)birçok Ilde Araştirdim Şuanda Yok Gibi On,onbeş Tane Lazim Bilenleriniz Varsa Yardimci Olacaginiza Eminim Haber Bekliyorum Herkese Rastgele Karabük
slm valla arkadaşım albastar a sordum özellikle toptan verilen yerleride arattırdım ama nafile eğer istanbuldaysanız www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=4-03-SKP6-09 bu siteyi araştı işine yarar varmı bir bak
Uzman 78 sanırım aradığın şey "mepps thunder bug" yeşil renkli olanı grasshopper beyaz olanıda wh-miller adını taşır.Aşağıya örnek resimlerini ekliyorum.Alabalık ve kefal avında kullanılır.Ben kefal avında kullanıyorum.Elimde bir kaçtane mevcut.Edindiğim malzemeciye uğrar bakarım senin için eğer kaldıysa senle irtibata geçirtirim.Özelden telefon numaranı gönderebilirsin.Umarım elinde vardır