Bugün Saat 17:00 'den Sonra Balık Patlaması Yasanabilir

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında 0RHAN tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Yoğunluk nedeniyle Çayırbaşından haliçe su veren alternatif yolu kullanmışlar, balık Haliçten Marmaraya çıkmak üzere şu anda, yetişen yakalar.

2. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Kardeşimiz bir yerden bilgi aldım sormayın diyor.

İşaretlediği yerler, kanal suyu, kıyıdan oraya ulaşmak imkansız gibi.

Muhtemelen gırgır teknesi gibi iyi bir balık bulucusu olan bir tanıdığı vardır, onlardan bilgi almıştır, burada paylaşmış.

Ben kendisine teşekkür ederim.

3. alperm

alperm Alper

Favori Kamış:
    Lineaffe Turnafresh 3.90
    Favori Makine:
    SHIMANO NEXAVE 6000
    Bencede arkadaş b, haber almış , almış odlugu haberi grafiğiyle paylaşmış , doğru olur olmaz , iyi niyet mühim burda bence...

4. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    :D :D :D :D :D :D :D :D hihi hihi hihi hihi hihi hihi

O kadar sesli güldüm ki annemler içerden noluyo diye yanıma geldiler ..:cool: :cool: :thumb:

5. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG
    Şimdi Herkez İşin Dalgasında Sadece Bir İyiniyet Edip Söylemek İstedim . Sağlamda Biryerden Duydum . . Belirttiğim Bölgelerde 3 Saat İçinde 40 + Sartıkanat Alanlar Var Haberleride Hağla Gelmeye Devam Ediyor . İlk Ve Son Gün Paylasımımdı :) Artık Kendiniz Hesaplarsınız Nekadar Büyükbir Yanlıs Yaptıgımı Geç Anladım .. Balık Bol Herkeze Başarılı Avlar

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sorun nedir anlamadım bu yazdıklarında herkes bir konu açıyor paylaşıyor.
    gerçekten iyide etmişsin yazdımda altına ben katılmıyorum balık akmaz diye bende yarın geceden sonra sabah pazar sabahı balık yapar demiştim.

Ortaya atılan tezin altını birşeylerle doldurmamışsın sadece duydum diyorsun havada kalmış olay. hiçbir bilimsel anlayışı yok olayın.
    bende sana diyorumki sabah en az 3 kofana tutacağım diyorum haber geldi yukarıdan kofana akacakmış gibi bir durum bu

Sen takma kafana olur böyle şeyler.Paylaşımın için teşekkürler bana göre Suyun sıcaklık hesabına göre düşünülünce fena bir değerlendirme değildi ancak benim başka etmenleride bilmem lazım yanında o zaman ben sana söyleyebilirim gelip gelmeyeceğini. yoksa kalan kanal ortası dediğin yerden sürekli balık akmakta aşağı ve O DERİNLİKLERDE YAZARSAN EĞER BALIK HİÇBİR MERAYA AV VERMEDEN GEÇER GİDER çünkü kanal sularının basmasıyla o işaretli bölgeden direkt sarayburnu kanalı yakalaması sadece ve sadece 40 dak,ka sürer.

Balığın meralaması için kıyılaması 5-15 metreler arasına düşmesi gerekmektedir.

Sağolasın. yinede güzel düşünce.

7. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG

Haber Gelmişti Şİmdide Tutanlarla irtibattayım zaten 40 + sarıkanat tutan var üsküdar cevresinde . :) Bize Göre Çok Sizi Bilemem İyi Forumlar

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    40 Sarıkanatmı bu dediğin balıkçılıksa o haber komple asparagastır.
    Sarıkanata takım bırakıpta yemleri heba edemem doğrusu.

Gelecekse lüferi kofanası gelsin Haber budur..... gerisi yalan olur.

9. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG

Kıyı Balıkcısı İçin Tek Oltayla 3 - 4 Saatte :) 40 Sarıkanat Süper Bence

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Orhan burada mantıklar değişiyor işte Çinekop tutarsak salarım kaç kilo olursa olsun. 4-6 kiloya kadar saldığımı bilirim ben

Sarıkanata ise olta atmam ana hedef hep Lüferdir Lüfer gelsin diye takımları hazırlarız arada sarıkanat gelirse karışık balık arasında var deriz. Ama hedef Lüferdir Böylede olunca şöyle oluyor;

"ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİR " der atalarımız....

O yüzdende deniz bizi mahcup etmez genelde. >Sarıkanat tutacak olsam ben ona güzel bir takım yapar çapariyle günde 50 kilo tutarız ama hedef değildir sarıkanat hedef Lüfer gibi Lüfer Olmalıdır... ama ne ben sarıkanata takım salarım. nede o balığı tutmak adına ava giderim. Yaktığım mazota yazık yeme yazık derim. Bir sonraki avında Lüfer olarak dönmesini dilemek en güzelidir bence...

11. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG

Abi Sana Birşey Demiyorum Zaten Yaptıgın Tartısılmaz Derecede Güzel Ve Dostça . Sonuçda Balıkcısınız Çinekop Gider Lüfer Olur Gelir . Tekneyle Tutarsanız Lüferde Gelir Palamut'da Ben Kıyı Balıkcıları İçin Demiştim Zaten Forumdaki Konu Bölümüde Kıyıdan Balık Avcılıgı . :) Yorumlarınız iÇin Teşekkür Ederim Bol Bol Bereketli Avlar Dilerim

12. istavrit

istavrit Boğaç

Yatmadinmi daha yaaaaaa :))

13. istavrit

istavrit Boğaç

Haci 2 saat sonra ararsin yarin kumanya surpriz

14. Serji

Serji Serkan

İşim gereği her akşam sarıyere gidiyorum.bu akşamda ordaydım.saat 20:30 civarlarıydı 8 veya 9 tane gırdır kireçburnunda boğazı boydan boya kapatmışlar çatır çatır ağ çekiyolardı.yani demem şuki o gırgırcılardan asla fırsat kalmaz o balığın boğaza akmasına.

15. 0RHAN

0RHAN ORHAN

Favori Kamış:
    Explanada Surf
    Favori Makine:
    Penn & WFT
    En İyi Avı:
    KALKAN - 4 KG
    Bende Onlardan Duymustum Zaten .. Şaka Biryana Balık Kolay Kolay Bitmez Deniz Soğumadan

16. Serji

Serji Serkan

Ama bak dostum yaptığın şey fikrimce çok yanlış birşey.bu siteye binlerce amatör oltacılar giriyo bakıyolar.şimdi senin bu konuna bakıpta giden yüzlerce adam vardır.bir ümitle kapıp oltasını koşacaklar boğaza birde bunların hiç balık alamadığını düşün..artık arkandan söyleyeceklerini hiç düşünmek istemiyorum birde o kadar ahlarını alacaksın.:confused: :confused: :confused:

17. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Sen bu duyumu burada paylaşacağına, Sahil Güvenlik'e bildirseydin, bir de Bimer'e mail atsaydın "Bu gece, balık akışı olacak, gırgırlar yasakları delerek av yapacaklar," diye...

İşte asıl o zaman iyi bir iş yapmış olurdun.

1-2 saatte 40 ve üzeri Sarıkanat almışlar diyorsun. İyi yapmışlar. Başları göğe ermiştir!

40 Sarıkanat en kabaca hesapla tanesi 200 gr'dan 8 kilo balık yapar. Bu da kıyı balıkçısını kapsayan Tebliğ'e göre zaten yazak.

Kusura bakma arkadaşım ama neresinden tutmaya çalışsak elimizde kalıyor argümanların.

18. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b

Konuyu yeni gördüm dün kartal tarafında avlandım ve inanırmısınız son 2 aydır ilk defa bu kadar boş gördüm sağımda solumda 50-100mt kimse yoktu önceleri neredeyse 2-3mt mesafeye düşüyordu.. acaba bu konu ile alakası varmıdır diye düşünmekteyim :)

19. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    lineaeffe fury caster 4.20,okuma v system 240 10-40 gr
    Favori Makine:
    daiwa emblem pro 6000a,penn affinity 7000,avenger 40 b
    En İyi Avı:
    palamutlar,lüferler,azman istavritleri
    dün balıktaydım,sarıkanatlar trafiğe takılmış herhalde bir tane bile dişli izine rastlanmadı

20. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    kireçburnunda gırgırlara takılmıstır mutlaka ah o gırgırlar olmasa deli gibi balık tutardıkreeling