Sabah saat 9,30 dan 16 30 kadar toplam üç kere sıkı bir vuruş aldık İlk tutan Nuri idi sonrakini Edoç yakalamıştı ama kıyıya çıkarken kaçtı ve üçüncüyü ben aldım bu resim silindiği için yeniden yüklüyorum Geçen yıl bizim edoçun çektiği Aynalı
tebrikler hocam...güzel av olmus alabalıklar şahane eh birde sazanı alabilseymişsiniz cokkk daha güzel olacakmış. Malzemenin önemini daha iyi anlaşılmış oldu bir kez daha. Ama görüyorum ki kar-kış-soguk-sıcak demeden balık sevdalıları hep yollarda işin en güzel tarafı da burda işte. Bir konuya daha deyinmek isterim özellikle HAVALARIN SOGUMASI ILE SAZAN AVININ OLMADIGINI DÜŞÜNEN ARADAŞLARA burda sizin yapmış oldugunuz av örnek olsun. Buyuk sazan soguk suda avlanır. Kar da yagsa bu balık yemlenir gezinir ve kısmeti varsa avcının oltaya da gelir.... Rastgelsin
Havalar soğuyunca sazanların vücut ısıları da düşer ve yazın oldukları kadar hareket etmezler.Kışın hareketleri sınırlıdır.Bu yüzden kışın sazan avı pek verimli değildir. Ayrıca güzel av olmuş tebrikler.
Göç edecek halleri yok ya toprağa da yaza kadar gömülcek halleri de yok.Onun için sazan avı kışın da yapılır tabi ki.Ama yazın olduğu kadar verim biraz zor.
Akkaya ailesi yine güzel bir av yaptı desenize. Ne diyeyim, çok temiz kalpli insanlarsınız, Allah da kısmetinizi daim ediyor. Balıklarınız çok güzel arkadaşlar tebrik ederim. Ayrıca afiyet olsun, benim de karnımı acıktırdınız. Edoç'u da öpün benim için, sağlam bir avcı olarak yetişiyor. İleride O'nu da buralarda tecrübelerini aktarırken göreceğiz inşallah.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah sizlerinde kısmetiniz açık olur. Sennur hanım bu iltifatları hak edecek ne yaptık bilmiyorum.Yinede size de ayrıca teşekkürler .Aslında aklımdan çok şeyler geçiyor ama pek süslü laf yazmayı pek beceremem; onun için yazamıyorum.Allah gönlünüze göre versin