Berkay ve Özgün Arkadaşlıkları hiç bitmesin Baba şevkati ile levrek sevme Arkadaşlar,büyük bir heyecan içerisinde başlayan bir balık avı küçük arkadaşlarımızın şanslarınada bu sabah güzel bir şekilde sonuclandı..
Eray Bey, Levrekler göz kamaştırıcı gerçekten..... Hikayesini ve kullandığınız av tekniğinide sabırsızlıkla bekliyoruz...
Kapılabilecek en güzel virüsü kapmış çocuklar. Deniz gelecekte onları her türlü kötü ve boş uğraştan alıkoyacaktır. Çocukluktan gelen av arkadaşlığının da yerini hiç birşey tutmaz. Bu arada levrekler harika. Avın detaylarını da kısaca verirseniz sevinirim.
Tebrikler Levrekler tabii ki çok güzel Ama sevmek herşeyin üstünde Şimdiden bilinçli olarak yetişen çocuklarımız geleceğimizin garantisi Arkadaşlıkları daim olsun inşallah .Böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için size de teşekkür ederim Berkay ve Özgün' e kucak dolusu sevgiler
Levrekler çok güzel.Bende benim oğlanı bu sene balığa götürmeye başlayacağım.İnşallah oda sizin çocuklar gibi bu güzel uğraşı sever.Ayrıca bu avla ilgili ayrıntıları merakla bekliyorum.saygılar selamlar,çocukları Allah bağışlasın.(çarşambalı)
beni bu güzel levrekler mahvetti, böyle levreklerde istifa ettim evkaftaki memuriyetimden. tütüne böyle bir avda alıştım, böyle bir avda âşık oldum; eve ekmekle tuz götürmeyi böyle avlarda unuttum; şiir yazma hastalığım hep böyle balıklarda nüksetti; beni bu güzel levrekler mahvetti. O. Veli