bunlar çok güzellermiş yavv

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    ima sahte aldım bu sahte diğerlerinden daha mağrifetli,düşüncesin den vazgeçin derim,alın kullanın,ama piyasada yarı fiyatlara da aynı işi çıkaracak sahteler var,

3 ima dan 2sine banko veriyorum,

yanlız ben o saatte hangi favori sahtemi kullanırsam kullanayım,balık varsa vuruş alma ihtimalim yüksek oranda,ima olmuş yozuri ryobi fark etmez,

yüzüşünü beğenmediğim ima komomo 09 kodlu olan
    024 olanı oldukça güzel yüzüyor,sasuki de güzel yüzüyor

son aldığım sahteler içinde bu ima komomo 09 kodlu olan hariç tamamı beni mest etti yüzüşleri ile olsun,atış erimleri olsun,özellikle strike pro,
    diğerleri duel rapala.ve ima hadi neyse dersin,ama strike pro bu kez çorbanın tuzunu tam ayarlamış,atış erimi süper,yüzüşü,elimdeki bütün strike prolardan daha güzel yüzüyor,

http://www.avmarketi.com/asp/product/14219/IMA-KOMOMO-SF-130-SLIM-JAPON-MAKET-BALIK

bu sabah diğer mekana geçtim,haraket yoktu hiç,pişman oldum gittiğime oraya.

2vuruş aldım başkada yok,

at çek yaparken suyun yüzeyinde bir cisim gördüm,bir oraya bir öte yana gidip duruyordu:)

tam ortada tekneye yakın,dedim biri bırakma filanmı yaptı dedim,

daha önce benzer olayı yaşamıştım,biri takımı koparttı,balık sonradan geldi takıldı,bu takımın ucunda da balık var dedim,ve sahtemi bu yumurta topa isabet ettirerek çekmiye başladım...

ilk çektiğim anda bir asılıyor balık,bunda iri bir balık var dedim,nasıl biniyor öyle,zar zor kıyıya çektim,baktımki balık kıbrıs takımına dolanmış,ondan zor geliyormuş,güzel bir kefaldi,saldım suya,takımıda kefalci bir amcaya verdim:)

hani şu gridayı çıkarmam da bana yardımcı olan amca, işte ona verdim:)

bu gün dinleneceğim yarın gece 5de yine orda yım.. diğer mekanda..

Uploaded with ImageShack.us

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Şimdi okudum abi mesajını pür dikkat. Ben vuruş aldığın için değil, tip olarak ve renk olarak beğendiğim için almak istiyordum ama yazını okuyunca soğudum biraz. Şimdilik beklemeye geçeyim. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Ellerin dert görmesin.
    Abi balığa üzüldüm, çok kötü gözüküyor. Yaşar umarım.
    Yarın için de rast gelsin abi, umarım güzel bir balık yakalar ve raporlarsın.

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu sabah aynı boyutlarda daha kötüsünü gördüm,önümde taşın altına yattı kefal,

ima lardan şu seri ye bak:
    010 kodlu.bulursan banada al:D
    http://www.avmarketi.com/asp/product/14215/IMA-SASUKE-105-JAPON-MAKET-BALIK

http://www.avmarketi.com/asp/product/14214/IMA-SASUKE-120-JAPON-MAKET-BALIK

109
    107
    104
    128 kodlu olanları

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Av marketi sitesi işyerinde açmıyo abi, evde bakıcam. 010 kodlu bulursam sanada alıcam :D (biraz pahalı ama, kadir abimiz de bi tane:D )

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    o şekilde ticarete girer kardeşim:) onun bir sürü ıvır zıvırı var,içişleri bakanlığından izin gerektirir vs vs:)

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    zaten bizimkiler öyle renkleri almazlar dükkanlarına boşa arama:D
    çoğu güzel renkleride stoklarda yok,
    ebayda biri vardı onda çok çeşit ima var,hepsi vardı aşağı yukarı:) fiyatları türkiye ile aynı o ayrı sorun:D

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    bu rapala çalışıyormu peki esas sorun burda. hiç bir imayı beğenmedim ben yüzüşleride hoşuma gitmedi, çalıştıramadıkta......

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yüzüşüne baktım gayet gerçekci yüzüyor:)benzerliğide artısı:)

vallah ben 3 ima nın 2 sinden umutluyum abi:) özellik ile altı pempe gözleri pempe gövdesi beyaz olanı,akşam gün batımı sabah gün doğma sürecireeling

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    arkadaşın elinde dün vardı maalesef 2-3 takım denedik sonuç alamadık sorma o yüzden dedım bende denediğimiz için o para çok para bence 1 tane sağlam deneyıp ondan sonra yatırım yapılmalı kadir. yoksa rapalanın sonu yok ki bende 2 tane rapala var biri princess mf mavi birde rapala var bu kadar. gerisine hiç ihtiyaç olmadı.

10. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi av günü için kadroya giren, sahtelerin perfonmansları hakkında,kendi görüşlerimi bildireceğim :)

11. volkan07

volkan07 Volkan

En İyi Avı:
    Doğaya iade ufaklıklar
    abi çok fena şeytan dürtüyor, at-çek'e başlamak, güzel bir spin takım kurmak,bir 10 tanede sahtem olsun istiyorum. bir panzehiri varmı bu işin :) eğer başlarsam başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum. şimdilerde bile malzemeciye girdiğimde sahtelere bakıp kalıyorum :) elim gidiyor gidiyor geliyor, alıyorum geri yerine koyuyorum, öteki çok hoşuma gidiyor onu alıyorum geri yerine koyuyorum, en sonunda kendine gel volkan diyorum :) hemen alacağımı alıp çıkıyorum dışarı :) biliyorum birgün tutamayacağım kendimi :)

12. fuat36

fuat36 M.Fuat GÜNER

Kadir Bey, ima komomo 09'un yüzüşünü beğenmedim, ama komomo 24 kodlu iyi yüzüyor demişsiniz. Tam anlayamadım, bir bozukluk mu var sahtede? Bu arada size bir de ima fliti tavsiye ederim, gerçi tatlı su için dizayn edilmiş ama denizde de iş yapar eminim.Şimdilik sadece 1 turna(tatlısu) tutabildim ben flit le ama bu jerkbait stiline de alışmak lazım, yorucu oluyor:) Açıkçası aşağıdaki aksiyonu verdirebiliyor muyum tam emin değilim.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZRwgRnZ1-ho&feature=related

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sahte kütük gibi geliyor,salso yapıyor yanlara ama azıcıkda balık gibi kuyruk sallasa iyi olacak,atış erimleri mükemmel,kendimi kasmadan 60mt rahat fırlatıyorum,mırmıra olta sallar misali,,

şu sahteler ile ana yüzüş temeli aynı üzülerek söylüyorum fortuna bundan daha iyi yüzüyor,

ima filit in aksiyonu güzel:) lakin mevcut sahtelerimin bazıları ile benzer aksiyon a yakın verdirebilirim merada,bu yorucu bir aksiyon,buna mono misina dayanmaz,çok çabuk gam yapar,ayrıca aksiyon verdirirken misinayı çok dikkatli sardırmak önemli aksi taktirde misinanın düğüm oluşması kaçınılmaz..adamların meralarında balık var,ben olsam bende böyle işi adrelanine sürüklerim:)

http://www.avmarketi.com/asp/product/13770/FORTUNA-FS-84SUNI-BALIK-13CM-11GR

konu başındaki sahteleri getirtmek bayağı uğraştıracak,

hedefim bunlar dı japonya dan getirteceğim,galiba beklemeden ebay dan alacağım:)
    aynı tip aynı renk aynı boy başka marka bilen varmı hesaplı?
    satıcıya kargosu için indirim yapmasını istedim,cevap bekliyorum...

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    herkesin elinde ya mırmır takımı ya kıbrıs sarması var,sana bir garip bakıyorlar,o sahte büyük deyilmi,ona balık gelirmi:)
    balığı çekince bir kendi livarına bakıyor bir senin çektiğin balığa:D
    at çek tamamı ile zevk meselesi,bir oyun gibi düşün,balığı kandırmaya çalışıyorsun,sahtenin peşine takılıyor dönüyor,bir daha takılıyor peşine:) o gün balık tutamasanda bunları yaşaman heyecan yapıyor sende:)

15. OMMG

OMMG OKAN

Dostum,yine harika bir oyuncak bulmuşsun,bende bittim sahteye.Sonuç çıkarsa haber ver de, bizde birkaç tane alıp atalım kenara...

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dostum toptan satış yapıyorlar:) belki uğraş ile 5 10 tane alınabilinir,işin ödeme kısmı var,western union ödeme,paypal ı göremedim,üstüne yatarsa ne olcekidk

şimdi bana yardım edin,ben uzun süredir ebay dan ürün almaddım geçen seneden buyana:D

yukarıdaki ima ların her birinin +6 dolar kargosu var, 20 +6 =26 dolar

bunu anladık,peki bu aşağıdaki yazan neyin nesiidk

alış veriş sonlarında böyle 2 şekil bir seçenek çıkıyordu,garanti kargo ve diğeri,hatırladığım kadarı ile,
    ben şimdi bu 2 seçenekden bir tanesini seçmek zorunda kalacağım galiba:confused:

ee o zaman ne diye +6 dolar kargo ödüyoruzidk

Dear airgunturk,

Hello,

We do offer combined shipping for multiple items.

Simply click on the buy it now buttons for the items that you need and we will be able to send you the new invoice with combined shipping shortly. Please wait for this invoice before making payment.

Shipping by:

Airmail - $10 - delivery 6-8 weeks, no tracking number

Fedex - $25 - Delivery 1 week, full online tracking service.

Thank you