Teşekkür ederim hemşom, valla önce bi limit üstü levekçik yakalayayım o zaten benim için trofe olacak
Teşekkür ederim Alper abi, benimde kamışlar hariç herşey arabanın bagajında ben nereye gidersem yanımda geziyorlar kamışlar sığsa onları da gezdirecem ama spin kamışlar sığmıyo bagaja
Bu arada son fotoğraftaki baştan ikinci sahteyi daha 2 gün önce 3 liraya aldım kargo gelsin diye siparişlerimin eksiklerini tamamlamak için 3-4 tane 2,5-3,5 lira arasında sahtelerden aldım, mera denemesi yapmak için çantaya koydum onları, takılmasın pahalı sahteler diye
1 - 1,5 metre dalar çok gerçekten bizim avlaklar için. Ya liman içlerinde, ya da dediğin diğer yerde kullanılır. Bende de xrap var o kadar dalan. İlk aldığım sahte. Yüzüşü güzel ama kullanamıyorum, evde biblo gibi duruyo. Sen c.tesi arabanın bagajına koy fazlalık kamışı. Ne olur ne olmaz. Benim shimano spinjoy gecikebilir bayağı. Biraz önce bi konu okudum korktum. Shimano ana bayii taşınıyormuş. Siparişlerde 2 - 3 haftalık gecikmeler varmış şu anda. (şansa bak çıldıracam artık) Sipariş verdiğim internet sitesinde stokta var gözüküyor ama hangi stok acaba??? (ana bayinin stoğuysa yandığımın resmidir. )
Tamam arabaya onuda koyarım...saat 12.00-12.30 gibi avlakta oluruz abi. Sen eğer cumartesi gitmiş olursan bana bi alo de getiririm