Bunlarda Benim Kefallerim

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında kaya_balıkta tarafından paylaşıldı.

1. kaya_balıkta

kaya_balıkta ali kaya

En İyi Avı:
    9,25kg
    ARKADAŞLAR BU BALIKLARI KARASU KÜÇÜK BOĞAZ GÖLÜNDE YAKALADIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:) [​IMG]

2. Ali kardeşim tebrik ederim..Balıklar harika..Afiyet olsun:)

Bu balıkları hangi yemle ve kullandığın oltadan biraz bahsedersen seviniriz:)

3. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    Kankam Bereketli Olsun:)

Ali Eline Koluna Sağlik Kanka Ama Sana Darildim Hem Komşumsun Hem Kankam Benden Habersiz Kefale Gidiyosun Olmuyo Ama:))))

4. kaya_balıkta

kaya_balıkta ali kaya

En İyi Avı:
    9,25kg
    Teşekkür Ederim

Erdal Ağbi Ben Bu Baliklari Bildiğimiz Basit Olta Olan Sirik Derlerya çift Kancali Oltayla Yakaldim Yem Olarakta Solucan Kullandim.

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ali tebrikler güzel bir av olmuş. Dahası oltanın ucunda olsun kardeşim.

6. atmaca

atmaca İNANÇ SİNAN

Favori Kamış:
    meslek sırrı
    En İyi Avı:
    yayın 7,5 kg
    Erdal Ağbi

Erdal Ağbi Bu Kefaller Burdaki Gölümüze Denizden Giriyor Ve Deniz Dalgali Olunca Bu Gölün Bogazi Kendiliğinden Kumla Kapaniyor;sorada Balik Içeride Kaliyor Haliyle Ve Bizde Bu Baliği Oltayla Yakaliyoruz.ama Bu Aylarda çok Nadir Yakalanan Bi Baliktir Haziran Ayinda Oltaya Vuruyor.bir Günde Yüzlerce Yakalam şansin Bile Olabilir Ama Biz Bu Baliklarin Sadece Ihtiyacimiz Olani Ve Büyük Olanlarini Aliriz.aslinda Haziran Ayinda Bu Balik En Az 30 Cm Oluyor.oltayada Vurdumu Anlatilamayacak Kadar Keyif Veriyor.yolun Burlara Düşerse Mutlaka Uğra Misafirimiz Ol Ağbi

7. Av raporu ile ilgili küçük bir yanlış anlama olmuş.Bu kefaller tatlısuda yakalandığı için bilgilendirme mesajları "Talısu kefali "olduğu düşünülerek yazılmıştır..Ancak kefallerin deniz kefali olduğu ve tatlısuya girip burada yakalandıkları anlaşılmıştır..
    Bu küçük yanlış anlamadan dolayı özür diler,Bu güzel avınız için sizi tekrar tebrik ederiz.:)

8. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    tebrikler ğüzel balık umarım bizlerde nasip olur

9. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler güzel olmuş

10. ^^e_sin^^

^^e_sin^^ Erhan Demir

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 6 kg
    Kardeş eline sağlık çok güzel balıklar.Bende bu balıkları ilk kez geçen yaz Karasu da, yalnız Sakarya nehrinin denize döküldüğü yerde görmüştüm .Denizden nehre giriyorlar ve üçer beşer suda atlıyorlardı.Anlayacağın çok zevkliydi.Tekrar eline sağlık