Ali kardeşim tebrik ederim..Balıklar harika..Afiyet olsun Bu balıkları hangi yemle ve kullandığın oltadan biraz bahsedersen seviniriz
Kankam Bereketli Olsun Ali Eline Koluna Sağlik Kanka Ama Sana Darildim Hem Komşumsun Hem Kankam Benden Habersiz Kefale Gidiyosun Olmuyo Ama)))
Teşekkür Ederim Erdal Ağbi Ben Bu Baliklari Bildiğimiz Basit Olta Olan Sirik Derlerya çift Kancali Oltayla Yakaldim Yem Olarakta Solucan Kullandim.
Erdal Ağbi Erdal Ağbi Bu Kefaller Burdaki Gölümüze Denizden Giriyor Ve Deniz Dalgali Olunca Bu Gölün Bogazi Kendiliğinden Kumla Kapaniyor;sorada Balik Içeride Kaliyor Haliyle Ve Bizde Bu Baliği Oltayla Yakaliyoruz.ama Bu Aylarda çok Nadir Yakalanan Bi Baliktir Haziran Ayinda Oltaya Vuruyor.bir Günde Yüzlerce Yakalam şansin Bile Olabilir Ama Biz Bu Baliklarin Sadece Ihtiyacimiz Olani Ve Büyük Olanlarini Aliriz.aslinda Haziran Ayinda Bu Balik En Az 30 Cm Oluyor.oltayada Vurdumu Anlatilamayacak Kadar Keyif Veriyor.yolun Burlara Düşerse Mutlaka Uğra Misafirimiz Ol Ağbi
Av raporu ile ilgili küçük bir yanlış anlama olmuş.Bu kefaller tatlısuda yakalandığı için bilgilendirme mesajları "Talısu kefali "olduğu düşünülerek yazılmıştır..Ancak kefallerin deniz kefali olduğu ve tatlısuya girip burada yakalandıkları anlaşılmıştır.. Bu küçük yanlış anlamadan dolayı özür diler,Bu güzel avınız için sizi tekrar tebrik ederiz.
Kardeş eline sağlık çok güzel balıklar.Bende bu balıkları ilk kez geçen yaz Karasu da, yalnız Sakarya nehrinin denize döküldüğü yerde görmüştüm .Denizden nehre giriyorlar ve üçer beşer suda atlıyorlardı.Anlayacağın çok zevkliydi.Tekrar eline sağlık