cumartesi sabah saat 11 de galata köprüsünde idik babam ben amcam, amcam bizden erken geldiği için sabah 3 adet palamut ile 2 adet sarıkanat tutmuş çapari ile.. bende saat 11 de bir şansımı deniyim diyerek çapariyi salladım 2.ci atışımda bir adet çingene palamut u aldım..sonra balık kesildi 2 gibi de işe gittim ve akşam olmuş işten çıkmıştım saat 8 gibi babam ve amcamın yanına geldim tekrardan sabaha kadar köprüde idik gece istediğimiz gibi çinekop yapmadı çok seyrekti pazar sabahı gün ışırken çapari yapmaya başladık babamla başka kimse atmıyordu desem yalan olmaz babam birer birer iki tane çinekop çekince bir kaç kişi daha çapariye geçti sonra ben 3 adet birden palamut çekince bütün köprü alevlendi ve herkez çapari yaptı bir kaç kişi daha aldı palamut çok kısa sürdü bu akın galata köprüsünde yaklaşık 5 dk alan aldı balığı.... işte aşağidada babamla beraber tuttuğumuz balıklar http://www.youtube.com/watch?v=WwAz_zRURfE
Maşallah valla bize sarayburnunda neden az balık geldi şimdi belli oldu hepsini siz tutmussunuz tebrik ederim
köprü kısa da olsa palamut yaptı şans işte bizde tam zamanına denk geldik ama unkapanı köprüsüne doğru daha fazla verim alınmış diye duydum birde tv de gösterilmiş haliç te palamut çekenleri göstermişler... Aranızda bu sıralar Unkapanı köprüsünü deneyenler varmı acaba ?
ustam harika bi av yapmışsınız ellerinize sağlık hani şöyle yaşınızı falan da bilseydik daha iyi olmazmıydı
yahu Onur bende yeni rapor diye okuyorum senin son yazdığını görünce anladım ...palamut çaparisi hazırlamaya başlıcaktım az daha ...