[IMG] Yine aynı yer aynı taktik
Ateş hocam bunlar nedir ya sabah sabah böyle güzelleri görünce kendimize geliyoruz. Hocam sen her sabah bunlardan bize getir. Ellerine sağlık.
Sabah sürprizi için teşekkürler Ateş hocam Maşallah, allah bereketinizi artırsın Erken kalkmış ,yol almışsınız
Çok güzel balıklar Ateş Sanırım sen hiç uyumayıp, rüyamda göreceğime, kovamda görürüm diyorsun Akşama da tavada görürsün Afiyet olsun Güzel av olmuş, tebrikler ve bereketli avlar
Tebrikler hocam, güzel av yapmissin, valla canim cekti tazecik. m m m m m m Darisi Cipuralarin basina
ateş hocam olmuyor ama bak darılacağım valla biz niyetine giriyoruz balıkları sen tutyorsun valla darılacağım valla en iyisi ben bir sabah gidip gözlemleme yapayım
malesef çapariye gelmiyorlar (istisnalar hariç) hem yemliden alınan zewk apayrı bence. isteğe bağlı olarak aynı mevkilerde bunların yarısı büyüklüğünde balıklar çapari ile av veriyor.
Valla yemlinin zevki hiçbir şeyde yok.Hele o istavrit ince ince vurmuyor mu el oltasına....Ya oltanın ucunda parlayarak gelmesi,işte beni bitiren bu olay. Çarşamba günü Samsuna gidiyorum ,inşallah bende o zevke varabilirim. 6-7 yıl oldu belki yemliyle istavrit almayalı. Oğlumu sünnet ettireceğim ama ertesi gün beni bağlasalar durmam (Allah'a büyük konuşmuyumda yine,ne olur ne olmaz )