arkadaslar bunlar benim turna,sudak ve levrek avinda kullandigim malzemelerden,dahasida var en cok kullandiklarimi koydum. herkeze Hollanda dan selamlar not:fotograf makinasinin tarih ayarini yapmayi unutmusum tarih 2006 yi gosteriyor bilgilerinize
Sevgili onur,Sudak avlarken ben Adana da Yapay yem olarak en cok beyaz ve kırmızı silikon kurtlardan verim alıyorum birde bizim kendi yaptığımız bir imalat var Beyaz silikon kurdun baş tarafını,yeşil simli silikon kurdun kuyruk tarafını alıyoruz,hafif ateşte ısıtıp birbirine yapıştırıyoruz(çakmak yada kibrit ile ),akşam hava kararmaya başladığında çok iyi iş yapıyor. Selamlar rastgele
onur abi remixon markasını sen orda nasıl buldun yav Burdanmı götürdün ? O misinayı ben gömedim. Sahibini tanırım şirketin ama o misinayı hiç görmedim veya farkedememişim. Ama çekeri çok iyi. Pardon ya o ip-misinaymış. Aynısı bendede var
Dükkan açarsa eğer Onur kardeşimiz,ondan bişi almayalım Son kullanma tarihi geçmiş mal satar O 2004 nerdee 2007 nerde Paylaşım için sağolasın Onurcum
Can bey çokda geçmiş değil son kullanma tarihleri. Keza resimler sanırım 2006 yılının 12. ayının 4. günü çekilmiş. Sanırım gün en sonda olduğu için bir yanılsama olmuş Ben alışveriş yapmaya talibim doğrusu
ya biraz okuma yanlisligi olmus2004 gormusum 2006 yilini.fotografi 2 gun once cektim internette satarim dusuncesi ile ,artik slikon malzemelden eskisi gibi kullanmiyorum belli basli 2-4 cesit var onlarla avlaniyorum.hastalik bende bu daha bugun 25 euroluk malzeme aldim,sanki ihtiyacim varmis gibi
resimleri 2 gun once cektim ama tarih ayarini yapmayi unutmusum .siparis alinir yazin geldigim getiririm
yav nerde nasil 2004 diye gordum anlamdim,yazilanlari okumasam gormiyecektim.tarih ayarini yapmayi unuttum ama fotograflar 2 gun oncesine ait,internetten satmayi dusunuyorum o yuzden fotograflarini cektim cekmisken burda yayinliyim dedim
Çok sağol Onurcum sadece bir latifeydi bizimkisi. Sen ordan güzel balık resimleri ve av hikayeleri yolla bizi bunlar sonsuz mutlu eder. Avların bereketli ve bol trofeli olsun inşallah
onur abi malzemelerini bizimle paylaştıoğın için yani görüntü olarak teşekkürler bide demişsinki birkaçı tamamı kaç tane acaba maşallah abi
Bu kadar bol malzeme çeşidinden en az bu kadar çeşitli av resimleri bekliyoruz onur senden umarım avlarında böyle renkli olur rastgele saygılar.