Hikayesinide biliyormusunuz??? Merhaba Gökhan, bu Resimde görmüs oldugun Gökkusagi Alabaligin Hikayesini biliyormusun? Pek fazla ayrintiya girmeden anlatmaya calisayim Insanoglu herseyi kurcaladigi gibi, bu Zavalli Baliklarin da Genetik Yapisini kurcaliyor. Maksat, daha cabuk büyüsünler, yedikleri yemi daha cabuk Et'e cevirsinler Sonucu görüyorsunuz Genetik Yapisi Insanoglu tarafindan bozulmus Allah Yaratigi Rasgele
doğanın dengesi böyle bozulursa 2 ağızlı balık da çıkar 4 kafalı ayı da çıkar.yarın bigün denizlerimizdeki balıklar kısmına oltaya gelen genetik yapısı bozulmuş balıkları da koyacağız "bu ne" diye.mesela ben yarın 2 kuyruklu kefal tutarsam hiç şaşmayın.
Dha önc everildi ve fake montaj olduğuda söylenmişti. Ama değilse bunu hırsızlı takımla yakalamak güzel olur her iki iğneyede bir ağız var yani
Baskı 2 olsada farketmez. Bazı arkadaşlar 2. baskıya çok tepki veriyor ve konuyu açanı nerdeyse rencide ediyor. İnsanlar konu açmak için korkar oldu yahuu Ama bak sitenin eskileriden Erdem bile kaçırmış bunu. Yani her sn. her dk. sitenin başında olamıyoruz. Paylaşımın için sağol. Rasgele.
arkadaşlar fake diyorsunuz da fake olmayada bilir. Çünkü 2006 yazında bir levrek işletme tesisinde bulundum orada balıklar yaklaşık 3-5 santim arasındayken ayırma işlemine tabii tutuluyorlar orada hava kesesi olmayan omurgası eğri olan solungacı olmayan vs... balıklar çıkıyor onlara deforme balıklar deniyor bunlar ayrılarak diğer sağlam balıklar tekrardan tanklara atılıyor. deforme balıklar da çöpe. Bu balığın durumu da dforme balık olabilir eğer bir çiflikte yetiştirildiyse ve de öldürülmeyip balık denize bırakıldıysa. Benim bulunduğum çiftlik buna özen gösteriyordu ve deforme balıklar denize kesinlikle atılmıyordu. Neden atmıyorsunuz diye sorduğumda ise çipura ve levrekler burda yetiştirilince insancıl oluyorlar dediler levrekler den çok çipuralar için ise: çipuralar insancıl oluyorlar plaj etrafında dolaşırken denizdeki insanları ısırıyorlar (ister inanın ister inanmayın ama gerçek) o yüzden denize bırakmıyoruz dediler. Koca bi çipuranın yüzerken sizi ısırdığını düşünsenize hoş parçalanmazsınız ama canınız acır herkese iyi sabahlar.
Merhaba mali_1 Arkadasim Bu Balik Resimi, Fotomontaj falan degil, gercek Iste Insanoglunun, Doga kanunlarina El atmasinin neticesi. Ama yinede sen imza ayarlarini bir yapasan. Hem seni daha iyi tanimis oluruz, hem hitapta kusur olmaz. Rasgele
Bu alabalığın böyle olmasının bi nedeni var oda Mürsel abinin dediği gibi...Yani bunlar çiftliklerde üretilen balıklar..Bizim oradada çipra ve levreklerde böle özürlülükler ortaya çıkıyo...O yüzden olta ile tutulmuş balık her zaman havuzlarda daha iyi büyür Doğal her zman en iyisidir...
ilginç genetik yapısıyla oynandığı olayına inanmıyorum,,oyle suni yemle falan yappılabilecek bir şey değil bu ,,allah tarafından olan bir olay insanlardada oluyor buna benzer şeyler,yani insan oğlunun bilerek yada bilmeyerek yapabileceği türden bir şey değil bu
Bir şey soracağım.. peşin hükümden önce bir yazılı kaynaktan bu balığın neden böyle olduğunu anlatan bir yazı bulabilir miyiz? zira yumurtaların ayıklanma periyodunda bazen darbeler nedeni ile fiziksel hasarlar olur. bu da bölünme esnasında bazı organ ya da uzuvların doğru oluşmamasına yol açabilir. emin olalım derim.. ayrıca yapışık ikizleri ve 4 bacaklı bebekleri de düşünün.. genetiği ile oynanmadığı halde olabilir. ve tabi akrabalık ve genetik benzerlik de elinizde olmayacak durumlardır..
1- İşe espri ile yaklaşırsak : Bu gerçeğine tıpatıp benzeyen bir RAPALA 2- İşe mantık ile yaklaşırsak : Akvaryum merakı olanlar bilir, akvaryumlardaki balıkların birçoğu doğal ortamlardaki asıl üyelerinden oldukça farklıdır. renkleri, görüntüleri, büyüme hızları, ömürleri, yüzgeçleri, beslenme alışkanlıkları vs... değiştirilmiştir. Keşke biraz biyoloji bilgim olsaydı da izah edebilseydim. Bunların tümü hormonal ve genetik yapıların oynanması ile olabilir. arada bunun gibi canlıların olması gayet normal. 3- İşe Doğal olduğunu yönünde yaklaşırsak: Olabilir, hayvanlar nesilllerinin en iyi genlerle devam etmesini tercih ederler, genellikle sürülerdeki erkek hayvanların kavgası da bu yüzdendir, çünkü dişi neslinin devamı için en güçlü erkeği tercih edecektir, zira hayvanların çoğu üremek kendilerini etikelemeyi beceren karşı cinsleri tercih eder. çiftleşme sonrasında ise yavrular arasında hasta, güçsüz, sakat, eksik uzuvlu olanların öldürülmesi ise sıklıkla görülür. bazı balıkların bu ayıklamayı daha yumurta aşamasında iken yaptıklarını düşünüyorum. Tüm bunlar gelecek nesilin sağlıklı ve kuvvetli olması içgüdüsü ile oluyor. (Çok belgesel seyretmişsin sen diyeceksiniz) işte bu hayvancık ise saydığım (ve daha önce diğer arkadaşlar tarafından da vurgulanan) bu nedenler nedeni ile bu halde olabilir. sonuç itibari ile gayet normaldir.