arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu siteyi bulduğum için ne kadar sevindiğimi anlatamam. Yeni bir olta takımı aldım ve onu denize salacağım günü iple çekiyorum. Aldığım gün seçim dolayısı ile görev yerime geldim ve hala denize gidemedim. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Seçimden sonra Balıkesir/ Burhaniyeye gideceğim. Burhaniyede kıyıdan nerelerde avlanabilirim ve bu mevsimde neler çıkar, yem olarak ne tavsiye edersiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Arda 1982 Balıkesir / Sındırgı 0 Rh (+)
Zeynar kardeş öncelikle imza ayarlarını bir yapıver Ad,Doğum yılı,Katıldığın bölge;kan grubu ondan sonra tanışalım bölümünden bir konu aç seni tanıyalım yardım istemediğin kadar alırsın tam yerine geldin hoşgeldin.
Zeynar kardes aramıza hosgeldin.Balıkesirli arkadaslar sana yardımcı olacaktır benim levrege de birbak istersen madem yenisin fikrini alayım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=12185
Burhaniyede avlanan kimse yok mu? Niye cevap gelmiyor? Çok az zamanım kaldı 2-3 güne gideceğim. Teşekkür ederim.
zeynar kardeş burhaniyede iskeleye gittiğinde dalgakıranın pelit köyü tarafına bakan taşların üzerinden sabah çok erken akşam güneş battıktan sonra iri eşkina alabilirsin.ben bu yıl gelemiyorum inşallah başka bir yaz beraber tutarız
Erkan abicim Pelitköy plajdan da akşam üzeri zargana gecede Lidaki Mırmır Çupra çıkmakta diye duyumlar alıyorum doğruluk payı var mı Birde Burhaniye merkezdeki Askeriyenin yanından denize bağlanan dereden Levrek çıkıyordu. Rapala ile geçen yıl almıştım.