Çok teşekkürler müjdat amcacım..Diğer abilerimin de yardımlarını bekliyorum..İnşallah çok güzel bir şekilde yapıcağız bu org.
Doğukan kardeşim, senin aklından geçen ne organizasyonu?...hangisi sana daha yakın geliyor?...konuyu bu bölüme açtığına göre herhalde deniz organizasyonun olmasını istiyorsun...eğer tatlısu organizasyonu olmasını istersen konunun o bölüme alınmasını sağlarız...çünkü bursalı balıkçıların genel çoğunluğu, genelde tatlısu da avlandıkları için bu böleme pek uğramıyolar ...saygılar...
Doğukan kardeşim bu güzel teklifin için teşekürler böyle güzel bir organizasyonda bende varım özelikle tatlı su olursa.
doğukan kardeşim, sanırım bu konu pek yerinde ilerlemiyor...gördüğüme göre pek katılımda yok ...ama bu konuda tamam gelirim diyen abilerimle güzel bir organizasyon olur...
Aynen özkan kardeş..Olsun gelicek olan abilerimiz ile çok güzel bi org. yaparız...Önemli değil..Gelen abilerim sağolsun ne diyeyim..
oğlum ne ateşlisiniz siz sabredin toplanıcaz hem sizin dersiniz yokmu şaka bi yana çocuklar azdaha havalar yumuşasın söz şimdi siz oyalanın biyerlerde
slm bir organizasyon olursa ben de katılırım hemde seve seve deniz veya tatlı su farketmez yeterki olsun beni arayın tel *******
inşallah havaya baksana bize gelince coştu seyyar masa yapıyorum 10 adet birazımızı idare eder gidebilirsek güzel bi ortam olucak