... lüx ışığı olması lazım olmassa çok zorlanırsınız zaten 1 saat falan bekliyorsun havanın aydınlanması için hem tek tük geliiyor hemde güzel vakit oluyor
bu sabah çıktım sahurdan sonra karanlıkta tavuk göğsü ile karanlıkta çok nazlı geliyor.Ama hava aydınlandı 10:30 kadar durdum 2 kilo anca aldım azaldımı banamı öle denk geliyo emeğime acıdım valla
... azalmadı havalardan dolayı böyle bnce geçen gün çok güzel balık aldık ama haftada 1-2 gün yapıyor
.. bn zaten başka balık pek yemiyorum tavada bol yağda kızartılmış mezgit bence en güzelidir ama tabi sadece mezgitte skıo adamı bazen
İnşallah bu hafta sonu mudanya dayız bolça istavrit ve izmarit bekliyoruz inşallah bizi yanıltmaz herkese rastgelsin... Attım azına kaçsın boğazına...
biraz önce geldim balıktan tam bir hüsran.Ya mezgit güzelyalıda yok yada ben beceremiyorum sandalla denemediğim derinlik kalmadı.2 kişi 7 den 11 e kadar 2 kilo anca oda ya var ya yok yani.Bi süre balık alamayacağız sanırım gecen zargana topu hazırladım tekneden iple attım ama onada vuran olmadı.
... çok enteresan bi durum şuan mudanyada aynı şekilde devam eden mezgit burgazda yapmıyor mudanyada gemin olmadığı günler iskeleden bile alıyorlar hala mezgit ama şu bi gerçek ki artık zamanı geldi bitmek üzere açıklarda aramak lazım bakalım daha nezamana kadar yapcak ewde balık bitti yarın sabah havanın güzel olcağınıda duyduk 5-6 saat bi tarama yapcaz inş.
.... 4 saat sonucunda 3 kişiydik 4 kilo mezgit 1,5 kilo istavrit 4 tanede kırlangıç aldık kırlangıçların 4ü 2 kiloya yakındı
... güzelyalı ölü bu sene ya benimde arkadaşlar var tekne kiralayan nazmi abi var ordan çkıyorlar blirsin belkide hiç bişi yok diyorlar emzgitten başka sadece dubalarda istavrit alıyorlarmış sabh çok erkenden
evet 4 kişi 2 kilo mezgit aldık yemli oda öğlene kadar durdukta oldu.Mudanyada Siemens dubaları yapıyormu balık mezgit veya istavrit gelsem değer mi yoksa Arnavutköymü illaki diyorsun?
Nazmi abiyi biliyorum elitin orası.O taraflarda bile yok yani bende her zaman limandan çıkınca tam tersine gidiyorum altıntaşa kadar gittim oralarda aynı yemli oltaya mezgit vuracak die bekliyorsun.Bide derinlerde balık sarana kadar yarım saat gelende tek mezgit.o eskiden sıhıda aldığımız mezgitler bitti
Dün eşimle birlikte Arnavutköy'den açıldık. Uyanamadığım için saat 9 da çıkabildik anca. 2 saatlik denememizde 10 tane kadar iri mezgit, 1 tane 500 gr civarı kırlangıç aldık. Küçük mezgitler ile küçük bir kırlangıcı da geri iade ettik.
... galba biras kıyıdan avlanmışınız arnavutköyden 2 saatte 10 tane mezgitmi aldınız sadece dğer balık tutanların oltaları nasıldı
Arkadaşlar cuma gecesi saat 9 dan 01,00 e kadar siemens arkasındaydım mırmır a attım ama 1 tane bile çıkmadı moralim çok bozuldu bu akşam tekrar gitmeyi düşünüyorum mırmır için tavsiyesi olan var mı yada bu sene kıyıdan mudanya çevresinden mırmır alan ???
Mudanyada Siemens dubaları yapıyormu balık mezgit veya istavrit gelsem değer mi yoksa Arnavutköymü illaki diyorsun?tikiline??
... melih abi sna şöyle söyleyim mudanyaya geldinmi mevsim farketmez eğer balık yapan yerleri biliyorsan buzluğunu doldurcak kadar balık tutarsın her mevsim balık yapar kışın en sert gnlerinde ble izmaritte olsa yapıyor balık