.. şuanda yapıyor ama mudanyadaki kadar yok az istavrit var burgazda mezgitte azaldı artık istavrit düzgün bi şeklde başlamassa balık yok
... ağ atılmasa bile artık sanmıyorum ki birşey çıksın anca kıyıdan kefal mırımır ispari vs alınablir
... kaç gündür çıkmıyorum doru düzgün balık yok istavrit bigün yapıyo bi gün yapmıo mezgit herzamn var bu sene acayip gerçekten eylül geldi hala mezgite devam kırlangıç açıklarda herzamn var ve büyüklerde çıkıyıor
güzelyalı köksal motel açıklarında 3 kişi 4 kilo mezgit aldık bu sabah.Limandan oraya giderkende ipek ip salmıştım 2 tanede zargana aldım.
... dediğim yer yaptı dimi balık ama işte ordada değişiklik yok sadece mezgit ve mart nisan mayıs çok süper izmarit yapıyor istavritte çok çıkardı ama 4 sene öncesine kadar
... balığa çıktık ama pek balık çıkmadı 4-5 yer değiştirdik tek birtane ble mezgit alamadık istavrit vardı ara sıra 4-5 li geldi 3 kişi 2 kilo istavrit aldık yemede 9 tane izmarit geldi
.... deniz suyu sıcaklıkları düşmeye başladı onla alakalı olablir artık zamnıda geldi 2 deneme 8-9 yer değiştirdik ama mezgit yok saedece 3 tane alabldik onlarda bze mutluluk yaşattı diyeblirim çünkü çok iriydiler
... ordaki sefaleti çekmektense burda kayıkta rahat rahat istavrit mezgit izmarit kırlangıç tutmayı tercih ederim