Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    pazar tihoyla dalgaya rahmen çıktık 2 saat turladık 2 kg kadar zargana aldık.Lüfere canlı yem ile sırtı çektik bişey alamadık.Zarganaların resimlerini ekledim.Rastgele hepinize.Bu arada tikiline ne kadar o 110 parçalık set?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 28 Eylül 2009
  2. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrikler Melih Bey, zargana hem tutması hemde yemesi güzel bir balıktır benim için. Forumlarda sigara içeren resim-avatar v.s. kullanılmamasını rica ederiz. Bu nedenle resminizde ufak bir düzenleme yapmak zorunda kaldım.

Rasgele

Son düzenleme: 29 Eylül 2009
  3. hakanbasabak

hakanbasabak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1,1 kg
    enes kardeş ben de bi arkadaşla gaza gelip aldık bu setten ama daha ava çıkamadık. sen denersen haber verirmisin..

4. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    bugün güzeldi hava güzelyalı limandan kurşunluya kurşunludanda siemens e kadar sırtı çektim 6 zargana aldım :( lüfer yanından bile geçmedi.Bi süre çıkmayacağım lüfer müfer yok henüz buralarda..Forumda boğaz bölgesinde at çek lüfer yapıp görüntüleri paylaşan arkadaşları bu taraflarada bekleriz :)

5. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

seti denedim birkaç rengini 2 günde 5 6tane çok iri istavrit atladı 400 gr cvarı gzel balıklardı bizim civarlarda şuan sinarit var kıyıdan bi abi 2 tane aldı çok iriydiler çok şaşırdım

6. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    resim gönderme imkanın yok mu enes merak ettim

7. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

abi resim ekleyeblsem zaten 2-3 sayfa doldurcam :d beceremiorum ama bugünlerde herkesin dilinde mudanya burgaz sinart sürüsü varmışartık kçk balıkları bıraktım tamamen sırtı çalışıorum ama yarım kiloluk istavritlerden başka lamadım abi o setin fiyatı 69 tl onuda söleyim dedim almanı öneririm tamaamen gerçek balık görüntüsü tek bir fark ble bulamamssın

8. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Ben çok istisnai durumlar haricinde sinaritin marmarada çıkdığını bilmiyordum.Ege ve akdeniz balığı die biliyorum ama çok değişik bir durum 2 saat sırtı çektim canlı yem ile ama gelmedi bana ..

9. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

abi şans işi benim şansım daha fazla benim avlandığım yerde çok balık çıkıyor ve en büyük boylarını alabliyorum ama banada gelmedi şuan çok fazla zargan var su üstünde uçuşuyolar çok fazla var

10. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    evet arkadaşlar zargan ın varlığı kesin ben gün boyu görüyorum malum sahide olduğumdan ara sıra bakıca balıkların oynaştığı görülüyor ama melihin dediyi gibi sinarit için bildiyim ak deniz ve ege balığı olduğu ve bazen de boğazda çıktığı hakkında bir duyumum var fakat körfezde olması konusun da bişyi diyemicem inşallah dediyin gibidir de vardırbunu çok isterim zira sardalya istavrit ve mezgit e doyduk biraz da deyişik zevkler ve lezzetle tatmak güzel olur.

11. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

slm arkadaşlar ben faruk bursadan biz 3 arkadaş genellikle mudanya limanından çıkıyoruz balığa geçenlerde büzelyalıdan deneyelim dedik ve istavrit aldık 1 kilo kadar mezgit çok çıkmakta ama kırlangıca banzeyen ufak öksüzlerde çıkmakta ve bunları genellikle geri salıyorum yenmiyecek kadar ufak artı şu sıralar deniz çok sık aralıklarla patlamakta belki bu pazar tekrar çıkabilirim ama sakin olmalı deniz genellikle karides kullanmaktayım yem olarak birde tavuk eti özel sosluyorum ozaman süper olmakta daha çok balık saldırıyor ve tutuyorum bana mümkünse çıkan arkadaşların nerelerden ne tuttuklarını önerirlerse çok sevinirim azda olsa bizde zevkimizi alalım hepinize şimdiden teşekür ederim hepimize rastgele

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

mudanya arnavutköy limanında ikiz kayalar var orda sorun gösterirler onun 100 mtre açığına demirleyin ama tam iza olsun sağa sola kaymayın ikiz kayaların tam açığına gdin orda ufak balık yok hep bu şeklde avlanıosanz emin olun en ii avınız olur

13. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    tiki kısmetse melih il bu pazar beraber o tarafa gidecez bir de orayı deniyelim diyoruz güzl yalı liman etrafı hep hep biraz deyişiklik olsun diyoruz bakalım.

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

pişman olmcanızdan emin yaz kış balığı hiç kesilmez kış aylarında sırtıya palamut alanlar ble oluyor kasım ayına doru çapariyle çinekop yapıyor gzel yerdir

15. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    İnşaallah dediyin gibi şöle bereketli bir av geçer .Zaten hafata da 1 gün var oda pazar benim için av yapmaya müsait bir hafta geçmek bilmiyor hafta sonuna kadar pazar da geldimi azım burnum diyene kadar akşam oluyor.tabi ben halen şöle daoyasıya bir avlanmış olamıyorum.hani braksalar heralde sandalda uyuyacaz oderece gün boyu millete bakıyorum millet avlanıyor ben sadece şantiyeden izliyorum bu da beni hırslandırıyor ve umutlandırıyor işallah herkes bol balık tutar istediyi balığı tutar daherkesin gönlü hoş olur. saygıla herkese rast gelsin.

16. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

lüfer başladı blginize

17. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    pazar günü kumyakaya kadar sırtı çektik ama bişe vurmadı...

18. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

kısmet işi biras ama sık sık görmeye başladım artık lüferleri ben şuan eşek istavritleriyle uğraşıyorum ve mavişler tabi çok sık gemeye başladı çok gzel avlar geçiriyorum

19. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    senin açıldığın teknenin adı nedir enes?

20. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Enes Bi haftasonu gelelim mudanyaya da bizi de götür. ben en son temmuzda 1kova çıplak mezgitt tuttum. O kadar. haftasonu bile armutludaydım ama tık yok....