... abdullah abi sende buyur gel ama artık tek sorun olcak arkadaş kayığı satıo paraya sıkışık ahmet abiden taqılcam kayık satılınca
yaf balıkçılarda lüfer çinakop görüyorum nerenin diye soruyorum mudanyanın diyorlar ama ne hikmettir bir tane bile alamadık keza almayı geçtim alan da görmedim nezaman dan beridir melih le deniyoruz ama şu lüfer bir uğramadı bizim oltalara canlı yem de rapala da saldık ama millete gülen talih bize gülen kör salih
yarın sabah kısmetse hava muhalefeti müsade ederse allahın izni ile yine deniyecez şansımızı lüfercikler vede palamutcuklar gelirmi diye .
haftasonu eşim ve bir arkadaşımızla arnavutköy'den açıldık... Akşam üstü su ve hava gayet güzeldi. Nihayet uzun zamandır hasret kaldığımız istavritten normal boyda bir miktar alabildik. İstavrit ve mezgitten oluşan çeşitlerleeve döndük
Bu hafta tihoyla çıktık pazar günü.Uzun bi süre suda durduk.Yemsiz olarak 1 kilo mezgit biraz daha fazla iri istavrit aldık.18 adette zargana vardı.Bu hafta resimlerini çekmedik ama yukarıdaki resmin aynısıydı bu haftada tablo hemde tıpa tıp.
evet bu pazarda bol bol gezdik ve uğraş verdik palamut vede lüfer denemesinden sonuç alamadık ama melih arkadaşım pazar günkü avımızı sizlerle paylaşmış sağolsun..
forumdaki istanbullu arkadaşların paylaşımlarına baktıkça ayar oluyorum hiç tadı tuzu yok bizim sahillerin
... aslında bizim sahillerin tadı tuzu daha fazla biz farketmioz istanbulda olsak burasını çok ararız istanbulda sefalet çekeriz kayıktada kıyıdada burada en azından rahatıuz herzamn balıklar standart ama ynede zevk veriyor
tabi ii yönleride var kesinlikle.Sandal derdin yok,akıntı derdin yok,hangi liman derdin yok.Gemi geçti ido geldi yok ama balıkta yok.Bu ara tek tük istavrit var işte. bu mevsimin balığı olan lüferle palamutu yakalayamayıp istavrit yakaladığımda züğürt tesellisi gibi geliyor adama
... abi kayıkta yne çeşit var mezgit kırlangıç istavrit maviş izmaritler yakında çinekopta yapar tek tük balık var yok dyemeyiz kıyıdan lüferde alıyolar çok rastgeldim apo iskelesinden ileri doğru kıyıda yapıyor silikon yapayla
öncelikle slm arkadaşlar olduğu ve yakalandığı söleniyor ben bir göremedim şu alanları bizdemi eksiklik var millettemi fazlalık var çözemedim ama zargana istavrit ve mezgit izmarit gibi balıklar ama palamut ve lüfercikleri bir göremedik tutan tutuyor dan nasıl tutuyor?