Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    oradan canlı zarganayla biz defalarca geçtik.Sahilde yürüyorum yok şöle tuttuk yok böle yakaladık ama daha gözümle görmedim bırak yakalayan ı limandaki ağlarda görmedim ya görmeden inanmıyorum ben

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

melih abi denk gelmioruz atıp tutan çok ama ben rastgeldim bak ben tuttum demiyorum tutanı gördüm tanımadığım adamlara ama apo iskelesinn ordan gözümün önünden aldılar 12 cm lik silikonla o iskelede askerler çok fena balık alıyolarmış geceleri canlı yemle kovaları dolduruolarmış o iskeleyi açsalar zaten halka orda ne lüfer kalır ne levrek mdye bile kalmaz:d

3. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

yarın kıyıdan sırtı yapcam kumyakaya doğru olmassa izmarit istavrit mezgit devam 1-2 tanede kırlangıç tmm işte :d

4. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    haydi ras gele hayırlı haberlerini bekliyoruz tiki .

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    ya açmalarına gerek yok ben tihoyla o iskelenin 2,5 metre yanından boyunca defalarca geçtim bişey olmadı.Ama madem ısrarlısın pazar günü trilyeye kadar sırtı sürücem apo nun oradanda 2-3 tur atarım olur inş. bişeyler.Rastgele sanada enescim,arada resimde at görelim mudanyanın balıklarınıda :)

6. sercanbri

sercanbri sercan

Arkdaşlar Mudanya Trilye veya bu civarlarda neden avlana biliriz(kıyıdan). Rapor Falan var mı bu akşam üzeri gitmeyi planlıyorumda yem olarak falan ne kulalan bilirim buralarda avlanan arkdaşlar yardımcı olursa Sevinirim

7. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Biz en iyisi bir koalisyon kuralım.. 100 tane avcı toparlanalım. Bir gün boyunca tüm kıyı şeridini tarayalım... AVlakları tesbit edelim :D:D

8. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

melih abi o iskelenin dışında zaten lüfer yok iskelenn iç tarafına girmen lazım iskelenn döndüğü yerden içeri grmen lazım onun dışında bzde sırtı denemiştik elimizde misineyi dolaştırıdk sadece şu steye nasıl foto atıcam bi söleyinde foto koyayım bende bu arada mudanya olsun burgaz olsun kıyıdan şuan için rahatça balık avlamak istiuyosanız kefal avlayın bol bol var her koşulda oltaya gelir ve tabi zarganda ve hırsız takımla izmaritte avlaya blirisinz kardes kullanarak

9. sercanbri

sercanbri sercan

Enes kardeşim sen nerelerde avlanıyosun bugün çok niyetim vardı ama çokta yağmur yağdı napcam bilmiyorum

10. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

ben herzamn mudanya arnavutköy limanındayım ikiz kayalar cvarında avlanıyorum

11. sercanbri

sercanbri sercan

Kayıkla açılıyosun sen heralde bende trilye tarafına gelicektim ama çok yağmur yağıyo acaba devam edermi çok canım sıkıldı bi iki olta atsam sıkıntım gidecekte tıkıldık eve :( offf

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

aynn usta ben kıyıdan mecburi haller olmadıkca avlanmam öle arada muhappet için avlanırım kıyıdan genellikle kayıklayım yağmur sıkıntısı var ewet ama bu akşamdan itibaren bitiyormuş rahatca çkablirsin trilyedede çok gzel kefal var tek iğne yap leş kullan herzamn kefal alırısn ordan

13. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    bakalım yarın olsun inşallah yağmaz da bulutlu olur hafif hafif bulut olsa çok güzel olur.sadece yağmasın gene denemeye devam.

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

raporları bekliyoruz

15. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    resim atmak için yukarıda yardım diye bir yer var oraya girince foruma resim eklemek çıkıyor.
    Bugün tiho ben ve kardeşim 3 ümüz çıktık.Kurşunluya kadar ipekle sırtı çektik 4,250 gr zargana aldık.60 tane civarıydı sayı olarak.Resimleri ekledim hepinize rastgele arkadaşlar...

16. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    bu da melih in tepside sunduğu balıkların aynısı ama kovada

17. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
  18. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Mudanya da bu hafta durumlar nasıldı? giden var mı ?

19. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    zarganalar hariç :d

20. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

değişen bşey yok istavrit mezgit ve bol bol boklu kebab yani izmarit çinekop bekliyoruz