ne kadar iş yapmaz balık var hepsi bizim sahilde tebrike diyorum avın için. sıkmıyormu tiki mezgitle izmarit avı :S
tebrik ederim... Hiç yoktan iyidir. Sizinle birşey paylaşayım. 2 yada 3 yıl önce bir seferinde çok fazla izmarit yakalamıştım. Eti lezzetli olmasına rağmen balığın ağzında sonradan farkettiğim parazit yüzünden bu balıktan iğrendim.. O zamandan beridir izmaritle aram iyi değil ..
.. ben balığı sadece tutarım pek yemem:d sadece mangal fln yaptığımızda arkadaşlarla ozmn yerim ve mezgitten başkada balık yyemiyorum bir hafta içinde kayıkla kefale gidicez en küçüğü 50 cm olan kefalleri szlerle paylaşıcam inş büyük av olcak kefal ama olsun büyükleri herzamn gzeldir
evet tiki avlağı da paylaşırsan bizde takılabiliriz belki şimdiden ras gelsin resimleri şimdiden merak ettim.
... tabiki yeri söleyim tirilye limanının sol tarafı kıyıdan 30-35 mtre mesafe olcak avlanmaya 1 saat kala özellikle sardalya leşi olsa çok iyi olur sadece suyunu suya akıtıyoruz avlanma bölgemize ve parçalanmış tavuk etini etrafa saçıyoruz sadece bu kadar 1 saat sonrada ava başlıyoruz 2 olta kullanmak gerek birine leş birine tavuk hangisine balık vurcağı belli olmuyor
... abi arkadaşta 4.30 ahşap vardı satıldı şuanda kumsazda sandal bz şuan ahmet abi var mudanyada onun kayıklarıyla çıkıyoruz şimdi kurşunludan yeni bir sandal alıcaz bi abimizde var ve çok uygun fyat verdi 4 metrelik sandal ama gzel bir motor lazım eğer satan bir tanıdığınz fln varsa haber verirseniz çok sevinirim kürekle uğraşmak istemioruz
tekne adı ESLEM baksanda kapalı breandalı çiziği dahi yok bu arada direk internetten katolog resmine bak aynısı