... iyi olurda biz uzandık bugün tık yok istavrit yaptık ve tavıkla 15-20 tane mezgit aldık ben öle mezgit tutmadım dha önce anne baba sürüsümüydü neydi lüfer gbilerdi
arkadaşlar merhaba.Forumda Bursa için ilk olacak senenin ilk canlı lüferleri 2 tane yakaladık birini resmini paylaşabileceğiz.Diğerini trilyede dostumuza bıraktık.Resmi tiho arkadaşımızın birazdan atacağına inanıyorum
Hadi hayırlı olsun... Bugün ben de arnavutköyden açıldım eşimle birlikte... hava bozuktu ama kırlangıç, mezgit, izmarit ve istavritten oluşan karışık bir menü geldi. Mezgitler büyümüş... Lüfer nasıl kıyıdan mı yoksa tekneden mi?
güzelyalı mudanyada ilk Sandaldan sırtı ile aldık.Bu bizimkinin resmi arkadaşınki daha büyüktü ama onu aldı eve getirip resim çekme imkanımız olmadı.
hadi gözünüz aydın... bakalım bu hafta sonu kısmetse bende şansımı deneyeceğim.. umarım hava düzgün olur.
25 ekim pazar günü Arnavutköy limanı açıklarında yaklaşık 4 kilo civarında mezgit çıkardık birkaçtane izmarit birkaçtane istavrit birde kırlangıç vardı içlerinde
arkadaşlar geçen pazar okadar uğraşlar ramen pek tatmin edici deyildi ama en azından azim eetik ve karşılığını az da olsa aldık ve kısmetse bu pazara hava mualefetleri iyi olur sa allah nasip kısmet ederse yine şansımızı deniyeceyiz öyle umuyorum ki bu pazar daha keyifli ve daha verimli olacak tabiyki bu benim içimden geçirdiklerim inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir.herkese rast gelsin
... bu aralr kayık işini bırakıp taş kefallerine sardım en kçüğü 3 kiloluk kefaller var su berrak olduğunda ikiz kayaların orda dipten görünüolar ekmeğede geliolar sağlam isina yapıp dncem btane yakaladım ama üste alamadım inş bu sefer alırım fotoları paylaşırım
arkadaşlar herkese iyi akşamlar bu hafta sonu deniz diyorki ya evde yatın yada kıyıdan takılın kimseyi almam içeri malum eğer bakıyorsanız d.m.i kuvvetli ruzgar ve büyük dalga var diyor. bir pazar kalıyoruz bizde hevesle bekliyoriz ama ya takım hazırlayacaz yada yatış evde iyi ki forum da var da en azından sağa sola bkıyoruz. nerde ne var kim ne tutmuş he birde levrek başlığı var bir hışımla bakim dedim adam nasıl tutarım diyormuş ben de birisi levrek almış sandım arnavutköy limanından.
... orda levrek zordur kurşunlu limana giriyo levrek büyük tekelerle yakalanıoda mudanyada grmedim dha önce
Kıyıdan yapma zorunluluğu yok ki kardeşler. Sandalı olmayanlar sandalları kiralar. Hep birlikte bir bölgeye gider takılırız. Sabah börek faslı ile başlayan av, bitişinde de birer çay ve güzel fotoğraflarla son bulur...