Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. enginem

enginem engin

Her yeri mezgit bastı Marmara kıyılarında zaten,oltalarda mezgitten başka bir şey yok.
    Mezgitin kıyılaması,istavritin hala başlamaması acaba neyin habercisi olabilir?

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

bende sürekli arnavutköyden açlıyorum sadece bol mezgit ve iri izmarit yapıyor ve tabki kırlangıçlar 3 atışta bi geliyor istavrit hala yok ve tek tük olsada tutanda yok çok acayip aslında başlaması lazım ama bras dha beklemekte fayda var

3. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Güzelyalı limanı çıkışına açıldım 4 kişi 4 saatte 4 kg civarı mezgit aldık.Maşallah yarısı iriydide.Ama Nitekim bir tane bile istavrit denk gelmedi.3-5 tanede kırlangıç geldi anca mezgit kadardı büyüklükleri.

4. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

burdan tanııdık abilerim dün balığa gittiler ve benim için müjdeli bi haber verdiler ve balıklarıda gösterdiler arnavutköy ikizkayaların baya bi açığında 25 taneye yakın iri istavrit almışlar ve bol bol iri mezgit ve izmarit almışlar istavritlere sevindim çünkü bu sezon daha başlamamıştı gördüğün istavritler beni sevindirdi yarın bende çkıcam inş banada denk gelir

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Bende sevindim buna.Bu sabah ben güzelyalı beyaz kayalıklar açıklarından 4 kilo kadar orta boy mezgit aldım.Ama şansıma bir karış boyunda Sardalya aldım tek bir tane.İstavrit veya sardalya yapsada gözümüz gönlümüz doysa :)

6. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

bugün süper bi gündü ikiz kayaların 200 metre açklarında avlandık 3 kişi
    1 kilo kadar mezgit aldık 3 kilo sardalya aldık tek tük istavrit geldi sonrada kıyıyya doru geldik ordanda 1 kilo kadar mezgit 2 tane de 400-500 gram mırmır aldık

7. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Yem olarak ne taktın? Sardalya diptemiydi?

8. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

sardalya ve istavritleri çapariyle aldık özellikle suyun orta kısımlarından geldiler mezgit ve mırmıra kokmuş tavuk göğsü kullandık

9. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Muhtemel çapariye tavuk göğsü taktın.O şekilde bile mırmır alabilmen çok ii.Güzelyalıya doğruda aksın su mangal balıkları :)

10. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

hayır 2 tane olta kullandım dibi beklettim çapariyi sürekli kullandım sardalya güzel geliyodu çnkü bu sene dha şimdiden okadar çok mezgit yedim ki artık tutmak istemiyorum yarın gitcem yne bakalm kısmetimde ne var

11. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Güzelyalıda liman taraflarında denedim ama yemedi malesef ne sardalya nede istavrit.Sırf mezgit var.Bende pek hazetmiyorum mezgiti ama çıkmayınca başka birşey mecburen.Bu sabah 4 kişi 7 kilo aldık...

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

istavrit sardalya mırmır gbi balıkları şuan mudanya ikizkayalar aslanağzı gbi yerlerde dene balıklar orda çok sığlık yerler zaten mırmırın yuvası orda

13. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    doğru diyosunda güzelyalıdan tekneyle oraya gelmeye gözüm kesmiyo,Balığın bu taraflara gelmesini bekleyeceğim ;)

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

aslında kıyıdan denesen belki mırmır alablirsin gzel yerler var bde gzelyalıda iri izmarit çkıyomş hala açıkta hç denk gelmiomu

15. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Köksal motelin açıklarında aldığını söyleyenler var.Tercih etmediğim bir balık izmarit gitmedim o yüzden hiç.Mezgit irileşti mecburiyetten mezgite sallıyorum tek tük istavrit yapıyor oda koca kafa.Lezzetsiz oluyor.

16. pulserkan

pulserkan SERKAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    900 gr lahos
    sevgili mudanyalı arkadaşlar ben ve bir arkadaşım inegölden balık tutmaya gelmek istiyoruz o taraflara geldiğimizde bizlere yardımcı olacak arkadaşlar arıyoruz :)

17. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Güzelyalıda tek tük sardalya yapıyo oda şansa.Yalnız sardalyalar iri hemen hemen kolyos kadarlar.Bide 7-9 kilo civarı köpekbalığı yakaladık ama sandala alamadık misineyi kopardı çekerken.Mezgitin solungaçlarını takmıştık ona geldi.Yanımızda kepçe olmadığı için sandala alırken misineyi kesti.

18. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

camgöz köpek balıkları zaten içimde hiç bir heves bırakmadı dün tuutk 4 tane 8 tane kadarda düşürdük gerçekten bela çapari kalmadı elimzde bu köpek balıkları yüzünden
    bu rada istavrit süper yapıyor sardalya ve istavrit gerçekten hem iri hemde çok güzekl geliyor artk mezgiti bıraktık istavrit günün her satai yapmıyo ama ama sardalya her saat bol bol gelio

19. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    mırmır için daha erken serkan biraz daha vakit var..arnavutköy limanına eşkina için takılmanı tavsiye ederim bu aralar :)

20. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    O sardalya İstavrit bu tartaflara giremedi daha :( Mezgit gelmesin diye dibe indirmiyorum 5-10 metre kaldırıyorum yüzsüz hayvan ona bile geliyo :) Ama iri istavritin tadındada iş yok pek.Mezgit mi omu deseler düşünülür.Şu kıraça sarıkanatların körfeze giriş haberini bekliyoruz Mudanyadan Enes :)