Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. trilyede geçen hafta eşkine çıkıyodu

2. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Lüfer

bu akşam taner olmadan çıktım balığa.Bir kaç tur zargana ya döndükten sonra lüfer denedim şansıma bir tane aldım 30 cm boyunda.Herkese rastgele...

Son düzenleme: 7 Kasım 2009
  3. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    tbrikler orticim ellerine sağlık afiyet olsun artık pazartesi taruman ederiz allah nasib kısmet ederse balık gelirse tarıman kırbaç geliyeeeee.

4. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

tebrikler melih abi bende dün sizin o tarfyaydım limana kefale geldik arkadaşla

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    saol canım nasıl bari siz aldınız mı kefal, yaptımı liman?Bende bugün tekrar açıldım lüfere 2 tane aldım.Ama fot.mak. kardeşim almış bende web cam la çektim :) büyüğü 36 cm diğeri 29 cm geldi.

Son düzenleme: 8 Kasım 2009
  6. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

kefal herzamn yapar abi orası ve sahil yolunda çınarın önü herzman kefal yapar orası kefal yatağı olduğu için 2 kişi 21 tane aldık sabit boylar hepsi 3 buçuk kilo geldi bu arada lüferler gzel kayıkla pek çıkmıoz artık ama çıkmamız gerekiomuş belli oldu:) söleyim bzim elemanlarada tarıyalım bakalım belki denk gelir şansımıza

7. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    tebrikler orticim ellerine sağlık güzel balık almışsın afiyetle ye ah keşke istanbul gibi bol yapsada bizde tadını çıkarsak deyilmi?

8. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    gelir inşallah enesciğim.Evet o çınarı biliyorum sırf kefalciler oraya takılıyolar.Ufakmış ama kefaller.büyükler denk gelmesi lazım aslında ama kalmadımı acaba.

9. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    ellerinize sağlık lüferler güzelmiş.. tekne ile sırtıya mı çıksak

10. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    bugün bütün gün çektik bir tane alamadık arkadaşlar.

11. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

abi büyük kefaller varda biz su üüstü yaptık at çek drek uğraşmadık fazla gezerli dip kıbrıs yapsaydık eğer taş kefalleri var büyük sürüler inmiş uğraşmaya değer ama bzim vaktimiz yoktu

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

melih abi bşi sorcam senden bras bilgi alayım kayıkta zargana nası bi takım yapayım dha önce hiç denemedim kıyıdanda kayıktanda sevmediğim bi balık ama tutmasınn zevkli olduğunu söylüyolar bi deneyelim dedik ne tavsiye edersin

13. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    fırkete nin ucuna 1,5 metre 15-20 lik misine yap ucunada sarı veya turuncu ipi bağla her hangi bir ağırlık bağlama.SAndal hareket halindeyken sal.Sandaldan 30 metre kadar uzaklaşsın.sandalıda rölantide sürün açılmadan 3-6 metre derinlik arasında sahili turla.
    Yalnız körfezde azda olsa lüfer ve çinekop var.Artık bol zargana çıkmaz tek tük ama bol iken çok mükemmel bir haz veriyor insana .biz tihoyla sandala 4 olta kurmuştum o 4 kilo zarganayı yakaladığımızda.

Son düzenleme: 11 Kasım 2009
  14. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    tiki sen zarganın son demlerinde yapıcaksın temkinli ol az da olsa melihin dediyi gibi lüfer ve çinekop ta var o yüzden zargana geldimi hiç bekletme yarım çekebilirsin öyle bir durumda var.

15. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

çinekop zargana atlamazda lüferden şüpheliyim varsa eğer zarganı kaçırmaz heleki yavrular varsa

16. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    ben şait oldun çinekoptan sarı kanat arası birşey di zargananın kuyruk kısmını aldı ama zokayı da yedi

17. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

bu iiye işaret :) kışın yne çinekop yapcak ozmn

18. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Kapaklı açıklarından 2 gün önce sabah çinekop sürüsüne denk gelen tanıdıklarım oldu izmaritle karışık çinekop aldılar.Akşam tekrar denedileer ama yemedi :)

19. swordscorp

swordscorp omer ozutok

Favori Kamış:
    100 lük çift lastik ahşab
    Favori Makine:
    82 lanara
    En İyi Avı:
    4 kg kikla ispedekler karagözler ve hala hayalini kurduğum o levrek
    aranızda ispendek alan yokmu acaba yaklaşık bir ay evvel daldığımda bol miktarda ispendek görmüştüm.yaklaşık 30 cm boylarında 5*6 lı guruplar halinde geziyordu.bide bol miktarda mırmır vurmuştum.şu aralar mırmır durumu nasıldır acaba?

20. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    valla biz bir kaç defa denedik mırmırı ama geçen senelerdeki gibi tadı tuzu yok .