bugünde uzun uğraşlar sonucunda bir tane 250 gr lüfer aldım.Yorgunluktan fotografını çekemedim.bi teknedende kol büyüklüğünde kofana yakaladıklarını gördüm.
... bu aralar bursadayım hiç blığa gdemiorum ama acele gtsem ii olcak glba lferler glmeye bşlamış bnden sağdan soldan hber almya bşladım özellikle eğerce tarafında inanılmz çinekop varmış bi tnıdık abi var o söledi arkdaş arabyı alblirse gdcez orya foto pylşırım
eşkel tarafında olta ile kalkan alındığını duydum ciddi manada iri boyda balıklarmış.arkadaşların bilgisine
Aslında ölüyorum yorgunluktan atmayacaktım bu resmi ama inanmayan bi arkadaş vardı Zarganalarda lüferlerden kalanlar..
... tebrikler abi bnde çıkmıorum balığa bu aralar senn raporlr içimi kbartmya bşladı ama cumartesye kdar bklemk zorundyım mudnyada arkdaşlar bu sabh tek tük çnekop çıkmışş yeme gelmiş bol bol maviş almışlar
ben söliyim bari arkadaşlar melih avlandığı sırada admın birisi kol boyu levrek almış 3.5 kg civarında gelebileceyini tahmin ediyoruz.
yok yasincim o levrekmiş adamla konuştum bugün.4 kiloya yakın çıkmış ağırlığı.Bugünde bir tane aldım.Sende durumlar ne ?var mı kalkan
Kurşunlu lüferleri... Bugün arkadaşlar güzel av oldu. 3 tane yakaladım bi tanesi 650 gr geldi toplam 1250 gr soğuktu hava ,ama yine de deydi. Bu arada arkadaşlar mutfağımız ezberlediniz
evet orticim ellerine sağlık güzel av olmuş afiyet olsun . inşaallah devamı gelir bunun . malum güzel balık keşke mezgit bir zamanlar bol çıktığı zamanki gibi bol çıkar.
Bu yıl palamut yapmadı denizimiz.Çok umutluydum.Ama ben buna razıyım yinede hele o yazın mezgitten bıkdığımız sıralar ki,zelzenişlerimizi düşündüğümde Allaha şükür
... abi ben hala bursadayım bu akşam gdiyorum yarın sabh 7 gbi çkarız arkadaşlarla artık dönmem akşamı bulur bayadır balığa çkamıom çnkü yarın çnekop alcaz ondan eminm foto atarım ayrı zamnda zargana ve lüferede salcaz oltaları ama lüfere sırtı çekmicem canlı yem bırakması yapcaz