kısmet olsurda bu pazar eğer hava iyi olur yağış vermezsse rüzgarda az olursabir niyet var bende balığa çıkmak gibi baya oldu çıkmayalı 2 günsüz 1 ay inşallah kısmet olursa bu pazar bir tur denemek istiyorum bu gün yağmur altında 3 tane sandal 3 köşe teşkil yapıp atıyorlardı oltalarını bir de biz deniyelim baribakalım nasipte ne var .
Taner bey gidemediniz sanırım pazar günü? Ben tam hazırlığımı yapmış çıkıyordum ama arabada süpriz bir arıza çıkınca malesef gidemedim.Hava gayet güzeldi üstelik:S
malesef gidemedim zaten gitmiş olsam iyi yada kötü muhakkak birşeyler yazacaktım sadece sabah limana inip sandal da biriken suları aldım ve kahvaltılık alıp evde güzel bir kahvaltı yapıp dışarı gezmeye indim. ama kısmetse bu hafta sonu çalışmazsak öyle bir niyet var ama geçen hafta çalşmadık bu hafta %90 çalışırız işler sıkışık ama en azından balık hareketlenince çalışmayız diye ümit ediyorum.
Enes ben kış aylarında kıyıdan avlanıyorum,yaz aylarında tekneyle avlanıyoruz genelde ,çıktığımız zamanlardada Nazmi abiyi bilirsin onun tekneleriyle çıkıyoruz abicim. Ama arnavutköyde'de olta atıyoruz kıyıdan,ikiz kayaların o civarlardan yada dalgakırandan.
... anladım abi nazmi abinn oralar kışın pek av ypmaz ama ynede belli olmuo bu sene çok acayp geçti herzamn balık vardı
aralık ayından beri bir nasib olup ta balığa çıkamadık bakalım yarın hava pek tekin durmuyor ama çıka bilirsek nekadar güzel olurdu .
bu hafta sonuna hasta ve bitik giriyoruz geçen hafta iyi kötü 30 ila 45 dak deneme yaptık melihle ve çok kelepir bişiy yok standartın dışında deyiliri mezgit küçük kırlangıçlar ama bu sürede 1.5 kg balık tutuk küçüklerden 4 lü çekeceyime irilerden 1 er 1 er çekmek iyidir herkese rast gelsin..
.... abi mezgtler irimi istavrit fln hiç yokmu bnde baya bi oldu çkmayalı kısmet olmuyo bi trlü izmarit flnmı çkıyo
kısmet olursa yarın hava müsade ederse ortimle bir balık gezintisi yapalım diyoruz .Ama tabi herşeyden önce kısmet..
enes geçen çıkışımızda iri mezgit vardı ama istavrit hiç denk gelmedi izmaritte gelmedi tek düze iri mezgit ve arada küçük kırlangıçlar onlarda bir sevimli dalıyor suya tekrar salınca...
bu gün güzel şeyler yazmak istiyordum arkadaşlar ama yazamıyacağım çünki bu gü terslikle üst üste geldi bir abimiz gelecekti balığa sabah kalktım gittim sandala yağan yağmur içine dolmuş onu boşalttım vebeklemeye koyuldum ama adam gelmedi en sonunda aradım nerde kaldın gelmiyormusun abi dedim adam ya yağmur yağıyor filan dedi gelmeyeceyim demezmi 1 saat boşa bekledim hadi dedim çıkalım nasibimize bakalım deyip ipi çektik açıldık açıkta bir abimiz vardı yine sabah ben hazırlanırken o çıkmıştı yanına gittimtam orada motor arıza yaptı hadi dedim bu gün burada valanalım kürekle nasılsa döneriz ama çapa atmadım ve akıntıdan baya sürüklendim ve kürekle 1.5 saat te limana döndüm 3 -4 bakıl tutuk ıslandık ve geri geldik balık ta biraz nazlı idi birde motorum ipini suya düşürdük yani bütün kısırlıklar bu gün bele beraberdi .bu gün de böyle geçti ama inşallah bir dahakine iyi bişiyler yazacağım...
Geçmiş olsun Taner hocam cidden şanssız kısmetsiz günündeymişsin,olsun en azından deniz havası aldın oltanı suyla kavuşturdun İnşallah bir dahaki sefere şöyle bol resimli bol balıklı mesajlar görürüz.Rastgele.
ercan hocam sağ olasıninşallah bu pazar hav iyi olur motor yine kısırlık yapmazsa ve en önemlisi ortağım da gelirse bir balık faslı yapmayı düşünüyorum gündüzleri bakıyorum sandallar 1 er brer çıkmay başladı yine ama ne hikmetse hafta sonuna hava hep bozuk oluyor 2 aydır sanki hava beni tkip ediyor
Arkadaşlar Araniza Yeni Katildim Ve Hebinizi Sevgiyle Kucakliyor Ve Avlarinizda Başarilar Diliyorum Herkese Rast Gele
Hakan Bey hoşgeldiniz aramıza bol avlı bol raporlu mutlu günler dilerim Bu arada Taner hocam bu pazar hava sıcaklığı 20-21 derece veriyor ortalama,2-3 siteden karşılaştırdım ortaması bu yani rüzgarlıda değil diye rapor edilmiş ama elbette Allah bilir.Zira bu dereceler doğru çıkarsa tam balık havası olur,taze taze mudanya raporumu görcez ne
inşallah allah nasip kısmat ederse başka bir iş çıkmazsa niyet o yönde ama hele bir sabah olsun bakalım şimdi bişiy söleme doğru olmaz ama çıkarsak bişiyler gönderirim bişiy çıkmazsa da en azından bişiyler yazarım