... abi sahteyle almışlar canlı yem bulamadıkları için ama lüfer çok o kesin bişey ama nedense son zamnlarda balık yok
birkaçgündür yoktum mesejını okuyamadım Enes sahteleri dolaptan çıkarma zamanı geldi desene bu haftasonu aksilik olmazsa muhakkak denerim inşallah güzel haberler veririm , mezgit ve izmarittede gün günü tutmuyor gerçi hafta içi hiç çıkamadım ama bakalım haftasonu ne olacak herkese güzel , bol balıklı bir hafatasonu dilerim
......... abi gün günü tutmuyoda bu sene sıkıntılı pzartesi salı erdekteydim normalde orsı çok gzel balık yapar açıktan dönenler 1-2 tane mezgit en fazla 3 tane istavritle dönüyo şaka gibi geçen sene bu zamnda mezgitlerde irileşmişti kilolarca tutuyoduk camgözler vardı onları tutmakta zevkli oluyodu izmarit boldu istavrit vardı bu sene hiçbişi yok normalde arnavutköy limandan çıktığımda ikizkayaların oraya gtmeme ble gerek kalmıodu bu sene villaları bile geçiyoz daha sığlık balık yapar umuduyla ama son zamnlarda kesildi iice
erdekte balık yoksa bizim oralarda da olmaması normal ozaman , geçen sene gerçekten balık boldu kıyıdan bile iri mezgit çapariyle iyi istavrit alıyorduk ama bu sene şimdilik vasat geçiyor inşallah bundan sonra daha iyi olur herhelde bu gidişle balık bulmak için vilları boşver tirilyeye kadar gidicez pazar kısmetse kayıkla açılırım bakalım kısmetimizde ne var ama şu lüfer olayı içimi kemirdi bakalım bizim sahteler iş yapacakmı pazar bilgisini veririm herkese ratgele.
hava muhafeleti nedeniyle balıksız geçen bir haftanın ardından bügün çıkan güneş içimi ısıttı inşallah bu hafata bereketli geçer bu arada mudanya tarafı ne alemde arkadaşlar bişeyler çıkıyormu bilgi verirseniz ona göre takım ayarlayalım şimdiden herekese rastgele
... abi ben çkmıyoruz en son buraya yazdığımda çkmıştım arada çkanları yakalyrum burgazda dubalara gdiolar 5i geçik istavrit tutan sevinio o durumda
hadi Enes senden çok güzel haberler bekliyoruz kısmetse bende pazar günü çıkıcam bişeyler yakalayabilirsem fotoları foruma koymayı düşünüyorum sabah erken kalkabilirsem sabah suyunda büyük balık denemesi yapıcam inşallah güzel bir hafta sonu olur herkese rastgele
Merhaba Enes geçen haftasonu için Mudanya ile ilgili bilgiler içeren güncel av raporları bölümünde bir konu açtım oraya bakabilirsin , sende haberler nasıl bu arada temmuz ayında fıstıklı tarafında organizasyon olucak müsait olursan bir bak
... abi bugün çııktım akşamüstü ilk başlarda baya bi dalga vardı batıdan 8 gbi düzeldi bizde hemen ikiz kayaları geçtikten sna aslanağzı denilen yer var oraya kıyıya gittik villaların girişine çok güzel mezgit vardı ama vakit yoktu yarım saatte 1 kiloya yakın mezgit aldık sonra kesti sürekli o tarflarda balık sürüleri suyun üstüne çıkıyodu hamsi veya gümüştürdye tahmn ettik ama blmiyorum ynede
Tebrik ederim Enes , dediğin yerdeki sığlık bazen çok verimli olabiliyor bende mezgit için ilk orayı deniyorum eğer yosa başka yerlere bakıyorum oradaki balıkların boyutlarıda büyük oluyor yalnız orada çapa atacaksan dikat et kıyıya dğru dipte ağ var herhalde birkere orda çapa bırakmıştım su üstündeki balıklar da gümüş tür herhalde geçen pazar bende ileriye doğru olta atarken misinanın düştüğü yerde 3-5 küçük balık korkup sıçrıyordu bu arada istavrit ,sardalya durumu nasıl bilgin varmı kardeşim yada maviş hiç denk geliyormu
..... abi son zamanlar mezgit kırlangıçtan başka bşi alamadım maviş hiç görmüyorum çkanlarda flnda sabah burgaz dubalarda istavrit yapıyo tek orayı biliyorum zaten orası en güzel istavrit yerlerinden biri ama villaların orasınn sakinliği arada süpriz yapan balıklar fln bana daha çok keyif veriyo burgaza fln çkmıyorum hiç bu arada bursa organzasyonu ne zamn ?
Enes abicim yaklaşık iki aya yakın zamandır konu açık hiç mi rast gelmedin 10 Temmuz Cumartesi akşamı Fıstıklı da olacak konuyu okursan gerekli bilgileri alabilirsin.
Enes arabayı dert etme 25 hazirandaki toplantıda muhakkak lojistik konusundada bir çözüm buluruz sen durumuna bak ,müsait olursan ayarlarız en kötü ihtimal Mudanya dan karşıya tekneyle geçeriz
merhaba Enes , organizasyona katılmak için forumdaki 2.Bursa organizasyonu konusuna katılacağına dair mesaj at listeyle Barış abi ilgileniyor (mallaca) seni eklesinler , Barış abinin konuyla ilgili yazısınıda iyice oku ve konuyla ilgili gelişmeleri takip et, organizasyon günü kent meydanı , terminal ve gemlik özdilekte araçlarla bekliyeceğiz sana hangi yer uyarsa kalkış saatlerine göre bildirisin gerisi ver elini fıstıklı bu arada mudanya da durum nasıl epeydir yağmurlardan dolayı çıkamadık yarın kısmetse bi açılalım