Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

çıktımı abi bir şeyler

2. neon78

neon78 seyit

Merhaba Enes kumyaka tarafında iyi mezgit vardı 2kg kadar aldım sen ne yaptın varmı güzel bilgi

3. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

merhaba abi ben hiç çıkamadım çarşamba kısmetse kumyaka tarafına kadar hiç bişey çıkmadımı

4. neon78

neon78 seyit

yok Enes kumyaka ya kadar bişey çıkmadı sadece çapariyle 5 tane istavrit aldım onun dışında mezgit hiç yoktu

5. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

anladım abi hayırlısı olsun bakalım bende bu hafta bi çkayım artık belki bze denk gelir birşeyler

6. neon78

neon78 seyit

Enes ne yaptın çıktınmı bu hafta balığa ,kumyaka da mezarlık karşısı güzel mezgit vardı

7. ali_agir

ali_agir ALİ

Favori Kamış:
    D.A.M 2,10 KAMIŞ
    merhaba arkadaşlar, bizde kumyaka mezarlığın karşısında pazar günü yaklaşık 4 kiloya yakın mezgit aldık.

8. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

abi ben kumyakaya kadar gtmem benim mekan belli en son villalar yarın çinekopa çıkcam sadece çinekop için

9. neon78

neon78 seyit

Hadi Enes güzel haberleri bekliyoruz inşallah bizde senden gelecek bilgiye göre sistemi değiştirelim bu arada sardalya bilgisi alıyormusun

10. neon78

neon78 seyit

Ali bey afiyet olsun, şu sıralar mezgit açısından en verimli yer mezarlık karşısı gibi gözüküyor

11. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

abi bu sabah 8 den 12 ye kadar balıktaydım sonunda kumyakaya bende katıldım :) sahteyle çok deneme yaptım ama boş sonra mezgit aldım 1 kilo civarı döndüm

12. neon78

neon78 seyit

Enes nasılsın yeni haber varmı bölgeden bu hafta çıktınmı

13. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

iyiyim abi sen nasılsın? bugün kurşunludaydım kıyıdan 3 ispari aldım büyük yarım kilo civarıda izmarit ama çok az durdum arkadaşlarlaydım yemek molası verdik sahilde fırsat buldum ozmn attım balık vardı boru kurdu kullandım ama mudanya boş hala

14. neon78

neon78 seyit

sağolasın Enes bende iyiyim,geçen hafta organizasyondaydık keşke sende gelebilseydin Kapaklı tarafındaydık muhabbet süperdi ama pek balık yoktu kısmet olursa bu hafta bi Mudanya yoklaması yaparım ama Kurşunlu şu sıralar daha verimli herhalde sen kıyıdanmı avlandın izmaritler nasıl irimiydi.

15. tqyline

tqyline enes gürsoy

,

abi izmaritler ufaktı boru kurduyla aldım ama balık var kumsazda yaşlı bir amca balıktan döndü gittik yanına bizde yüzüyoduk adamın kovasında mezgit yoktu full istavrit izmarit abi bi gün bi mudanya orgnzasyonu yapalım mayıklarla kumyakaya doğru

16. neon78

neon78 seyit

olur bana her türlü uyar Enes yalnız hafta sonuna ayarlamak lazım bu hafta erken kalkabilirsem sabah yoklaması yapmak istiyorum bakalım bölgede son durum ne belki kumsaza gerek kalmadan daha yakınlardada takılabiliriz

17. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

bende cumartesiye kadar çıkıcam abi inş güzel haberler verirsin

18. neon78

neon78 seyit

Enes nasılsın balığa çıkıyormusun , bizim teknenin motoru bozulduğu için ben çıkamıyorum bölgede son durum nasıl

19. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

iyiyim abi sen nasılsın bende pek çıkamıyorum arkadaşlar ümidi kesti mudanyaya gelmiyoruz burgazdan dubalara doru gittik geçen sabah 4 kişi 2 saatte 17 tane istavrit ama içlernde kraça yoktu gzeldi istavrtler 1 tane izmarit 8 tane mezgit aldık istavritlerin 5i çapariye geldi dğerlerini kardesle tuttuk durum kötü abi yani artık mecburen ahmet abinin kayıklarla çıkcam bilirsin onu limanda kayık kiralıyo tanıdık abi şöyle uzun zamandır resimlik av yapamadık 1 kilo balığın resmini koymak istemiyorum :)

20. tqyline

tqyline enes gürsoy

,,....

abi nasılsın çkıyomusun hç balığa bu aralar hç bişi çıkmıyo geçende 3 saat kafadan durduk aldığımız 10 tane izmarit hiçbirşey çıkmıyo deniz kurudu sanki