Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

istavrit burgazda var ama 200 mtre fln açıklarda bol yakalanıo size bir yer söleyim seiemens fabrikasınn açıklarında dubalar var oraya gdin sabah çok erkeknden veya akşam 7 den sonra

2. KİRMASTILI

KİRMASTILI alahattin

Favori Kamış:
    olta
    inşallah yarın deeyeceğiz

3. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Tamam sabah 5 de oradayım dostum.Bu arada gecen sabah 6:00-6:20 arası güzelyalı açıkları acaip sardalya yaptı neredeyse tirsi boyutunda.2 kilo aldık 20 dk da.Dediğin yeri deneyeceğim sabah,sölerim durumu.

4. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

balıkları nzman aldınz dnz dalgaı bu gnlerde çkabliomusunz

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Bu sabah çıkacaktım ama malesef havadan ötürü yattı.dediğin yere gidemedim yani.Pazar günü aldık sabahtan.6 civarıydı saat beyaz kayalıkların açığıydı.

6. Panamajack

Panamajack nuri

usta sizin çıktıgınız kayıkların ozellıklerı nedir bizde cıkıyoruz oralardan hava sureklı yatırıyo avımızı sabahtan cıktın cıktın sonra dalga patlıo

7. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    pazartesinden beri bizde çıkamıyoruz dostum zaten.4,5 fiber benim tekne.Ama gecen hafta akşamüstüde fena sayılmazdı hava.gerçi ava sabahları çıkıyorum her daim.

8. Panamajack

Panamajack nuri

hea iyi ya sizin değerlendirmelerinizi bende takip ediyorum burdan :)

9. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Biraz önce geldim güzelyalı limanından 50 metre açıldım demir attım.2 saat durdum haftanın özlemini atmak için.havaya da güvenemediğimden açılmadım sağa sola 2 kilo mezgit aldık arkadaşımla geldim ama hava kesti bu akşam sanırım sabah 10 a kadar iş yapar.

10. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

yarın bende çkıcam kısmetse güzel bi istavrit şovu artk hakettim bu senen fazla alamadım ama yrın patlatcaz sardalya çok var istavrit dha tam anlamıyla sokulmadıo

11. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Rastgele dostum bu sabah hepimize :)

12. Panamajack

Panamajack nuri

hadi hayırlı haberlerinizi bekliom :)

13. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Bu sabah hava ve deniz hafta boyunca olan tavrını değiştirmedi ve çıkamadık.En çok yandığım noktada sabah 4:30 limana gidip denizi izleyerek geri dönmek oldu :) Ancak sevindirici yanı meteoroloji yarından itibaren 2-4 e döneceğini belirtiyor.

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

ewet yrın düzeliomuş 1 hftdır doru dzgün balığa çkamıom

15. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    saat 2 de o dalgalara rahmen çıktım çıkmaz olaydım limandan 70 metre kadar açıldım çapa attım önce çaparimi bıraktım.sonra çaparimin olmadığını farkettim çapayı çekeyim gideyim dedim.Bu sefer çapa takıldı.Ne kadar asıldıysamda çıkartamadım ve bıraktım.Kahroldum ve geri döndüm 10 dk da son buldu herşey 5 tane mezgit 3 sardalya bi tanede kıraça aldım dedim ii sade mezgit yok bugün aman başıma gelenlere bak.

16. Panamajack

Panamajack nuri

geçen bi çapada biz bıraktık sanırım ordaki kumda biraz sorun var yapısıo sankı capalar ama dedıgın gıbı balıkgın cesıtlenmesı ıyı oldu mezgıt tutmaktan bıkmıstım artık :)

17. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Adamım ben çapamı akşam üstü çıkıp kurtardım.Bütün boşluğuunu aldım tekneninin ucuna bağladım üstüne sürdüm tekneyi çıkardım.gündüz çapayı bırakınca bidon bağlamışidım ucuna :) Dediğin gibi çamur dibi acaip yapışıyor zor çıkıyor tek problemi o.daha sonra olta sallayalım dedik arkadaşla tek sandalda bizdik denizdeki neyse 2 attık daha dibi bulmadan balık vuruyo 15 dk kadar sardalya yaptı 3lü 5li 15 dkda 1 kilo ya yaklaşdık hemen hemen ve döndük kısmet yarın rüzgar azalacak iice..

18. Panamajack

Panamajack nuri

ooo deniz benim olan bişiyi alamaz diosun :) iyi ya ben bursada kaldıgım için çok sık cıkamıyorum sizin raporları bekliorum merakla :)

19. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Sabah çıkıyorum hava gece azıtmazsa.Öğleden sonra veririm havadisleri...

20. Panamajack

Panamajack nuri

tmm ben paso bakıorum ztn :) saolasın