Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. neon78

neon78 seyit

merhaba Enes birkaçgündür şehir dışındaydım yeni geldim sayılır bende sana yazacaktım bişey varmı diye ben geçtiğimiz pazar sabah 8 gibi çıktım biraz çapari denedim sonra birazda yemli denedim tık yok hava da sıcaktı zaten pek niyetsiz çıkmıştım 10 gibi geri döndüm hiç balık yoktu bu hafta kısmet olursa trilye tarafına gitmeyi düşünüyorum hedefimde istavrit ve zargana var yoldada biraz sahte çekerim bakalım kısmet bişeyler alırsam sana bildiririm yalnız limandakiler Armutlu yu söylüyorlar raci abi sahurda gidelim dedi güzel istavrit varmış ama niyetsizim bi istavrit için karşıya geçmek istemiyor canım ama bellide olmaz bilgisini veririm kendine iyi bak sağlıcakla kal

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

,,,,,

Abi Bence Değmez Istavrit Için Bu Sene Balik Yok Artik Kabullenmek Lazim Yaz Bitti Nerdeyse:)

3. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    bitsinde lüfer başlasın artık :)

4. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Cumartesi kısmetse 2 arkadaş Fıstıklıya gideceğiz

5. tqyline

tqyline enes gürsoy

,,,,,

inş av gzel olur fıstıklıda mutlaka balık vardır
    melih abi bu sene lüferde olmcak gbi gzüküyo taramak lazım heryeri

6. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    inşallah enes bey perşembe akşamı fıstıklıda arkadaşlar ipekle zargana almışlar

7. woynakh

woynakh MURAT

Mudanya limanda bazı arkadaşlardan Trilye taraflarında lüfer alındığı haberlerini duyuyorum.Bilmem ne kadar doğru...

8. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

bu doğru olabilir çnkü şuan balık trilyede liman açıklarında veya ikizkayalar taraflarında hiçbirşey yok

9. tqyline

tqyline enes gürsoy

,,,

zargan burgazdada çıkıyor kıyıda balık var açıkta birşey yok işin kötü tarafı o

10. neon78

neon78 seyit

Arnavutköy çapariyle seyrekde olsa istavrit yapıyor arkadaşlar ama balık hem nazlı hemde daha ufak

11. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    fıstıklıdan elimiz boş döndük 2 kere misina koptu arkadaşta yedik içtik sahurumuzu yaptık sabah 7 gibi evlerimize döndük

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

seyit abi açıktanmı alıyosun istavritleri bze hiç denk gelmyo
    mert abi kıyıdanmı avlandınız fıstıklıda

13. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    evet kıyıdan yaptık perşembe akşamıda kısmet olursa trilyeye gideceğiz kesin olmamakla beraber planımız o yönde

14. woynakh

woynakh MURAT

Bu pazar mudanya ikizkayalar mevkinde takıldık.Ama hiç bi şey yok.Aynı gün Kumyaka'da mezarlık karşısından arkadaşlar iyi mezgit (3-4 kilo) aldılar...

15. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

bu sabah bende çıktım 6 gbi en az 10 yer değiştirdim 2 saate yakın durdum villlardan askeriyeye kadar değişk yerlerde çapari ve yemli yaptım aldığım 11 tane istavrit 1 tane hani onuda geri saldım balık yine kumyakann orda köşede ama arnavutköy limandanda istavrit başladı enazından tek istedğmz bollaşması

16. neon78

neon78 seyit

İnşallah Enes, tahminim bundan sonra biraz daha verimli olur istavritlerin ve zarganların miktarı ve boyutları artar sardalyada yapması lazım ilerki zamanlardada büyük balıklar körfeze girer

17. cezzar90

cezzar90 Mehmet

En İyi Avı:
    Çupra - İzmir Kordon
    Arkadaşlar bende bugün bursada ki ilk balık avıma çıktım yerin adını tam bilmiyorum ama baya kalabalıktı.İDO'nun hemen sağında ki betonluktan 2 tane kefal aldım 400 gram civarlarında. İlk defa işe yarar bir balık yakaladığım için pek bi sevindim. Hemen geldim eve yıkadım temizledim pullarını ayıkladım tuzlayıp dondurucuya attım. Herhangi bir sorun olur mu başka birşey yapmak gerekiyor mu ? arkadaşa sözüm var beraber yiyeceğiz 2 hafta 3 hafta kadar bekleyecek dolapta. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

18. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    buzlukta durduğu sürece birşey olacağını sanmıyorum 2005 yılında abimlerle istavrit tutmuştuk ve pşetlere bölüp yaklaşık 1 ay dondurucuda kalmışlardı

19. cezzar90

cezzar90 Mehmet

En İyi Avı:
    Çupra - İzmir Kordon
    sirkeye yatır demişlerdi de bana yatırıp mı buzluğa atıcaz yoksa pişirmeden önce mi onu bilemedim neyse yanlış yaptıysam acı bir ders olur.

20. neon78

neon78 seyit

Mehmet kardeşim avın için tebrik ederim ,buzlukta balıkları uzun süre muhafaza edebilirsin ama geşke tuz atmasaydın çünkü tuz balıkların donup şoklanmasını zorlaştırıcaktır tahminim , düşünsene kışında yolların buzunu çözmek için tuz atmıyormuyuz.