.... seyit abi brşey farkettysen bu sene kıyıda daha iyi av var heleki son zamanlarda kefal çakılı zargan var ispari çkıyor mırmır çkyor ama kayıkta yeri geliyo 5-6 balıkla dnüyoruz bende artık istavritin bollaşması ve lüferin girmesini bekliyorum gerçi lüfer haberleri gelmeye başladı ama
sevgili enes vakit bulduğunda karacabey boğazını dene derim güzel birsahil var arka tarafın kayalık ve güzel bir dürbünle baktığında imralıyı görüyorsun kalkan için müsait levrek ve lüfer içinde oldukça güzel biryer
evet Enes bizim bulunduğumuz bölge şu an kıyı balık çeşidi bakımından daha verimli gibi ,ama bundan sonra kayıkla daha iyi avlar yapılır kanatindeyim
slm arkadaşlar kısmetse yarın bir deneme yapmayı düşünüyoruz motoru alıp bir aksilik çıkmazsa eğer , sizlere iyi müjdeler vermek geçiyor gönlümden.Allah bakalım nasibimize ne vericek bakalım.herkese rast gelsin.
arkadaşlar geçtiğimiz hafta sonu burgaz dubalarda iyi istavrit vardı öğlene kadar 1.5 kg kadar aldım balıklarda oldukça iri idi
Arife günkü naçizane avımız toplam 2,5 kilo zargana mevkimizde güzelyalı limanıyla arnavurköy limanı arası
slm arkadaşlar bu gün melih arkadaşımla beraber şöyle bir dolaşalım dedik hemde zargana iplerini salalımkurşunlu tarafına doğru gittik dönüşte biraz hava bozdu salana sallana döndük 1,5 -2 kg kadar zargana aldıkbir kısmınıda deniz anaya iyade ettik tanesini de limanımızın hırsız kedisi kovadan çaldı kaş göz arasında
tebrikler Taner güzel av yapmışsınız maşallah , zarganaları ipekle mi aldınız şayet ipek kullandıysanız ne renk kullandınız
balık başladımı acaba eğer başladıysa neler çıkıyor valla bu yaz geçmek bilmedi çünkü balık hiç yoktu artık denizler soğusunda balık tutalım biraz...
Arkadaşlar siemens önündeki dubalardan istavrit başladı mı? BU hafta sonu botla bi kolaçan edeyim diyorum.
... evet ahmet abi herzaman orda dubalardada gzel istavrit haberleri geliyor istavrit başladı şuan heryerde yapyor
valla bu sene hiç mezgit ve istavrite falan çıkmadık durumun ne olduğunu bilmiyorum 2 defa öyle dolaşırken ipekle zargan aldık fena deyildi ama geçen seneki gibi deyil zarganlar ufak vebol deyil seyit bey biz turuncu ip kullandık ama sarısı da turuncusu da iş yapıyor geçen sene bütün renkleri denediksarı ve turuncu iş yapıyor amabeyaz ve kırmızı tat vermiyor.herkese rast gelsin hayırlı haberler bekliyorum arkadaşlar inşallah şu lüfer ve palamut biran önce başlar da şöyle bir şenleniriz biraz
heyecanla bekliyoruz bu hafta arası lüferi denedik erken olmasına ramen ama ayani de çıktığını biliyorum alanlar var.
slm arkadaşlar bu gün melih arkadşım la balığa çıktık her nekadar bileklerim sargılı da olsa bu balık sevdası bambaşka bir şeyuzun lafın kısası bu günkü avımızın da bir kaç resmini ancak evde çekebildik http://img96.imageshack.us/img96/6551/spa0339j.jpg http://img135.imageshack.us/img135/8427/spa0340.jpg http://img291.imageshack.us/img291/8851/spa0341a.jpg
narlı tarafında çinekop yapmaya başladı diye bişey duydum ... erken değil mi ya ? su hala sıcak gibi ? geçen sene buz gibiydi su ben çinekopları alırken... balığı sudan çıkardıktan sonra 2 dakika ellerimi ovuşturuyodum yeni yem takabilmek için... şu sıralar su hala ılık yani... bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim...