dostum istavrit denemewsi bizde yaptık eşkel sahilden tam burnun açığından eşkeli bilenler bilir (mavi köşenin açığından) iki hafta önce ama bulamadık daha doğrusu bulduk ta balığı tek yük geliyodu balık azdı ve çok akıntı vardı oltalar çok sürükleniyodu balığın yerini derinliğini kestirmek zor oldu siz nerden aldınız bu istavritleri söyleyebilirmisin ??
Adaşım merhaba, Benim Mudanya Arnavutköy'de teknem var.Lüfer avına hiç çıkmadım.Nasıl takım kullanıyorsun ve nerelerde avlanıyorsunuz.Yardımcı olabilirmisin.
mavi köşeden veya gümbürdeyenden o taraflardan alman zor istavriti.Ama sandalın olsa açılsan kesin alırsın.Biz güzelyalıdan aldık.20 metre derinlik vardı
bu hafta dubalarda deneme yapan varmıydı haftasonu ben bi yarım saat takıldım bişey yoktu Allah dan kıyıda zargana varda biraz onla teselli buldum
Taner dostum merhaba nasılsın ,bence lüfer için şu an biraz erken dostum gerçi canlı zargana ile trilye taraflarında alanlar varmış diye duydum ama biraz daha erken bollaşsın birlikte çıkarız.
..... merhaba herkeze bende lüfer sorcaktm ya deneme yapan varmı istavrit bollaştı güzel oldu ama genelde çok ufaklar
Teşekkür ederim iyiyim seyit arkadaşım. Tamamdır biraz bollaşsın tecrübelerinden yararlanmak isterim. Görüşürüz.
İyigünler arkadaşlar dün dubalarda iyi istavrit vardı balıklar oldukça iriydi ara ara sardalya sürüleride denk geldi 2.5 kg civarı güzel bir av oldu,diğer bölgeler hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı.
benide dahil edin ama ...seyit abi, taner abi bu hafta değil ondan sonraki hafta sonu yapalım bi organizasyon .... lüferi taki ediyorum ben merak etmeyin siz... hangi tekneye güveniyosanız ona siz karar verin, lüferler benden inşallah
Oooo... Togay organizasyon var galiba, hiçte belli etmiyorsun hani, hadi bakalım hayırlısı olsun, kısmetiniz bol olsun, cümbür cemaat olsa güzel olurmuydu acaba, neyse sağlık olsun, selamlar....
yok abi organizasyon dediğin ayaklarımız yere basarken olur, sandalyede oturup gülecez yani dimi bu tekneyle uzun olta lüfer avı... tabi benimki acizane bir teklif.. baksana ikisinden de daha cevap gelmedi bile... ayaklarımız yere basarken yapacağımız geniş kapsamlı bir organizasyonda mutlaka haberiniz olacaktır... ellerinden öpüyorum...
Neden denizde org. olmazmı diyorsun, sandalye işi sakat, bilhassa sana, mazallah düşer müşer biryerleri kırılır adamın... Merak etme gelir, yol uzaksa, anca gelir, geç olsun temiz olsun, hayırlısıysa olsun...daha erken galiba ama yaz gelse artık desekmi acaba diyor insan, bir org. için, Naptın sen ya, daha yaşımız neki...!!! ellerinden falan öpüyorum demişsin, görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol, kendine iyi bak, Selamlar....
Slm! Pazar günü ketendere civarında 2 adet lüfer aldım.Tadı yok yani. Bilmeyenler için Trilye'den yaklaşık 500-1000m aşağısı diyelim. Mudanya arnavutköy limandan yola çıkarak bütün bir pazar gününü heba ederek (05:30/15:00 arası) değermi derseniz bu kadar zahmete değmedi diyebilirim...
Vermiş olduğun bilgi iyi oldu Murat kardeş. O zaman bugünlerde program yapmak anlamsız. Togay arkadaşım tekne ile çıkabiliriz ancak biraz daha hareket olsun o zaman. (Cevap geldi ) Erhan abim organizasyona gerek yok her zaman Bursa'ya beklerim. Şu an duyumlar zayıf Mudanya'da. Hareket olsun tekne ile beraber çıkarız. Seni bilgilendireceğim. İYİ GÜNLER...........
Erhan abim organizasyona gerek yok her zaman Bursa'ya beklerim. Şu an duyumlar zayıf Mudanya'da. Hareket olsun tekne ile beraber çıkarız. Seni bilgilendireceğim. Taner kardeşim, organizasyon işi latife olsun diye söylenmiş bir söz, org. yon bahane, sohbet, dostluk şahane, geçenkinden birşey anlamadım iki laf edemedik, lüzumsuz işlerden bildiğin gibi, tadı damağımı teğet geçti, yinede güzel alakana ve yakınlığına teşekkürler, Görüşmek dilek ve temennisiyle, Allah'a emanet ol, Kendine dikkat et, Selam ve dualarımla, iğnen balıksız kalmasın
abi lüfer bu sene hayatta girmez körfeze... geçen sene ile bu sene arasında % 70 değişim var suda, o yüzden sardalya ve zargana bollaştı ya... balık girmesin tekini tükünü biz alırıs inşallah... balık nerdeyse bizde oraya gideriz... hem zarganayı taksak bi uzun oltaya bak ne lüferler gelioo.. ben önümüzdeki hafta cuma günü gibi konuşalım diyorum... cumartesi yada pazara hareket zamanı bence... uma günü haberleşelim... seyit abide telim var... unutma cuma günü haberleşcez...
inşallah allah nasib kısmet ederse ben yarın deneme yapıcam yine arkadaşlar palamut ,lüfer yapması lazım ciddi bir duyum aldım ama bilmiyorum denemeden sadece söyleyenlerin yalancısı olurum o yüzden yarın eğer hava müsade ederse bende söyleyeceyim olmazsa eğer istavrit mistavrit artık uğraşırız boş gönmemek adına.