Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Halil rastgele kardeş.

Ne tür köpekbalığı tutmayı hedefliyorsunuz, bazı türler koruma altında ve avlanması yasak, ondan sordum?:)

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

arnavutköyden direk açıldığında aradığın derinliği bulablirsin ama trilye tarafına doru gdersen petek sitesinin oralar fln çok sığlık kalıyo pek verimli olmaz ama güzel balık yapar ikiz kayaların açığınıda yokla derim yem olarak midye ve karides yeter tavukta olur ama mezgiti biraz ara balık yer değiştrir artık çapari yaparsanda sardalyalara dikkat et oltayı çok kolaştırıyolar maviş içinde yıldıztepenin alt taraflarını ve biraz daha ilersini dene güzel balık verir oralar

3. kaliayev

kaliayev Halil

nuri abi hedefim mahmuzlu camgöz. en fazla da o çıkıyo galiba... daha büyük köpek bi balığını da çekecek takım taklavat yok zaten bizde:)

4. kaliayev

kaliayev Halil

yardımın için çok teşekkür ederim enes...

5. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    Geçtiğimiz 2 haftalık denemelerde.güzelyalı liman ve kiremit iskeleye kadar olan bölümde gündüz ve gece avcılığı yaptım.Denemelerimde midye ve boru kurdu kullandım. Üçlü çapari takım kullandım ancak balıklar küçük, yemler dayanmıyor. Doğru dürüst vuruş dahi alamadım. Mudanyada apo nun iskelesinin ordan 50 gr rapala ile 2,5 saat atçektede sonuç çıkmadı.Gerçi teknecilerdede bir şey yoktu. Kurşunluda akşam avı yaptık iskeleden gece çaparisi ile tek tük istavrit alan oldu. Sabah tektük zargana alan gördüm. Biz 24 akşamı ordaydık 23 ünde güzel istavrit yapmış kıyıdan çapari ile 20 gr kurşunla. Daha ağır kurşunla çok fazla takılıyor dip biraz kayalık ve yer yer yosunlu.

Şİmdilik bu kadar herkese rastgele....

6. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Balık amaçlı değil ama bugün Mudanya'ya gezmeye gittim. Kefal konusunda liman ve yürüyüş yolunda olta atan çoktu. İçlerinde büyük kefalleri yakalayanlar gördüm. Bilgi olarak paylaşmak istedim.

7. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    mudanyada kefal düşünen arakadaşlara mühim bir detay klasik alışa gelmiş kıbrısan başka şey daha söyleyim sinek inesikstırma yaprak kurşun nlu ve el ltası ile balık halinden alaccakları balık kafassı ve bağırağının bağırsağı ile denesinler kesin sonuç vampir gibi saldırıyorlar....

8. balıkçıxy

balıkçıxy haluk ziya zorluoğlu

Favori Kamış:
    240 kaöış
    sabah saat 6 mı yoksa akşam mı

9. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    Arkadaşlar şuanda bölgemizde çok muazzam istavrit mevcut ben çıkmadım lakin sandalın ve motorun bakımı ile uğraşıyorum 2 gündür ve gelenler 10 kg lik kovalar la dönüyor balık ta ufak deyil iri istavrit sardalyadan zaten hiç bahsetmiyorum
    kısmet sebiz demelih arkadaşımla biraz atraksiyon yapmak istiyoruz yarın sabah eğer bir terslik çıkmaz ise herkere rast gelsin...

10. eskel1985

eskel1985 Fatih

Eşkelde geçen hafta çok güzel balık aldık kayıkla açılarak istavrit baya bir vardı 10 kiloya yakın 2 kiloda imarit aldık istavritler iri ve tam tadındaydı paylaşmak istedim o taraflara gitceklere duyurulur saygılar

11. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    arkadaşlar mudanya da kıyıdan nereden tutulabilir balık

12. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    brsa avcıları na duyurulur lüfer boağzdan gelmeye başlamış forumdada istanbulda ufak ufak almaya bşlayanların paylaşımları başlamış bu da 15 güe kadar buralara da gelecek demektir kısmet se geçen sene çok ta tatlı deyildi lüfer aısından ama bu sene inşallah geçen senekinden iyi olur..

13. Deep83

Deep83 Salih

Favori Kamış:
    Dam , AlbaStar , Fladen , Remıxon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Çupra 2 kg
    Taner abi benden duymuş olma ama Lüfer Tirilye ve Kumyaka civarında görüldü . Zıpkınla vuruldu oltayla tutuldu bu haberleri yaklaşık 2 hafta önce aldık . Fakat hedef balıklar şuan farklı olduğundan ve at-çek işine kafayı takmış olduğumdan daha mera değiştirmeye fırsatım olmadı cumartesi gece gidip sabahlıycam kayda değer bir şey olursa paylaşırım.

14. tiho

tiho taner

Favori Kamış:
    daiwa
    kardeşim ben trilyeden haberim var da gitmek zor geliyor balığı bekliyorum buraya doğru gelsin diye orya inen balık buraya doğru da iner nede olsa hem bu gün itibarı ile müjdeyi de aldım mudanya dan herkes e rastgelsin inşallah bu sene lüferde güzel bir av geçiliriz bu arada dün bir abim bandırmadaydı olta ile çok güzel palamut çekiyorlarmış bakarsınız balık körfeze girerse bizler de sebeblenebiliriz tabii gırgırlardan balık içeri doğru girebilirse..

15. Jr.Anturan

Jr.Anturan Tufan ANTURAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon sunny 6000
    Selam
    Cuma sabahı kısmetse mudanya civarlarından kıyıdan balık avı yapıcam. Levrek, mırmır, lüfer, zargana neye atmamı tavsiye edersiniz?
    birde soydaş pazarında falan yapacağım ava göre olta takımı hazırlata bilir miyim?

3m remixon kamış ver remixon marka makaram var.

16. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    aleyküm selam

meteroloji cuma günü denizi 4-6 gösteriyor, yani dalgalı takımlarını ona göre hazırlatırsın.

Soydaş pazarında değilde onun ilerisinde osmangazi belediyesine yakın tarafta Marmara Balıkçılık var, Lokantanın hemen yanında Bayram abinin dükkanı, içerde çok büyük ihtimalle İbrahim abide olacaktır, İbrahim abi sana hangi ava hangi takımı kullanmanı söyleyecektir.

Avdan döndüğünde de balık durumu hakkında burada bizlere bilgi verirsen sevinirim. Bol balıklı bir av dileğimle ... rastgele

17. texaslı

texaslı emre bekler

Favori Kamış:
    Pelican Florence Kamış 100-250G Karbon Surf 420cm
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf Pro
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1600 gr
    resim çekemememden dolayı bu cumartesi avımı raporlamayı uygun gormedim. fakat çok guzel 7 adet mırmır aldık karacabeyden.herbiri 600 gramın üzerinde herkese rastgele.

18. Jr.Anturan

Jr.Anturan Tufan ANTURAN

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Remixon sunny 6000
    Teşekkür ederim. Döndüğümde bilgi vericem.

19. ysnlker

ysnlker yasin

Tufan mrb.

Kamuran hava raporunu vermiş. Cuma günü poyraza çevirecek hava. Ve deniz gayet dalgalı olacak. Ben sana yapabileceğin en güzel avı söyleyim. Hİç şüphesiz levreğin en sevdiği yem teke. Tekeni toplayacaksın 50 gr gezer kurşunlu takımını hazırlayıp atacaksın oltanı suya. Eğer spin takımın varsa at çek te yapabilirsin. River sea 2 pen 98 lik yeşil renk yoksa tedarik etmeni tavsiye ederim.
    Şimdide bol avlar diliyorum. Rastgele...

20. swordscorp

swordscorp omer ozutok

Favori Kamış:
    100 lük çift lastik ahşab
    Favori Makine:
    82 lanara
    En İyi Avı:
    4 kg kikla ispedekler karagözler ve hala hayalini kurduğum o levrek
    pazar günü fırtınalı havada sudaydım.0-8 metre arasında dalışlarımı gerçekleştirdim.Bol miktarda mırmır,istavrit sürüleriyle karşılaştım.İstavritler birkaç yüzlü sürüler halinde geziyorlar.mırmırlar çok sığ sularda istavritlerse 3-6 metre arasında geziyor.yaklaşık kıyıdan 30-40 metre açık sularda.ayrıca kumluk alanlarda pis balıkları mevcuttu.o fırtınaya rağmen hiç levrek yada lüfer görmedim.darısı bundan sonraki maçlara artık.rasgelsin