Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Sabah 5 de güzelyalı limanı açıklarına doğru çıktım.5:30 da balık başladı bi akın sardalya ile 3 arkadaşdık 2 kilo aldık yarım saat içerisinde sonra birden kesti.Mezgite döndü ama onlarda ufaktı.8:30 a kadar durduk 2,5 kiloda mezgit aldık yemsiz ve döndük.Sabah acaba deniz tekrar bozacakmı derken ilerleyen dakikalarda iyice sakinledi ve süt liman şu an.Çıkacaklar varsa söliyeyim akşam saat 6 dan sonra bi yarım saat sardalya yapar yine diye tahmin ediyorum.Ama tam belli olmuyor saati.

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

.....

kısmetse bufgün 3 den snra bnde çkıcam dalga çkmassa süper olck herşymizi hazırladık hberleri veririm

3. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Sabah altıntaşdaydım.Ara ara sardalya yaptı 1,5 kilo kadar.6-7 kilo civarı mezgit aldık yemsiz.Bide bir kaç tane köpekbalığı geldi mafoldu çaparilerimiz.
    Akşamada tqyline arkadaşımızın dediği siemens dubalarına gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa.

4. tqyline

tqyline enes gürsoy

:.

bu akşam bnde ordayım tanşma fırsatımız olur

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Saat 6:30 gibi oradaydım bir tane balıkçı takası vardı dostum orada.Çocuklar at çek mezgit yapıyolardı bi kaç bende salladım aynen banada mezgit geldi sıkıldım güzelyalıya döndüm bende.Yalnız çok sağlam mezgit yapıyor orası gördüğüm kadarıyla :)

6. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

ordan özellikle istavrt alnlara sorablrsniz sabhları çok sağlam iri itavrt yapıo bugn bnde çktım akşamstü 2 tane camgöz tutum 2 kloya ykın sardalya 1 klo kadarda maviş aldık

7. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    hiç mezgit gelmedimi?

8. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    bide orada 3-4 tane duba var hangisine takılıyosunuz?

9. tqyline

tqyline enes gürsoy

.....

en arkdaki dubaya en açıktaki dubaya takıyorum bnde şaşırdım ama hiç mzgt gelmdi boru kurdu kullandım mırmır kncalarına

10. Panamajack

Panamajack nuri

bu gun güzelyalı daydım ıkı kısı barınagın 100 metre acıklarında tavuk goğsü ile 10 kilo kadar mezgit aldık 1 2 tane kırlangıç denk geldi ancak küçük oldukları için suya geri bıraktık 1 ara oltamdaki balığa bişi saldırdı ama ne oldugunu anlayamadım muhtemel olarak çinekop tu

11. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    nuri denizi kurutmuşsun bizede mezgit kaldımı:)

12. Panamajack

Panamajack nuri

kaldı ya çok var denizi himaye altına almışlar walla nerye atsan mezgit :)

13. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    yok köpek balığı kardeş o :) Muhtemelde koparmıştır kancanı.

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

.....

dün koca gece balıktaydım beyaz kayalarda 1 tane 300 gr mırmır 6 tanede maviş aldım yarım kilo kadarda mezgit geldi şamnadıralı takıma gece 2 -3 arasında bu nmezgit nası kıyıladı bu sene ağız tadıyla atamıcaz mırmıra fln

15. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Alırsın bence yine.Mezgit azalıyor.Çapariyle aldığım mezgitler şimdi nazlanıyor yem yok die.Haziran sonuna kıyılarda kalmaz bence.

16. tqyline

tqyline enes gürsoy

:.

kıyılarda kalmasa ble kayıkla bu sene mezgit aşırı bol olcak son senlerde hiç bu kadarı görülmedi bu sene istevrit yapmıck gbi duruyor

17. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    İyi düşünelim ii olsun :) Sabah bir tane kıraça yakaladım.İkili zokaya gheçirdim canlı canlı suya saldım belki bi çinekop takılır die ama 1 sat durdu suda tık yok.tabi o sırada ben diğer oltadan fix balığımızı aldım :)

18. Panamajack

Panamajack nuri

Hehe harbidende fix yaa bu mezgit ama onada şükür napalım bu denizleri böle kullandıkca bu balıkcılar mezgitte bulamıyabılırız ılerıde

19. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

bugün kurşunluya gdiyorum yarın gelcem bakalım nolcak çok gzel eşkina alıyolarmş bakalım kısmetimize eşkina olmassa bol mktarda mezgit var zaten oltamız boş durmaz bde ordaki mezgit ler mudanyada tuttuklkarımızınmn 2 katı o yndende vicdanım rahat

20. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    hadi bakalım rastgele öleyse..