..... dün gece geldim kurşunludan gzel 2 gün geçirdim balık yönündende fena sayılmazdı 7 maviş 1 tane yarım kilo eşkina yarım kilo izmarit 2 kilo iri mezgi t 6 tanede karagöz aldım
.... Dün Denizde Bi şey Vardi çok Acayip Ama Saat 7 Den 9a Kadar Kayikla çktim Arnavutköyden Sadece 35 Taneye Yakin Mezgit 1 Tanede 6,5 Kiloluk Bi Camgöz Geldi Balik Nedn Bukadar Azdi Anlamadim çapari Yaptim Sonuç Yoktu
yırtıcı balıklar geliyor sanırım ya cunku bazn cıkıoruz tam tıkır tıkır balık yaparken bırden kesıo balık bence ole bısıler oluo
beyler noldu yaa artık cıkmıonuzmu balıga hıc rapor yazmıosunuz Yarın ben sabah allah ızın verırse cıkmayı dusunuyorum sıze yazarım donuste
bu gun saat 6 gıbı guzelyalı lımanı acıklarına cıktık başta çapari ile istavrit e denedık ancak 1 vuruş bile alamadık daha sonra boş dönmemek amaçlı yemli mezgit e denedık başta çok nazlı başlayan av daha sonra 1 ara iyi verim verdi ancak 1 zaman sonra balıklar yine nazlanmaya başladı mezgitler bile nazlanmaya başladı allah sonumuzu hayır etsin çünkü güzelyalıda başka balık yok sanırım
mırmır var dostum ancak denk gelmesi mesele mezgit olmasa piyasada kaçarı yok alırsın ama mezgit yem mem bırakmıyor liman çıkışı beyazkayalıkların önü yapıyormuş duyduğuma göre.
peki istavrit başladımı yaa bayağıdır cıkıyorum 1 tane bile ne çapariye ne yemliye denk geldi başladıysada nerden alabilirim güzelyalı limanı civarlarında
.... şuan için oralardan alamassın yada denk gelirse alırsın mudanyada yapıyor şuan ama hala çok açıkta bu sene pek bereketli görünmüyor istavrit
gecen gıttık işte dediğin gibi açıkta kraça yapıo ama o bile nazlı nazlı :S inş ilerleyen zamanlarda coşar
... hiç coşcağını sanmam ağustostan sonra anca bu sene bol bol mezgit ve köpekbalığı var köpekbalıklarıda işe yaramıo zaten
.... bu sbah balıktaydım 2 kişiydik 3 kilo iri mezgit 1 tane camgöz 1 kilo sardalya 1 kiloya yakında istavrit aldık 1-2 tanede maviş tuttum bugün fena deildi pazartesi yne çkıcam bu sefer saedce istavrit ve sardalyaya
... ama mudanyada özellikle arnavutköy limandan çkıosanız yemli yapmanızı tavsiye etmem yemli yaparsanzda kalın köstek kullanın köpekbalıkları çok oltayı koparrlar
Beyaz kayalıkların 150 metre kadar açıklarında bu akşam 1 kilo istavrit aldık 3 kişi hepside sarıkanat kıraçaydı.Umarım bu geç kalmış bir başlangıç olur.Rastgele...