Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. tqyline

tqyline enes gürsoy

.....

dün gece geldim kurşunludan gzel 2 gün geçirdim balık yönündende fena sayılmazdı 7 maviş 1 tane yarım kilo eşkina yarım kilo izmarit 2 kilo iri mezgi
    t 6 tanede karagöz aldım

2. Panamajack

Panamajack nuri

ooo verimli olmus valla av ama kafama şu maviş takıldı o ne yaw :)

3. tqyline

tqyline enes gürsoy

.....

izmaritlerin büyüklerine maviş deniyo :)

4. Panamajack

Panamajack nuri

saolasın forumdan bişi daha öğrenmis oldum :)

5. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

Dün Denizde Bi şey Vardi çok Acayip Ama Saat 7 Den 9a Kadar Kayikla çktim Arnavutköyden Sadece 35 Taneye Yakin Mezgit 1 Tanede 6,5 Kiloluk Bi Camgöz Geldi Balik Nedn Bukadar Azdi Anlamadim çapari Yaptim Sonuç Yoktu

6. Panamajack

Panamajack nuri

yırtıcı balıklar geliyor sanırım ya cunku bazn cıkıoruz tam tıkır tıkır balık yaparken bırden kesıo balık bence ole bısıler oluo

7. Panamajack

Panamajack nuri

beyler noldu yaa artık cıkmıonuzmu balıga hıc rapor yazmıosunuz :)Yarın ben sabah allah ızın verırse cıkmayı dusunuyorum sıze yazarım donuste

8. Panamajack

Panamajack nuri

bu gun saat 6 gıbı guzelyalı lımanı acıklarına cıktık başta çapari ile istavrit e denedık ancak 1 vuruş bile alamadık daha sonra boş dönmemek amaçlı yemli mezgit e denedık başta çok nazlı başlayan av daha sonra 1 ara iyi verim verdi ancak 1 zaman sonra balıklar yine nazlanmaya başladı mezgitler bile nazlanmaya başladı allah sonumuzu hayır etsin çünkü güzelyalıda başka balık yok sanırım :):)

9. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    İşlerimden dolayı bu aralar bırakın balığı foruma bile bakamıyorum.Size rastgele arkadaşlar...

10. Panamajack

Panamajack nuri

Güzelyalı limanının orda mırmır yapan bi yer varmı ya yada mırmır başladımı :D

11. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    mırmır var dostum ancak denk gelmesi mesele mezgit olmasa piyasada kaçarı yok alırsın ama mezgit yem mem bırakmıyor :) liman çıkışı beyazkayalıkların önü yapıyormuş duyduğuma göre.

12. Panamajack

Panamajack nuri

hmm gece avlanmayı düşünüyoruz heralde mezgit daha az olur o saatlerde bakalım kısmetımızde ne varsa

13. Panamajack

Panamajack nuri

peki istavrit başladımı yaa bayağıdır cıkıyorum 1 tane bile ne çapariye ne yemliye denk geldi başladıysada nerden alabilirim güzelyalı limanı civarlarında

14. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

şuan için oralardan alamassın yada denk gelirse alırsın mudanyada yapıyor şuan ama hala çok açıkta bu sene pek bereketli görünmüyor istavrit

15. Panamajack

Panamajack nuri

gecen gıttık işte dediğin gibi açıkta kraça yapıo ama o bile nazlı nazlı :S inş ilerleyen zamanlarda coşar

16. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

hiç coşcağını sanmam ağustostan sonra anca bu sene bol bol mezgit ve köpekbalığı var
    köpekbalıklarıda işe yaramıo zaten

17. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Bugün gidecek olan yada dün gitmiş olan var mı? Nasıl mudanya'da durumlar arkadaşlar...

18. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

bu sbah balıktaydım 2 kişiydik 3 kilo iri mezgit 1 tane camgöz 1 kilo sardalya 1 kiloya yakında istavrit aldık 1-2 tanede maviş tuttum bugün fena deildi pazartesi yne çkıcam bu sefer saedce istavrit ve sardalyaya

19. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

ama mudanyada özellikle arnavutköy limandan çkıosanız yemli yapmanızı tavsiye etmem yemli yaparsanzda kalın köstek kullanın köpekbalıkları çok oltayı koparrlar

20. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Beyaz kayalıkların 150 metre kadar açıklarında bu akşam 1 kilo istavrit aldık 3 kişi hepside sarıkanat kıraçaydı.Umarım bu geç kalmış bir başlangıç olur.Rastgele...