Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. hüseyin özenç

hüseyin özenç hüseyin özenç

Favori Kamış:
    onemlı olan kamıs degıl kullanmak bence.
    Favori Makine:
    farketmez.
    En İyi Avı:
    4.970 bı aynalı sazan
    ılk once herkese slm.arkadasım bende bursalıyım.sanırım su an mudanya ve guelyalı cıvarında yanı ıskele den mırmır ve ısparı alınıyor yanın da kucuk te olsa ıstavrıt ve mezgıt cıkıyor yem olarak ta mıdye yada teke toplaman lazım.karıdes e de vurmuyor dersem yalan olur.bol sanslar ıyı avlar.

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

hangi iskeleden istavrit çkıyor ya bz 200 mtre açıklarda istavrit arıoz siz dionz iskele istavrit yapıyot:)

3. simendifer

simendifer Sennur

Küçük balıkları avlamıyoruz, suya iade ediyoruz. ;):) Onları büyüdükleri zaman tutacağız. :)

4. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Selamlar,

Arkadaşlar dün gece 3 kişi balığa çıktık. Ama 6 mezgitten başka birşey çıkmadı. Üstüne kayıkta su aldı. Islandık. Beyaz kayalar tarafındaydık. Birde en çok canımı sıkan nokta geceyi bitirmeyi düşünürken oltamın takıldığını düşünerek çektim. Ağır ağır birşeyler gelmeye başladı. Elimi kesercesine yukarı kadar çektim. Bir baktım bir ağ. Beyaz kayalar ve altınkumun olduğu tüm kıyı bölgesini kapamış . Kıyıdan uğraşanlarda beklesin dursun balıkları. Bende bir takımı ağda bırakarak geceyi sonlandırdık..

5. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Evt bu taraflarda 3 tane ağ atan tkne var arkadaşım.her birinin ağları 1 km yaklaşık açıklara bir ağ atıyorlar maşallah yan yana 3 km lik bölgeyi şerit gibi çiziyorlar.Kıyıdada ufak tefek ağ atanlar var.Bazen ağlar balığımızı engelliyor.Bi gece operasyon düzenlesek mi :D

6. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    DÜşünmedim değil. ağ yukarı geldiğinde toplayıp içine baksam diye :D

7. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

bu sabah mudanya arnavutköyden açıldık arkadaşla 2 saat içinde 3 kilo sardalya aldık yarım saate mezgite attık 750 grm cvarı mezgit aldık 2 tanede camgöz geldi bu seferki camgözler çok iriydi yalnız yavaş yavaş büyüyo bu hayvanlar

8. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Yaklaşık yer tarifi yaparmısın hocam sardalya için bende niyeti bozup ahmet abiden bir tekne alıcam. Bu haftayı kaçırdık ama haftaya geleceğiğm pazar gunu. Birde camgoz için özel bir şey mi atıyorsun yem olarak.

9. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

tekneyle limandan çktıktan sonra sola doru gdin ikiz kayalara doğru ikiz kayalara gelmeden kumluk kesimler var orda durun oralar sığlık kesimler bu mevsime olmaz ama ağustostan sonra gzel balıklarda çkıyor tekneyle mırmır ble alınıyor camgöz için bras büyük iğne kullanın 4 lü 5 li köstek yapın oltayı bekletin ucuna mezgitler takılıyor nasılsa camgözlerde duran mezgitlere atlıyor ama oltayı bırakın kendi kendne o şeklde her sefernde camgöz vuruyor

10. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Tamamdır önümüzdeki hafta bir mani olmaz ise ben bu organizasyonu yapacağım. Akşam suyu mu sabah sıuyu mu daha verimli..

11. eLaLeMBiaLeM

eLaLeMBiaLeM Ercan

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-FLEX / Okuma PL 865
    En İyi Avı:
    Yakaladığımda yazacağım:)
    ooo hüseyin abimde teşrif etmişler ne güzel süpriz oldu:) abi bi gece yapalım mudanya güzelyalı,biz genelde sabahlıyoruz gittikmi,cumartesi gecesi oluyor bu olayda tabi:D

12. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

kesinlikle sabah gidin

13. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

6 buçuktan 10a kadar çok gzel balık var

14. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    Eyv. teşekkür ederim. Sabah gideceğim.

15. tqyline

tqyline enes gürsoy

....

birde size bir şey dha söleyim kayıkların toplaştığı yere gtmeyin orda balık vardır die orda sürekli kayıklar bi bölgeye toplaşır onların yannından 25-30 mtre dha uzağa gdin dha çok balık tutarsınız çapariyide dip yapmayın 15-20 lik kurşun kullanın su üstünde arayın balığı

16. ferdiy

ferdiy Frd Y.

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    DAM
    En İyi Avı:
    Sazan -800gr
    eyv..çok teşekkür ederim. Çaparileri de dediğini şekilde organize edeceğim.

17. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Güzelyalı liman çıkışı mezgit tutulan yerden 50 metre daha açığa çıkarsanız istavrit yapıyor.Ancak hala çok nazlı hayvan.Dün tek başıma çıkmıştım.2 olta salladım.akşam 6-8:30 arası 1 kilo aldım.bu arada istavritler kıraça.

Son düzenleme: 9 Temmuz 2009
  18. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

ewet mudanyada aynı kraça 1 satat fln kraça tutyorum ondan sonra bazılarını yem yapıp kırlangıca atıyorum cumartesi çkmştım en son 40 cm 27 cm 22 cm 3 tane gzel kırlangıç aldım bu aralar kırlangıç gzel vutuyor ikizkayaların yakınnda

19. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

hiç balığa çkan yokmu bursada ya neler çkıyo 1 haftadır çkamıom ben iri istavritler başladımı

20. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    akşam o poyrazda çıktım zor zahmet.Güzelyalı liman açıkları yarım kilo istavrit aldım kıraça ve bazıları biraz daha büyükceydi.