Bursa Mudanya'da balık avlanacak yerler..

Konu, 'Bölgeler' kısmında pulserkan tarafından paylaşıldı.

1. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    bende mırmırlar istavritler yok malesef :) yada bana denk gelmedi :)

2. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

istavrit burgaza girdi diye biliyorum son aldığım bilgiye göre yakında rahatça alırsınız- mırmırıda pysman fabrikasının önünde deneyin yalnız orda denize girenler çok oluyor akşamüstünden sonra denerseniz alabilirsiniz birde orda beyaz kayalar var mudanyaya doğru giderken fabrikadan ordaki kayalıklardanda deneyin geçen sene en çok mırmır aldığım yerler

3. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

halil abi ben haftada en az 3 gün çıkarım kayıkla mudanya yat limanından hava müsait olduğu sürece çok güzel avlar yaparım buyur gel.....

4. aytekhiz

aytekhiz AYTEK HİZ

bu akşam hava güzel olursa eşim ve ben arnavutköy e balığıa gidicez olmadı yarın sabah kısmetse rüzgar bi dinmedi hele bi dinsin...

5. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

bu sabah deniz kurumuş sanki 4 saat sonucunda mudanya arnavutköyde 35-40 parça mezgit ve 3-5 izmaritten başka hiç birşey çıkmadı çok uzun zamanlardır bukadar kötü bir av gerçekleştirmedim

6. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Ara ara çıkıyorum balığa arkadaşlar ama güzelyalı taraflarında mezgitten başka birşey yok,birazda istavrit bide keşke gelmese dediğim kocaman sardalyalar.Bu taraflarda kolyos yakalayan oldumu hiç denk gelen ?

7. tqyline

tqyline enes gürsoy

...

Daha önce hiç denk gelmedi yakalayanda hiç görmedim sardalyalar gerçekten başa bela çapari kalmadı elimde sürekli çapari yapıyorum ama bi yandanda sevindirici birşey var istavritler irileşti ve izmaritte yapmaya başladı mudanyada çeşit çok oluyor yani kayıukla çıktığımızda değişik takımlarla çeşitli balıklar yakalıyoruz bu sabah bi abi çıkmış bizim burdan tanıdık 3 tane kırlangıç almış hepsi 950 gram geldi bir tanede camgöz almış 1 metreye yakın şaşırdım gerçekten baya büyüktü

8. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Maşallah ya Güzelyalı taraflarında istavrit ve mezgit var sadece.Dediğin gibi sardalya başa bela.Kurşunun ağırlığını yenebiliyolar iri olduklarından.2 olta atıyorum aynı anda birini salarken diğerini çekiyorum o sıra 2 tane sardalya geliyor çapariye aman Allahım çapari ıskarta oluyor zaten hemen.Tek kolyos aldıklarını duydum mudanya tarafından birinin de acaba denk geliyor mu die sordum teşekkür bilgiler için.

9. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

çok ilginç ya bu doğruysa hertarafı karıştırırm yarın sabah uskumru çaparisi kullanıp denemk lazım aslında

10. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    1 tane kolyos almış adamın teki anneyle baba görmüş adamın kovasında :)

11. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

denedim yanıt yok:) ama bugün gzel istavrit yaptı artık mezgite gerek kalmadı çok güzel ve iri istavrit yapmaya başladı 300 gramlıkta btane kırlangıç aldım dip süzdürmeyle

12. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    evet güzelyalıda istavrit yapıyor ama açıklarda ve birazda nazlı :(ve bu akşam üstü felaket bir poyraz çıktı açılamadım limandan kefale attım bende.açılabilmen bile başarı..

13. aytekhiz

aytekhiz AYTEK HİZ

Yarın sabah kısmetse balıktayız saat 5 de arnavut köy den açılıcaz inşallah istediğimiz gibi avlanırız geçen gittiğimiz de eşimle beraber 4 kg yakın mezgit ,istavrit,izmarit,3 tanede kırlangıç tuttuk yarın sabah bakalım neler alıcaz ...

14. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    rastgele sonucu bekliyoruz..

15. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

kırlangıçlar ufaksa geri salsaydınız klasik üçlü takımlara veya çapariye ufak kırlangıçlar geliyor bu sene süper balık var aslında ama istavrit için güzel bi sezon değil ama mezgit yakında biter artık zamanı geliyor belki bu seferde istavrit akını başlar

16. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    balık için çokta ii bir sezon değil mezgit dışında bence :)

17. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

kesinlikle öyle mezgit camgöz ve kırlangıç akını var şuan ama bnlar en fazla bir ay sonra yok olcak ondan sonrası için diyorum istavrit mırmır gibi balıklar bence iyice kıyılıcak ve gzel avlar vercek

18. aytekhiz

aytekhiz AYTEK HİZ

Arkadaşlar balık avımız gayet güzeldi,10 adet izmarit;10 adet kıraça;irice 2 kg yakında mezgit güzel bi av oldu yanlız deniz biraz dalgalıydı saat:10 gibi duruldu birde adamın biri çok güzel bir kalkan yakaladı yanlız iskeleye çok yakın yerden baya bi güzeldi inşallah en yakın zamada tekrar açılmak istiyoruz

19. meliheskel

meliheskel Melih

En İyi Avı:
    Eşkina 1 kg
    Kalkan mı ne şans ne kısmet :) Daha yakalamışlığım yok adamın hayatının en güzel avlarından biri olsa gerek Mudanya sonucta ve kalkan :)

20. tqyline

tqyline enes gürsoy

..

isterseniz mudanyadan dünyann kalkanını yakalayablirsinz yakalaması mezgit kadar kolay ama çok ufaklar el büyüklüğündeler mudanyada yarım ada içinde köfteciler var onn kenarından oltayı dibe yatırın tavuk göğsüne bile geliyorlar tavası güzel oluyor ama vicdan meselesi birasda ufaklar çünkü