Bursa Organizasyonu

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Atos tarafından paylaşıldı.

1. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Selam Arkadaşlar Bilenler Bilir Ben Yeni Ufacik Bir üyeyim.
    3 Tane Sorum Olacak;
    1- Bu Forumda Bulunan Diğer Eski üye Arkadaşlar Aceba Bursada Bir Organizasyon Yapmayi Düşünmüyorlar Mi ??
    2- Yapmayi Düşünüyorlarsa Ne Zaman ??
    3- Bunlar Bir Handikap Midir.

Bu 3 Sorunun Cevabi Lütfen. Istanbullu Ve Izmirli Abilerin Vede Kardeşlerin Org. Gipta Ile Bakiyorum Inanin Kii. Eminim Buradaki Arkadaşlar Bir Cumartesi Gecesine Veya Pazar Gününe Hoş Bir Organizasyon Tertip Edeceklerdir. Maksat Tanişip Kaynaşmak Kii Baliğa Yalniz çikmayalim Dimiii.

şimdiden Kolay Gelsin, Sevindirici Haberleri Bekliyorum

2. Bir İzmir'li olarak size sevindirici bir haber vermekten mutluluk duyuyorum.
    Aşağıdaki linkte aradığınız organizasyon hakkında bilgi verilmektedir. ;)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=10833

3. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    sanırım arkadaşımız izmire gelme şansı olmayan arkadaşlar için bursada küçük bir organizasyon olurmu demiş ahmet abi.

ben de izmire gelemeyeceğim için bursada yapacağımız bir organizasyona katılmayı isterim ...

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Bursada avlanan bir amatör olarak bende bi organizasyona katılmak canı gönülden isterim.Bu arada İzmire Allahtan mani olmaz ise geliyorum.Yakınlarda Bursada olursa seve seve geliririm.Birlikten kuvvet doğar.Şahsen böyle bir organizasyona önderlik etmek isterim. Bana özelden ulaşırsanız mail adreslerimizi paylaşıp ortak bi tarih belirleriz.Büyük tekne ayarlayabilirim.15-20 kişilik.Tabi teknesi olan balık avı malzemeleri satan abilerim var.Ücreti mukabili günübirlik kiralayıp avlanabiliriz.Olmaz derseniz belirli bi tarih ve yerde gece 02.00 dan öğlene kadar sürecek bi av günü belirleyip kıyıdan avlanırız..Yeterki gönüller bir olsun. :)

5. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Mallarca Sanirim Sen Bu Işi Kivirirsin Gibi Bence Diger Bursa Da Ki Arkadaşlarla Görüşüp Tabii şehir Dişi Katilimci Arkadaşlarda Olabilir Onlarida Davet Ederek Yapalim Bi Organizasyon

6. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Bülent kardeş şehir dışından gelecek akadaşlar demişsin ama bu iş baya bi organizasyon gerektirir.Kalacak yer ,karşılama ekibi vs.Ben günü birlik Bursa içinden arkadaşlarla kastetmiştim.Ama diğer iller başımızın üstünde yeri var fakat onlara layık en asgari düzeyde organizasyonu bile yapacak vaktim ve zamanım yok.Mahçup olmaktan korkarım.Ama aklıma gelen fıstıklı taraflarında güzel bi koy var.Çam ağaçlarının altında biz en az 3-4 aile hafta sonu çadır tatili için gidiyoruz.İskele falan yok ıssız güzel bi koy.Tam doğa ile iç içe.Kıyıdan ne çıkar nasıl çıkar bilmiyorum.Eğer sadece av içinse verim verirmi tartışılır.Fakat tanışma organizasyonu gibi olursa düşünülebilir.İnşallah ileriki zamanlarda kesinlikle zaman yaratıp ayni genel İzmir org.gibi bir organizasyonun Bursada da yapılması için çalışırım.

7. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    OK buda şimdilik başlangıç için yeterli bence. ama kulak arkası yapmayalım üzerine gidelim bursadan baya arkadaş çıkacaktır tahminimce

8. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Selam .:)

Mesela bizler İzmir'li olarak kendi aramızda sadece İzmir'de arada bir küçük org.lar yapıyoruz maksat buradaki arkadaşlarla tanışmak eminim sizlerde orada Bursa ve çevresi olarak günübirlik küçük org.lar yapabilirsiniz .;)

Senede iki defada büyük buluşma org.ları yapıyoruz hem yeni katılan arkadaşları tanıyalım ,hemde eski arkadaşlarla tekrardan bir arada olup hasret giderelim diye ..

Sizide bu büyük buluşmaya bekleriz Bülent kardeşim .konuyu ben size özelden atmıştım zaten inşallah izin durumunu ayarlarsınızda sizde bizlerle orada olursunuz ve gelirken çadırınızı getirmeyi unutmayın .;)

Saygılar ,sevgiyle kalın :)

9. la-traviata

la-traviata Ercan Hacıoğlu

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    eşkine-mırmır-minakop
    bursadaki arkadaşlar biz bülent ile bu hafta sonuna program yaptık ama yanımıza başka arkadaşlarımız da katılmak isterse seviniriz. şimdilik hedefimiz 21.07 cumartesi akşam üzeri buluşup pazar öğlene doğru dönmek. bilgilerinize...

10. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    Aynen arkadaşlar. Takım işi yapalım diyen arkadaşlardan mesaj beklemedeyiz. son gün biliyorsunuz. şölee kuzu kuzu geldin oltama şarkısını söyleyelim hep beraber yavs

11. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ERcan bu konuyu okumadan özeline yazmış oldum.Dediğim gibi cmt sabah 3 de kurşunlu eski iskeleden ilk defa ava gelecek bi arkadaşımla avlanacağız.Sabah 5 gibi de botumla can iskelesine gidip 100 mt falan açılacağız.Eski iskeleden şıpıdıkla istavrit çıkıyor.Ezanda keser.Sonra can iskelesinden mesgite yatarız.Oralarda olan arkadaş varsa beraber takılabiliriz.

12. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    selam arkadaşlar saat 17.00 gibi kısmetse ceneviz limanında olacagız tepsi ispari ve levrek için oradayız. bakalım. p.tesi günü kısmetse kuzuların resimi paylaşacass. herkese iyi tatiller.
    bu arada pazar günü yapılacak seçim için bişi söylemek istiyorum. umarım ve temenni ederim ki türkiyem için gerçektende iyi olacak bir lider başa gelir. ve umarım ki sıkı bir doga sever olur....

13. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Sizlere başarılar dilerim inşallah kuzuları yakalarsınız.
    Türkiye için temennine ise sadece nerede o günler diyebilirim.:)

14. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    merhaba bursalı dostlar .şayet yeni bursa organizasyonu yaparsanız haber almak isterim .

15. Sherdarinho

Sherdarinho

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Zargana
    BEnde Varım

Bursada yapilacak Org. Bende varım

16. oguzcan

oguzcan

Favori Kamış:
    OLTA ZIPKIN
    En İyi Avı:
    SAZAN USKUMRU ÇİPRA MERCAN
    arkadaşlar 14,08,2007 sabahına kadar Bursa-Gemlik-Kurşunlu bölgesinde tatildeyim Kurşunlu Gemlik Yada Mudanaya Tarafında balığa çıkabiliriz tekne kiralar avlanırız yada kıyıdan avlanmak isteyen olursa cebim 05337494210 ismim oguzcan

17. efendiBEY

efendiBEY Muharrem

bursadaki olucak olan denizle alakalı bütün orginazasyonda bende varım giderken benide almayı unutmayın unutursanız denize atmazsam şerfsizimm:)) şaka tabii neyse organizasyonlarda görüşmek üzere kerdeşler

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Muharrem bey aramıza hoşgeldiniz. Bursa da yeni yapılacak organizasyonumuz için lütfen linki tıklayın ;)
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=18795

Ayrıca tanışalım kısmından kendinizi tanıtan bir konu açarsanız diğer arkadaşlarımızda size hoşgeldiniz diyerek tanımak istiyeceklerdir. Saygılarımla . Tanışalım bölümü için tıklayın