Selam abilerim ve arkadaşlarım. Bu hafta sonu bir turna organizasyonuyla Bursa team i yeniden canlandırma zamanı geldi diye düşünüyorum. Geçen Cumartesi günü ben Uluabat gölündeydim. Bence organizasyon için mükemmel bir yer.Birde o gün şansımız yaver gider ve turna yakalarsak deymeyin keyfimize. Ben Cumartesi günü katılmayı isterim ama çoğunluk pazar derse uyum sağlamak içinde elimden geleni yaparım. Hoş keşke 10 kişi olsada ben pazar gelmesemde olur Kimseye gaz vermek gibi bir niyetim yok çünkü hemen hepimiz kendi imkanlarımızla zaten balığa gidiyoruz. Ama bu tarz organizasyonların tadı bambaşka oluyor. Katılımlarınızı bekliyorum ben bu konunun ve organizasyonun takipçisi olacağım. İyiki de gaz vermiyorum ha Saygılar.....
Sayın Cevat abi (göladamı) açmış olduğunuz konuyu sonradan farkettim kusuruma bakmayın abi.Benzer bir çağrıyı zaten sizde yapmışsınız.Neyse konuyu yenilemiş olalım ne dersiniz. Tekrar kusuruma bakmayın. Saygılar...
Valla Seninde gaza gelesin varmış be atilla abi. Olsun antreman olmuş işte kol kası yapmışsındır biraz Şaka bi yana Turna bu işte sağı solu belli olmuyor. Turna oynak yapacakta 1 saat kadar, ve sende sanş eseri o koyda yada burunda olacaksın. Ve silikonun yada kaşığın o turnanın hoşuna gidecek bi kaç etken bir arada olacak işte abi. Olmayınca olmuyor.Kısmet bu haftasonu Uluabatamış demek ki Saygılar...
paylaşımların için teşekkürler necati kardeşim. dediğin gibi baya kas yaptım neyse kısmet ulubata inşallah saygılar
ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum,istanbuldan epey bir suni yem aldım yeni kamış ve makinemide denemek istiyorum bir buluşma yeri ayarlarsanız beraber gidebiliriz aracı olmayanıda alabilirim bursadan geçerken ben hiç gitmedim uluabat gölüne avlanmaya nerden atılır bilmiyorum,pazarda başka bir mera deneyebiliriz.
necati kardeşim,bu arada bana alabalık merası hakkındada yardımcı olurmusun?geçen hafta ersoy balığa uğrayıp tanıştım epey mera olduğunu söyledi
ben, iznik tarafında oturuyorum sezonda size iyi av yaptırabilirim buranın sazanları epey büyüktür, akbalık ve israil istemediğin kadar çok,boş olmaz bir tek yayın alamadım onunda yerlerini öğrendim 1 temmuz diyorum inşallah
Valla cevat abi alabalık avına hiç gitmedim. Ama senin için bilgi toplamaya çalışırım etrafımdan. Bildiğim yerlerden birisi Küçuk Kumla nın üzerinde Haydariye köyü vardır. O köyün etrafından akan bi dere var.Orda alabalık olduğunu biliyorum. Treking rehberliği yaptığım zamanlarda oralara grup götürürdüm ve alabalık avcıları ile karşılaşırdım.Onlarla yaptığım sohbetlerde gayet iyi avlaklar olduğunu biliyorum.Ama ayrıntı istersen maalesef veremem çünkü müşterilerim olduğu için avlaklara bakma şansım olmamıştı.Bahsettiğim yer küçük kumladan yaklaşık 10-12 km uzaklıkta oldukça dik bir araç yolu var ama yol gayet iyi.Eğer istersen C.tesi görüşme şansımız olursa bu bölgenin bi krokisini getirebilirim kendim çizmiştim. Şimdilik bu kadar araştırıcam abi . Saygılar.
valla çok iyi olur cevat abi biz çok geldik iznik gölüne fakat hep boş döndük ben bursa hürriyette oturuyorum saygılar
iznik için garanti verebilirim,forumdan yasak gelmeden yaptığım avın fotolarına bakabilirsiniz.gemliğin dağlarında meralar olduğunu bende okumuştum araştırırsan sevinirim necati.
Konuya katılımın biraz daha artmasını bekliyorum. Yarın buluşma yerini ve saatini hep beraber belirleriz.Hava durumuna baktım bu arada. Sanırım Cumartesi gününü değerlendirmeliyiz,çünkü pazar günü yağmur sorun teşkil etmesede rüzgar 28 km/s bu olumsuz bi durum,çünkü edindiğim bilgiye göre Uluabat ta gittiğim avlakta rüzgarlı havayı pek sevmiyormuş Turna.Bilgilerinize... Cumartesi Açık. Yüksek: 60° F. / 16° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S. Pazar Yağmur Olasılığı. Serpintili Bulutlu. Yüksek: 53° F. / 12° C. Rüzgar Kuzey 17 mil. / 28 KM/S. Chance of precipitation 40%.
Pazara başka bir planım var, Ömer abi ile açılacağız. Cumartesi olursa eğer Sabahtan işe gitmem gerekiyor. Belki yerime birini ayarlayabilirim ama ihtimal çok zayıf. eğer Cumartesi olursa kaç gibi buluşup gideceksiniz göle. Ona göre düşüneyim ben de. eğer gelemezsem de sizlere keyifli avlar dilerim. Bu arada ben de Hüriyette oturuyorum komşu.